Đorđe Gagić (© MN Press)
Đorđe Gagić (© MN Press)

Nečuveno: Igokea u istom prelaznom roku dvaput otpustila Gagića!?

Vreme čitanja: 2min | sre. 05.08.20. | 22:03

Nikola Jovanović novi član kluba uz Laktaša

Neslavno se završila avantura Đorđa Gagića u Laktašima. I – neuobičajeno. U istom prelaznom roku Igoka je dvaput otpustila iskusnog centra!?

Završetkom minule sezone uprava kluba iz Laktaša nije želela da produži saradnju sa Gagićem, odlučivši da mesto pod košem poveri Draganu Apiću. Taman što je bivši košarkaš Lokomotive iz Kubanja zadužio opremu stigla mu je ponuda iz Budućnosti, pa se brzopotezno preselio u Podgoricu.

Izabrane vesti

Kad su čelnici Igokee shvatili da nemaju bolje rešenje pozvali su Đorđa Gagića natrag, a bivši član Partizana odazvao se Draganu Bajiću na početku priprema. Jedino što na njima nije izgledao ni izbliza kao nekad u Partizanu, mučio se i sa najjednostavnim zahtevima, zbog čega je uprava kluba u sredu veče rešila da mu uruči otkaz.

Drugi razlaz istog leta!

Želimo da vas obavestimo da smo prekinuli saradnju sa Đorđem Gagićem. Razlog je nedovoljna fizička pripremljenosti igrača s kojom je došao na pripreme. Procene naše medicinske ekipe i kondicionih trenera su da Gagić u ovom trenutku nije fizički spreman da podnese treninge maksimalnog opterećenja i ne može biti spreman za prve utakmice, te smo se odluči na sporazumni prekid saradnje“, kaže se u saopštenju Igokee uz napomenu da je Đorđesvestan situacije i da fizičko opterećenje može dovesti do ozbiljne povrede, pa je prihvatio odluku“.

Umesto Đorđa Gagića, novi centar Igokee biće Nikola Jovanović (26). U pitanju je član Crvene zvezde prosleđen na pozajmicu do kraja sezone.

Jovanović je prošao mlađe selekcije crveno-belih, proveo je i jednu sezonu u Partizanu, a košarkaški se školovao još u Sjedinjenim Američkim Državama. Poslednja stanica bio mu je italijanski Trento.


tagovi

IgokeaABA ligaĐorđe Gagić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara