Komentari na vest

Nedović za Mozzart Sport: Nedostaju mi mečevi, ako me Pešić bude vodio imaću vremena da uđem u ritam

2

214ja

pre preko 1 godinu

Na zalost najtanji smo sa bekovima, umesto da budemo najjaci . Sa Guduricem i Bogijem bi bili najjaci , onda bi nam Nedovic sa svojom brzinom dobrodosao za promenu ritma, za blickrig, kao treca opcija Posto Bogija nema ja bi kao grobar ipak vodio Nedovica umesto Marinkovica.Oba igraca slaba u odbrani, ali je Nedovic iskusniji i brzi, a zato je tu trenerski staf kako bi rekao Pesic da nedozvoli da nas neko od njih ukanali.To sto je na jednoj utakmici sutirao slabo, ne znaci nista, doprinos mu moze biti neprocenjiv u pojedinim mecevima, pogotovo u tranziciji.
J

Jovan Lukic

pre preko 1 godinu

Ne mozemo da vodimo coveka koji je macka u dzaku igra vec 10 godina,a nije spojio 5 sezona sve zajedno da je igrao jer je bio povredjen.Imamo dosta boljih opcija od njega Guduric(igra i odbranu i napad),Marinkovic i Dobric(posle Kalinica i Lucica najbolji odbrabeni igraci,a odbranom se dobija utakmica).Dzabe nam i da Nedovic ode i da da 40 poena na nekim utakmicama kad nama to opet nebi garantovalo pobedu jer bi preko njega primili 45.Mi iz cvrste odbrane dobijamo utkmicu,a tu imamo tri odlicna beka koja igraju odlicnu odbranu sto je vrlo bitno,a od Nedovica ne znamo sta moze da se ocekuje moze da da 40 ,a moze i da sutira 1 od 13 i da i tad nece da stane nego hoce i dalje da siluje covek jednostavno nije timski igrac.
P

PesicBioskop

pre preko 1 godinu

Zato je Vanja tu. Decko ne igra ni po Valensiji,Baskoniji, gde vec igra,igrao,kos da ubode ne moze,promasuje tablu,sut 20% nema na svim ovim tekmama,ostalo nema nista korist ni odbranu ni asistencije,nista. Sem sto pustio bradicu, Dobric ili Davidovac otpasce zbog njega.Majko moja bioskop sa nekima. Nedovicu sedi kuci i ne talasaj.
D

DvaSata

pre preko 1 godinu

Daj Nedovicu,bolje ona prica svadba,lumperjaka,zurka,dva sata magle. Zvezdas jesam,ali ti u A reprezentaciji si odigrao minimum minimuma,uglavnom si bio povredjen.Nije ni Milutinov bolji,ne zaostaje ni on u tome.
M

Major Gašpar77

pre preko 1 godinu

Koga god da vodi, srećno nam bilo. Momci su prva liga i šta god da urade, kapa dole. Samo nek se bore ps. Strastveni sam navijač Zvezde i samo ću reći, "usrećili" smo se mi sa Nedovićem. Nije spojio 3 utakmice i već povreda.
D

Djuradj

pre preko 1 godinu

Ako vec vodimo povredjene igrace, bolje da povedemo Bogdana sa jednom zdravom nogom.
b

bogdan bi i sedeci

pre preko 1 godinu

imao bacanja preko 90%>
k

kojotski

pre preko 1 godinu

U zadnjih 75 dana ti si odigrao 1 (JEDNU) utakmicu i to sa Slovenijom gde si imao indeks -15. Sad tu nešto moliš i kumiš preko portala da te Klempo vodi na EP. Pa, brate, gde ti obraz?
P

Poruka Pesicu

pre preko 1 godinu

Ovo je poruka Pesicu da mora da ga vodi na prvenstvo. Ako ide, na zalost sam u pravu.
r

rebellion8888

pre preko 1 godinu

...samo jednu stvar znam, da je igrac partizana ni na sekundu se ne bi dovodilo u pitanje njegovo mesto u timu...ali dobro, uvek je bilo bolje da umesto nekog ko daje po 38 poena u evroligi povedes nekog ko daje 3.8...a sto se povreda tice, videli smo da i vasa moze da se povredi, pa sto i njega da ne skine sa spiska, a sta tek reci o milutinovu i povredama ili lucicu i povredama...ali bitno je da nedovic moze da se povredi, ostali imaju neku magicnu zastitu...
b

bas si neznalica

pre preko 1 godinu

Kako volim ove pavijane kompleksirane kojis e loze da nesto poznaju kosarku, a samo mu je bitan njegov mali klubcic iz zeleznika. Idi bre gledaj neki drugi sport, u kosarci ste ganci vi ste ovde stranci. Tacka. Kraj.
A

Alooo

pre preko 1 godinu

Druže pričaš gluposti
T

The Nightwalker

pre preko 1 godinu

@bas si neznalica, kraj je za tebe! Tj bio bi kraj da se državni projekat, KK Pobegulja, ne protezira I ne izbacuje u treću ligu po svim pravilima!
n

neznalica

pre preko 1 godinu

...mali klubovi kupuju ulaznicu za evroligu, pravi je obezbede sami...a to zeleznik - igokea, nemam 12 godina...a ti kao veliki znalac napisi jednu stvar koja nije tacna u komentaru, da je lucic pola karijere bio povredjen ili da milutinov posle sezone pauze zakaci novu povredu u prvom minutu prvog kola evrolige??? a kao sto rekoh, da je nedovic partizanov igrac haos bi nastao kako umesto njega neki rezervisti u svojim klubovima, sa manje minuta nego on poena...to su kompleksi...sad jbg, sto neki prate kosarku ponovo od pre godinu dana, to je na njima...prosli put za kalinica nije bilo mesta a igrali su neki bircevici, gagici i slicni...sve, samo da institucija ne spadne na dva igraca u reprezentaciji...
P

Poznati anonimus

pre preko 1 godinu

@Ivan FCRS Kada vec gledas navijacki...bas me briga za Marinkovica.Vazno je da nije u Partizanu,a vi cete se usreciti sa Nedovicem,misli o tome.
H

Haos haos

pre preko 1 godinu

Reprezentacija nije mesto za ulazak u formu ovakvih ispucavaca..
I

Ivan FCRS

pre preko 1 godinu

Slazem se potpuno. Zasto onda igra Vanja Marinkovic?
r

rea

pre preko 1 godinu

@Ivan FCRS , zato što Vanja igra srcem, gine u odbrani, a u napadu je vodonoša koji šutira kada je sam i kada mora. Nedović, s druge strane, smatra da je Majk Džejms lično, ispucava se, odbranu ne igra... Protiv Slovenije je šutirao 1 od 13 iz igre i nije imao nameru da stane sa ispucavanjem.
H

Hytrgyu

pre preko 1 godinu

Ovaj zvezdi ništa neće doneti sem povrede
Q

QwertzPa

pre preko 1 godinu

On i Filip Djordjevic… moze se teza napisati o korelaciji izmedju ucestalosti povreda i odabira zene
H

Hahahahhaha da prejako

pre preko 1 godinu

Fiketova skocila s mosta zbog Moljca u NS, ova druga lazirala otmicu ili sta vec. Hit.
Т

Топ

pre preko 1 godinu

Гледам коментаре и не вјерујем,све стручњаци за кошарку а не виде да је дечко гдје год да је играо давао максимум од себе а посебно за репрезентацију је играо срцем
s

srce ne igra

pre preko 1 godinu

mora da igra glavom ( mozgom)
T

Trpadzija

pre preko 1 godinu

Reprezentacija ne sluzi da se ovakvi ispucavaci dovode u formu!
S

Strucnjaci

pre preko 1 godinu

Nikada ne ostavljam komentare ali sad moram. Pljuje se Nedović od stručnih komentatora, a dečko nam je potreban u repki. Odličan igrač, dobar momak koji je sklon povredama ali nam je neophodan brz i tako prodoran bek u sistemu igre u napadu. Pa šta ako je šutnuo 1/13 na prvoj utakmici. Te utakmice tome i služe. Sreća pa nema demokratije u izboru reprezentativaca kao u politici. Inače, bili bismo na nivou naših političara otkad ih biramo - na dnu.

mlkljeremic9@gmail.com

pre preko 1 godinu

Sve si ti lepo rekao ali dečko van forme, sklon je povredama a sta ako se neko povredi na EP? Onda ostajes na 11 igrača, ako se povredi još jedan igrač, to bi bio veliki hendiket za reprezentaciju. U ovom trenutku nije potreban repki...po meni on nije igrao ozbiljnu košarku još iz Valensije i Malage gde je igrao kao zmaj sad je pao totalno... Želim mu brz oporavak i što veći index!
@

@strucnjaci

pre preko 1 godinu

Najjaciu su ovi likovi "nikad ne ostavljam komentar" a ostavlja ga svaki dan, svaki sat.
G

Gost456

pre preko 1 godinu

Nažalost, mislim da je vreme da odmoriš. Imaš brzinu, menjaš ritam, nezgodan si ali si i tempirana bomba. Sa tobom je od sjaja do očaja. Pouzdaniji su mi bekovi koji su igrali poslednje dve utakmice.
G

Gost456

pre preko 1 godinu

Mislim da je vreme da odmoris.
T

TP-1

pre preko 1 godinu

Odmori druze,nisi ti za ozbiljnu kosarku. Naravno da kvalitet nije sporan,nikad nije ni bio,ali ako telo ne moze da izdrzi dva meseca bez povrede,onda to bas i nije za neku ozbiljnu kosrake,pogotovo ne na ovom nivou.
v

vaseli 87

pre preko 1 godinu

odmori ovog puta!Bolje je za sve!
C

CaleB pravi

pre preko 1 godinu

Ja se samo pitam - hoces li uopšte odigrati neku za Zvezdu, ili ces stalno biti povredjen ??
J

Junker

pre preko 1 godinu

A jbg, problem je zivot. Jesu lepi i zena i on onako, al brate jos si mlad bice vremena za manekenisanje. Al sta ces, druzenje sa bivsim sportistima, hoce taj “life style” i da bude srpski Bekam…Steta, imao je on finog potencijala.
P

Princ

pre preko 1 godinu

Druze vise se manekenises neg sto igras kosarku , ugledaj se na Jaramaza malo decko cuti i radi , a ti silis i kad te ne ide a ima 7 igraca boljih od tebe kad ti ne ide a mzoes da im das loptu
G

Gost111

pre preko 1 godinu

Jeste igrao lose u pripremnim mecevima, ali on je sada potreban reprezentaciji!
N

No.1

pre preko 1 godinu

Treba nam jedna kvalitetna rezerva tako da bi trebalo da podje. Nedović je toliko sklon povredama i nekonstantan u šutu da samo može biti rezerva i X faktor nikako oslonac tima...