(MN Press)
(MN Press)

Ne možete vi da gubite, koliko možemo da vas volimo: Navijači Virtusa u pola dva pevali – poraženima (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 13.01.24. | 02:40

Sjajan gest privrženosti u Bolonji

Možda će neko taj gest krstiti patetičnim, ali navijači Bolonje ne mare. Uživaju. Trenutno ne u rezultatima, već u bliskosti sa ekipom. Dokazano na još jednom primeru.

Posle duplog evroligaškog kola, u kome su njihovi miljenici pretrpeli dva ubedljiva poraza, najpre u Beogradu od Makabija, potom u Istanbulu od Anadolu Efesa, igrači italijanskog tima su dočekani – aplauzom. Ne, nije ironija, niti provokacija, još manje ovde ima mesta bilo kakvom drugom tumačenju osim vernosti.

Izabrane vesti

Razlog je taj što je Virtus nabasao na stazu krize. Spojio je tri poraza, pre ova dva na međunardnoj sceni izgubio i na gostovanju Ređijani u prvenstvu Italije. Navijači su prepozali težak trenutak i rešili da stanu uz košarkaše i trenera Luku Bjankija. Oko pola dva u noći između petka i subote priredili su doček ekspediciji prilikom povratka iz Turske, a malo je reći da su igrači i članovi stručnog štaba bili iznenađeni. Prijatno.

Isto se desilo posle završne evroligaške utakmice u 2023, kad su, takođe posle poraza, tada od Partizana tufozi u Bolonji sačekali crno-bele i podržali ih. Imaju i razloga, jer je Virtus uprkos poslednjim zastajkivanjima, najprijatnije iznenađenje elčitnog takmičemnja i treći je na tabeli.



  


 


 


 



tagovi

EvroligaVirtusVirtus Bolonja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara