Komentari na vest

Nekad Bodiroga, sada Dončić - mučeni Entoni ponovo na ringišpilu (VIDEO)

Mr 007

pre oko 3 godine

Sjajni su i Doncic i Bodiroga. Doncic ima potencijal da bude bolji od Bodiroge,ali jos uvek nije.Doncic je sjajan kosarkas i fino mu je prodao foru,ali Bodiroga je izvrteo Amere kao nista na videu.
B

Bole st

pre oko 3 godine

Kako možete da poredite Bodirogu koji nikada nije igrao u Americi ni nakon silnih medalja sa reprezentacijom i uspeha u Evroligi, sa dečkom koji je već u 21. godini zaigrao na all-staru i dominira u ovakvoj ligi. Svaka čast Bodirogi ali ovo naše busanje i pravljenje najvećih legendi od svakog ko je nešto uradio mi ide na onu stvar. Znam da će mi sad neka srbenda odgovoriti kako je Bodiroga bolji od cele NBA lige zajedno al eto nije mu se igralo tamo.
r

radojle

pre oko 3 godine

Ne seri Bole
P

PsihoGrobar

pre oko 3 godine

Prvo, nick ti savršeno pristaje,baš si Bole st-an. Drugo, Srbin sam a Srbi su i Bodiroga i Dončić, ali se ne busam u grudi balkanske i srpske. Treće, ni Pele nije provirio u Evropu, pa ga mnogi i dan danas smatraju najboljim fudbalerom ikad. Bodirogu očigledno nikad nisi gledao, pa ne znaš kakvo je on čudo bio sa 18,19 godina, ali zato postoji Google, pa istraži malo. I četvrto, nikada nijednom igraču se neće skandirati kao što se pevalo Dejanu Bodirogi.
Г

Геца М

pre oko 3 godine

Човек ништа погрешно није рекао . Бодирога је мој омиљени кошаркаш. Али је у свету кошарке ДончиЧ (чисто да се нагласи да се изјашњава као Змајчек) веће име свакако. Све успехе Дејану нико не оспорава., поготово не ја који га пратим од Стефанела па до завршетка каријере. И није тачно да је Бодирога са 18 година имао успех као Дончић, мали је узео евролигу у тим годинама, Бодирога није.Поређење Пелеа са овом причом одраз медиокритета класичног.
T

Tevez

pre oko 3 godine

Zanimljivo je i to da je Bodiroga izradio Karmela Entonija kad je ovaj imao 20 godina i jednu ili nijednu sezonu profesionalne košarke u karijeri, dok je Dejan imao blizu 30 godina i jedno desetogodišnje iskustvo, dok je Dončić igrao protiv Karmela od 36 godina. Medjutim, sta vama, sportskim novinarima, to znaci. Vazno je leciti neke svoje nacionalno-kosarkaske frustracije.
w

webad1984

pre oko 3 godine

ti si lud...pa pogledaj sta mu je Bodybond uradio..unakazio ga,a Doncic ga tek jednom finticom izradio...pod 2:naravno da nije imao "tek jednu ili nijednu profi sezonu"...pod 3:da li je igrac spremniji sa 20 ili sa 37 godina?kada ima bolje reflekse,reakcije?Morao sam samo da ukazem na totalni besmisao tvog komentara.
v

v1ad

pre oko 3 godine

Karmelu se vracaju kosmari. Samo je tad Bodiroga bio iskusniji I namazaniji, sad je obrnuto. Karmelo je iskusniji ali opet ne vredi.
G

Gost zoom

pre oko 3 godine

Ma samo vozi ...