Foto: AFP
Foto: AFP

"Ne razumem kako Lebron nije prvi kandidat za za MVP nagradu"

Vreme čitanja: 2min | pet. 19.03.21. | 14:42

Markif Moris u čudu zašto potcenjuju njegovog slavnog saigrača

Nikola Jokić igra neverovatno ove sezone. Individualne brojke su na njegovoj strani u poređenju sa svim ostalim kandidatima za MVP nagradu. Čak je Denver posle lošijeg starta pronašao ritam koji se polako penje ka vrhu Zapada. Džejms Harden je prepoprdio Bruklin. Džoel Embid je izneo Filadelfiju na vrh Istoka gde je i Milvoki koji sa Janisom Adetokunbom prilično lako odrađuje ligaški posao. Demijan Lilard, drugi strelac Lige, približava Portland ravni u kojoj su najbolji timovi Zapada, dok Luka Dončić gotovo sam čuva nadu Dalasa da će videti plej-of...

Subota, 2.00: (1,40) Denver (14,0) Čikago (3,35)

Izabrane vesti

Veteran Lejkersa Markif Moris, ipak tvrdi da je glavni kandidat za najvrednije individualno priznanje njegov saigrač, Lebron Džejms.

"Lebron ima 36 godina. Igra odlično u sezoni posle osvajanja titule i to samo posle jednog meseca odmora. Radi ono što niko nije pre njega. Do sada je propustio samo jedan meč, a i dalje dominira na najvišem nivou. Pa, kako ga onda ne smatrate prvim kandidatom za MVP nagradu?", rekao je Moris za ESPN.

Isksuni krilni centar istakao je i liderske sposobnosti Džejmsa koje su izraženije ukoliko je ekipa oslabljena.

"Lider je tima koji je među najboljima na Zapadu. OK, nismo na prvom mestu, ali već dugo igramo bez Entonija Dejvisa, a i dalje se smo u vrhu. Lebron ređa tripl-dabl učinke... Ne razumem kako neko može da ga ne smatra prvim kandidatom za MVP", čudi se Moris.

-----------------------------------------------

PAŽNJA! PAŽNJA!

Ako imaš nalog na sajtu mozzartbet.com, proveri ga svakog ponedeljka jer možda te čeka sjajno bonus iznenađenje! Ne zaboravi, ponedeljak postaje tvoj srećan dan uz Happy Monday Bonus.

-------------------------------------------------



tagovi

Markif MorisLebron DžejmsNikola Jokić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara