Komentari na vest

Nedović otvoreno: Daleko sam od željene forme, nisam se snašao u dodeljenoj ulozi

O

Ooo

pre 9 meseci

NECE NIKO ZA PESICA DA IGRA !!!
a

andrejka

pre 9 meseci

Bolje nego da se vukao i pravio**** , a nije realno ni Navaro ili Gasol da mora da igra po svaku cenu...nadam se da je sve kako kaze jer se to zove iskrenost, ako vidis da nisi spreman da das maksimum povuces se sam, mogao je na morq da ne dolazi na pripreme..to je Djordjevic uvek pricao svaki otkaz je opravdan pod uslovom da dodjes i to lepo kazes a ne zavlacis nikoga..
B

Brundo

pre 9 meseci

Treba da dozivimo debakl na SP.Sto tezi to bolje jer to je jedini nacin da Danilovic vise ne bude predsednik KSS.Posle toga ide i smena selektora.Selektori se menjaju a predsednik saveza ostaje isti.Ne moze tako.Zato treba nesto da se zrtvuje da bi se dobilo na duze staze.
T

Tvin piks

pre 9 meseci

Svega je bilo ali ovo je nešto novo.Pa nisu te zvali na fudbal,čuj "nisam se snašao"pa ti čoveče živiš od košarke
b

botovi plaky

pre 9 meseci

ko to nama prenosi sp, a nije sbb?
.

....

pre 9 meseci

Nedović NIJE DŽORDAN. Čemu plakanje depresija šta vam je. Od Dude do danas Nedović je bio ROTACIJA. NIKADA ključni igrač ili među ključnim.
f

fffffgggg

pre 9 meseci

Nije na njemu da odlucuje da li je u formi ili ne i da li se snasao. Zato postoji strucni stab i zato postoje pripreme! Ako zelis da igras za repeezentaciju treba samo da kidas i igras kako ti selektor kaze
s

srbobratele

pre 9 meseci

Umesto da ti bude najveci ponos, motivacija, zelja, da igras za svoju zemlju, covek govori da se nije snasao u zeljenoj ulozi. Ovi novokomponovani kosarkasi su toliko razmazeni da ja nemam reci. Slusao sam skoro jedan podcast gde je bilo reci o Cosicu da je igrao prvenstvo u Sloveniji, tada je bio najmladji nas igrac, a najbolji na terenu ali bez obzira na to nosio je torbe i pre i posle svakog meca starijim saigracima. Interesuje me kako bi reagovali nasi najmladji Petrusev, Jovic, Pokusevski i ostali da trebaju da nose torbe Milutinovu, Bogdanovicu, Guduricu itd. Jedno je primetno, dok se nisu pojavile enormne pare svi su igrali, bilo je otkaza i svega ali da ti otkaze 5 igraca bez trunke kajanja, toga nije bilo.
P

Pjer

pre 9 meseci

Ova izjava mi deluje skroz iskreno i to postujem. Uz duzno postovanje Nedi, mom omiljenom igracu iz trenutnog rostera mog voljenog kluba, nije isto biti 6. igrac u Crvenoj Zvezdi i u reprezentaciji. U reprezentaciji, PO MENI, ne postoji razlika da li neko igra za Partizan, Megu, Borac iz Cacka, Zvezdu..svi disu ko jedan, svi za jednog jedan za SVE! Videlo se u Grckoj da se od njega trazi nesto drugo od onog sto je on naviko. Mozda je Nedovic bolji igrac od Alekse i Vanje, ali u reprezentaciji mnogo veci doprinos daju njih dvojica nego Nedovic. Neda kad god je uso na teren mi smo imali ograca manje, iako se ljudi(pa i ja pale da on sutre trojku onako ofrlje i pogodi, to nam nije potrebno). Bolje Aleksa da isrpi igraca u odbrani i da ukrade i polozi nego Nedovic da sutne i promasi ceo kos. JEDNO JE NAVIJANJE ZA KLUB SASVIM DRUGO NAVIJANJE ZA REPKU, ZA DRZAVU SE KUNE, MOLI, PLACE!!!!
B

Banana drzava

pre 9 meseci

Bravo brate, svaka ti je na mestu nisam skoro video ovakav komentar iako sam grobar. U repki nema podela i to je to.
k

krkan55

pre 9 meseci

A za Zvezdu oces da se slomis,, e moj Nedovicu
S

Srbija Majka

pre 9 meseci

Ako je tako kako kaze...skroz posteno i korektno, da ne zauzima nekom mjesto ko je u ovom trenutku u boljoj formi. I sami smo vidjeli da naprosto neide i da ocigledno nije na visini zadatka. Sta je razlog mozemo polemisati...jer je u protekloj godini imao zapazenu ulogu u Zvezdi, ali je isto tako i padao kako se blizio kraj sezone. Najbitnije da se ne stvara losa atmosfera unutar reprezentacije i da je to njegova licna i postena odluka prema grbu i ekipi, a ne proistekla iz neke netrpeljivosti ili licnog ega i sujete.
L

Lalat

pre 9 meseci

Odmori se Nedo. Nažalost šanse su nam sad još manje da ostvarimo cilj.
A

AleksandarCH

pre 9 meseci

Naravno na prvu ruku razuman i logican potez. Ipak, Nedoviceva istorija u reprezentaciji govori nesto drugo. Koliko puta je bilo otkazivanja zbog sumljivih povreda ili licemernih izjava u medijama? Za mene decko deluje da nije prizeman i da ima onaj tipican balkanski mentalitet.
k

khanbg

pre 9 meseci

A i ti si druze tipican balkanski mentalitet. Vazno je da kazes svoje misljenje i da pljunes po coveku, bez obzira koliko je glupo i nebitno to sto si rekao. Ali nije vazno sto i dalje sumljas i ne znas pravopis. Pocnite da merite patriotizam poznavanjem svog jezika, i biranjem onoga sto cete komentarisati, bar malo vise nego otkazima u reprezentaciji. I bice mnogo bolje svima, veruj mi.
К

Крки

pre 9 meseci

Хвала ти, брате! Ништа лепше није могло да се деси српској репрезентацији од твоје одлуке да не играш на Светском првенству! Нисам ироничан.
M

Mauro

pre 9 meseci

Lijepo od njega sto je ovako otvoren, ako je do njegove fizicke spreme sve okej, ali ako gledamo da je prije nekoliko mjeseci bio ubica, i u odlicnoj fizickoj formi, nekako mi je najlogicnije da se nije snasao u ovom sistemu, jer sve u svemu bolji je igrac od Marinkovica i Avramovica.
g

gostlosthost

pre 9 meseci

avaramovic je za njega kobe brayant
m

matoriekspert

pre 9 meseci

A zašto je bitno od koga je bolji kad on priznaje da je trenutno veoma loš? On je samo bio veći potencijal od njih ali kako se nije ostvario videćemo ko će na kraju ispasti bolji košarkaš. Ova dvojica rastu konstantno a on je još kao klinac imao par bljesaka i na tome se sve završilo.
@

@matoriexpert

pre 9 meseci

...covek je bio drugi strelac evrolige, ako se on nije ostvario, ne znam sta reci za ostale nabrojane koji se muce da izbore mesto u rotaciji u evroligaskim timovima. ali je zato, kada je dolazio u zvezdu, taj sto je bljesnuo par puta po vama kostao vise nego jordan.
D

Don Vito CorIeone

pre 9 meseci

Prosečan igrač!
M

Mumbru

pre 9 meseci

Zato si ti sa takvim komentarom o reprezentativcu svoje države dokazao ne samo da si procečan, nego da si ispodprosečan čovek.
B

Brato

pre 9 meseci

Posteno sa obe strane.
R

Realno posmatrano

pre 9 meseci

Ako je istina da je ovo razlog otkaza, onda krajnje razuman potez. Svakako su Bogdanović, Gudurić, pa i Marinković trenutno u boljoj formi od Nedovića na poziciji dvojke. Dvojka nam je svakako najjaca pozicija, najviše škripi plej jer tu su Avramović koji se u sezoni koja je prošla baš mučio sa povredama i Jović koji je još uvek rovit.
m

može i ovako

pre 9 meseci

Tijana Bošković je daleko od forme.Nije napustila tim pred prvenstvo evrope 10 dana.Radi maksimalno svaki trening da dođe do forme i pomogne timu da se uzme medalju.Tako to rade najbolje.Tako da...

Goran Milojevic

pre 9 meseci

Делује да је све ово лепо спаковано и увијено а унутра труло као и у држави у осталом...
s

skjkcbijbjnwownojno

pre 9 meseci

Smailagic i Trifunovic like this...
Z

Zaza Paculia

pre 9 meseci

Moje mišljenje je da je dolazak Kampaca malo ukocio ceo tim, a da je najvise izgubio Nedovic. On nije neko ko ce cekati loptu sa strane, i evidentno kako je forma kroz sezonu padala, naročito od Marta meseca. U finalu na kraju nije ni igrao. Ukoliko zeli da vodi ekipu, mora dobro da se pripremi, jedino se brinem da Teodosicev nacin zivota, moze dodatno da napravi problem za Nedovica. Neda je dobar momak, nadam se da problem nije izmedju njega i Pesica. Podrska za momke, a posle turnira, mora mnogo toga da se promeni u i oko saveza, jer je ovo za veliku vecinu nas, najdraža i najbitnija reprezentacija.
K

Khal Drogo

pre 9 meseci

Крајње коректно и од Недовића и од Драгана Тарлача, коректније не може. То је то. Проблем са српском кошарком јесте што је и поред силних проблема, бочних удара, мешетарења дежурних штеточина менаџера још увијек позитивна прича. Зато бројни антисрпски медији морају то загадити, укаљати, бацити блата, сваку причу ријалитизовати, у малициозној паљби учешће ће узети лоботомисана свјетинас умова обликованих ријалити садржајима, тражиће се неки скривени разлози, има и оних заробљених у клубској обојености, но овдје је то, ум би хтио, жеља силна, тијело, физичко и ментално стање нису у кораку са жељама. Идемо даље, важно је да су очувани здрави темељи, вјерујем и да постоји добра хемија у екипи, надам се и вјерујем да ће ово бити добра година српске кошарке.
s

stankelitza

pre 9 meseci

Bravo za komentar, odlično sročreno.
M

Michelangelo

pre 9 meseci

Ovim potezom Nemanja je ispao narodno rečeno jaja.a klasična, mogao je da se zahvali na pozivu na početku priprema i da se umesto njega pozove neki mladji igrač koji bi kidao i dao mnogo vise od dotičnog "košarkaša"
z

za TOZLA

pre 9 meseci

Na OI u Parizu, nadam se: Jokić, Milutinov, Smailagić, Pokuševski, Jović, Lučić, Davidovac, Bogdanović, Marinković, Micić, Avramović, Jaramaz. Tim ne čini 12 najboljih, već 12 koji najbolje funkcionišu zajedno.
X

XD

pre 9 meseci

Zaboravio si Ledeja, Pantera, Lesora, Šalića, Vrapca, Kopruvicu, Vukčevića, Nanelija, Egzuma i Glasa.
H

Hhhhg

pre 9 meseci

Svi smo se mi nadali Jokicu i ovom svetskom, i drži se one Jokic neće više igrati
Д

Драган

pre 9 meseci

Пусти снови пријатељу .
A

Aurora

pre 9 meseci

Iskreno i posteno, kad bi u svim sportovima bile ovakve ljudine gde bi nam kraj bio. Kad je neko svestan sopstvenih limita mnogo je lakse svima. Kako na primer Racic ne kaze neka Piksi nisam ja za reprezentaciju... Hvala Nedo i srecno
p

prst na celo

pre 9 meseci

Ma da,Pesic je kriv sto sem Micica nemamo vrhunkog pleja /ili sutera/? A da se okrenete nasim "blizancima" koji su milionski placena legija stranaca? Ima li do njh kakve krivice? Jer, oni dikritaju sve i imaju desetine miliona od drzave. Ali, ne razvijaju igrace. Samao stvaraju bolesni rivalitett. Najtalentovanijeg srpskog pleja Zvezda salje u Megu? Ali ne, navojaci Zvezde /i Partizana/ ne vide tu nikakvu krivicu, ali ih kao zulja sto nema kvalitetnih domacih igraca. Licemeri! Pa nije Pesic, bre, budala posle toliko godina u kasarci, ali ako mora da od Gudurica pravi pleja i da aktivira vec zaboravljenog S. Jovica - onda znaci da NEMA koga drugog. I te bajke, "zabravio Jokica na klupi"! Ne, vec nas tim ni onda ni sada NEMA suterski kvalitet da anulira "streljacki vod" Italijana. A kako su neki igraci obuceni d a igraju odbranu - pa to vidite i sami. Milionski placeni igrac kasni u odbranu DESET SEKUNDI!!! Najlakse je popljuvati "matorog" Pesica. Ne gospodo, sta vi hocete? Hocete li fajnal for EL sa svojim Čovićima i Ostojama ili hocete razvoj domacih igraca? Jer, oboje tesko moze. Znaci, budimo sretni ako udjemo medju osam na SP. Ni sa Jokicem ili Micicem nema garancija da bi prosli Litvance ili Grke u nekom cetvrtfinalu. I nemojte vise biti licemeri! Govorite o STVARNIM KRIVCIMA. A Nedovic? Pa ako si spreman, odigraces svaku ulogu makar deset minuta. Setite se da je jedan Ksrić na SP 204. igrao na kasicicu, ali je i tekako odradio te minute u kljucnim mecevima.
J

Jjrrjjr

pre 9 meseci

Jesi ti za 90 posto stvari u pravu, al onda pozovi nekog defanzivac ja znam da ce svi da pljuju ovde al sto nije zvao Lazica(kad vec nemas Kalinic i Lucic elitne defanzivne) covek je vrhunski defanzivac da odigra tih 10 minuta kad treba, ne nego zove neke polupance igrace koji nikad nista ne doprinose, isterao Teodosic Proslo prvenstvo covek je autoritet makar igrao i 10 minuta vise znaci nego Guduric, Avramovic i Jaramaz troduplo samo savetima da podvikne kad treba, imali smo igrace sa 100 poena u rukama nisi imao defanzivac ko Lazica da ti sacuva Spisua koji ti utrpa 25 poena, uvek je bitniji tim od pojedinca a ne bitno je da mi zovemo skorere a nemamo 20 lopti za njih i koje kriv tu naravno selektor, coveku otkaze cela prva petorka plus jos 2,3 igraca znaci do njega je omatorio zadrt i ocekuje da ga trpe pa boli njih uvo da slusaju zadrtog starca 2 meseca koji je pobegao za Nemacku prosli put umesto da stane iza igraca, ovom timu fali jedan Lazica i Gagi Milosavljevic pa da budu kompletni kakvi Jaramazi itd, a Nedovicu svaka cast ne vidi se u ulozi u pravu je covek vise bi odmogo tih 10 minuta sto bi igrao i to je korektno s njegove strane
g

gostivar

pre 9 meseci

a kad mlad igrac igra i pogresi ili odigra lose odmah mu pisete komentare "nisi ti za ovo" "idi u megu" "igraj kriket" itd itd. A ovamo sto ne igraju mladi. Pa ne igraju jer ste navijaci rezultata.
G

Garbajosa

pre 9 meseci

Svaka cast nedi na korektnoj izjavi nije hteo da remeti tim iako nista od toga nije istina. Poznato je ga je Pesic oterao iz zvezde jer po njemu nije imao potencijala. O pesicu i njegovom karatkeru ima i drugih misljenja savanovic npr. Podrska Nedo
P

Pfc

pre 9 meseci

Puna podrška za Nedovića, šteta povrede su uticale dosta, siguran sam da bi imao još uspešniju karijeru.
Z

Zvezdaaaa

pre 9 meseci

Brate ti si veoma korektan grobar, svaka čast. 👏👏👏👏👏👏
G

Gost9

pre 9 meseci

Volim Nedovica,ali kad ce vise da udje u formu,ni u Zvezdi nije bio u formi.
k

krecmar

pre 9 meseci

Posteno, bolje i ovako nego da se pati i on, i mi gledajuci ga. Nakon prvenstva zahvaliti se Kariju na dosadasnjem radu, jer prva petorka propusta SP, previse slucajnosti i insinuacija oko njegovog nacina rada. LP
g

gostbre

pre 9 meseci

drugim recima ne slaze se sa selektorom...svaki igrac igra ono sto mu trener kaze a ne ono sto misli da treba..ma ko bio trener...moj nedo ovo se zove sujeta...nadam se da nisi zavrsio sa repkom
C

Caballero

pre 9 meseci

Apsolutno logicno i razumljivo. Pouka i za jos neke igrace
D

DjomlaDjomla

pre 9 meseci

Steta, jednostavno nije bilo sudjeno za ovo leto. Nadam se da ovo nije kraj Nedovica u reprezentaciji, nemamo luksuz da se tako lako odricemo igraca njegovog kvaliteta.
i

iz ugla

pre 9 meseci

Ja bih Smajlija u repku, on je meni mlad, energican, snalazljiv i jak na obrucu plus trice siba ko birca prije. Nedi puno srece zelim a mislim da ce popraviti fomu jer gore do ovog ne moze. Marinkovic visi takodje.
c

cccc

pre 9 meseci

malog topica umesto nedovica. zasluzio je. mvp prvenstva u nisu. vodja ekipe. kada ako ne sad. taman da avramovic i bogdanovic ne moraju da glume pleja. guduric pogotovo
Đ

Đukin fan

pre 9 meseci

Potvrdio objavljene komentare!!!Odlicno i za njega a posebno za Zvezdu da je svestan stanja forme i koje trenutne mogucnosti ima!!!Na Ivanoviću i stručnom štabu Zvezde je da kroz pripreme pokuša i izvuče i Nedovica ali i brojna pojačanja pripremi i uklopi da daju max u sezoni koja sledi!!!Zna se koliko puno napora i pre gora traži na treninzima pa ostaje da to i realizuje sa ovim rosterom!!!
V

Vinegar

pre 9 meseci

Iskreno nisam optimista prema Nedovicu naredne sezone. Previse zivi zivot van terena, non stop neki izlasci, druzenje sa bivsim sportistima poput Jarica i brace Dragicevic, uz zenu lepoticu glavna preokupacija je instagram, sada je tu i Teodosic koji je poznat kao ljubitelj nikotina i poneke casice i to moze poprilicno lose da se odrazi na Nedovica koji svakako kuburi sa formom i povredama citav zivot.
K

Kurir

pre 9 meseci

Vineger-upravo tako, pa neigraš košarku do 50 nego tu do 35-6, i posle toga ti imaš vremena za sve.
D

DALEKO.BILO

pre 9 meseci

Ovako su namestili i Lazovica da da izjavu u fudbalu na SP, a decko je najmanje kriv.
s

shommy

pre 9 meseci

Jesteeee a Neda u formi sabija zadnjih godina a monstrumi ga namestaju.To je logika Soneta velikog :D
Д

Драган

pre 9 meseci

Ако је тако , како кажеш онда тиме само показују какви су људи ако прихватају оно што им неко намеће .