Nemanja Nedović (©Starsport)
Nemanja Nedović (©Starsport)

Nedović preskače duel sa Britancima, biće na raspolaganju reprezentaciji Srbije protiv Turske

Vreme čitanja: 1min | uto. 08.11.22. | 11:05

Košarkaš Crvene zvezde obavio razgovor sa selektorom Svetislavom Pešićem

Crvena zvezda je reprezentaciji Srbije stavila četvoricu igrača na raspolaganje za novembarske duele u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, ali u prvom susretu protiv Velike Britanije selektor Svetislav Pešić neće moći da računa na Nemanju Nedovića, nezvanično saznaje Mozzart Sport.

Sinoć je odigrao naporan meč u dresu Crvene zvezde, proveo preko 25 minuta u igri protiv Zadra. Još je rovit, nedavno je izašao iz povrede i odigrao tek četiri utakmice, pa je u dogovoru sa selektorom doneta odluka da Nedović preskoči duel sa Britancima narednog petka, ali će biti na raspolaganju državnom timu za utakmicu sa Turskom u Beogradu (14. novembar).

Izabrane vesti

Reprezentaciji su se priključili Luka Mitrović i Ognjen Dobrić, kao i mladi Nikola Topić i oni će biti u konkurenciji za oba susreta.

"Dobrić i Mitrović već večeras idu u reprezentaciju. Situacija je takva kakva je", rekao je šef struke tima sa Malog Kalemegdana.

Podsetimo, Nemanja Nedović je povredio list nastupajući za reprezentaciju Srbije na Evrobasketu. Na teren se vratio tek krajem oktobra, kada je po prvi put posle 10 godina zaigrao u crveno-belom dresu, u pobedi protiv minhenskog Bajerna.


tagovi

KK Crvena zvezdaNemanja Nedovićkošarkaška reprezentacija SrbijeSvetislav Pešićkvalifikacije za svetsko prvenstvo

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara