Komentari na vest

Nekad Klasik, danas ostala samo uspomena: Crno-beli protiv Cibone za osmu u nizu

Z

Zulu

pre preko 1 godinu

Jel ovo puna arena?
m

matoriekspert

pre preko 1 godinu

Koliko li ih boli kad svaki protivnički trener kaže : "igramo protiv evroligaške ekipe sa najboljim evropskim trenerom"?
D

Dan123

pre preko 1 godinu

Sta reci o ljudima koji: Vredjaju Bodirogu, Danilovica,Zeljka Obradovica, Sasu Obradovica,Djordjevica... Pljuvali Covica dok je Fmp bio Fmp a zvezda bila zvezda.Prodali veru za veceru pa im Covic postao najveca legenda u istoriji kluba.Poceli da navijaju za Fmp.Legendu kao sto je Dzajic su pljuvali zato sto se zamerio Covicu.Kad neko zasmeta covicu postane drzavni neprijatelj.Milo im sedeo u lozi sa Covicem?!?!?Falsifikuju dokumenta, laziraju plate i kupuju najboljeg play-a trenutno na trzistu dok duguju pare Radonjicu i bivsim igracima pa kad popiju kaznu jer u Evroligi nema muljanja i spletki onda im krivi Bodiroga, Real, Barca, valensija...spanski lobi, svi su protiv njih jer je Covic tako rekao...Pre dve godine imali 11 stranaca u ekipi dok je Partizan imao 4-5 i niko tad nije pricao o domacim igracima...
J

Junker

pre preko 1 godinu

A kako si ti, ovako inace?
D

Dan123

pre preko 1 godinu

#Junker: Ja sam dobro hvala na pitanju...A tebe boli istina...Sve najbolje u 2023...
@

@ssss

pre preko 1 godinu

Dovoljno je reći samo da je kod njih jedan Moka Slavnić persona non grata.Ej jedan Moka Slavnić.Možda najbolji plej kojeg je evropska košarka imala.Legenda Zvezde,srpske,jugoslovenske i evropske košarke.On je kod njih nepoželjan jer je loše govorio o Čoviću.Ovi navijači Zvezde,njihov gazda i sadašnji klub za koji navijaju imaju sve odlike jedne sekte!
J

Jagnjilko

pre preko 1 godinu

Pusti utakmicu Partizan-Lokomotiva Kuban,vidi kako ste docekali Obradovica a sada vestacki glumite gospodu. Navijaci Zvezde zameraju ljudima kojima je Zvezda sve dala i koji su preko Zvezde sve stekli i onda je tuzili.Jos kao legenda Zvezde trazi isplatu svih plata a radio mesec dva. Drugo,naravno da ce da zvizde Beronu kada ona pokazuje publici. Zamisli da je Lucic recimo igrao za Bajern protiv Partizana i da je davao poene i pokazivao misice,rugao se ili neke gestikulacije ka navijacima. Vi bi ste mu aplaudirali? Ma da. Postali ste Ostojini botovi koji na silu zelite da predstavite vas kao neke fine navijace,ulizujete se evroligi za licencu.To je tako providno.Jos na sve to dodati svaku izjavu Ostoje i Zeljka koji bez obzira o cemu je rec oni spominju atmosferu. Dosadili su. Koliko se hvalite mislio bi covek da punite arenu stalno i da gomila ljudi ostaje ispred kad ono tako napaljeni imate 16000 po mecu. Fali vam 3000 ljudi
e

ejjjj

pre preko 1 godinu

Tsk Moka je bio na utakmici Zvezda Barselona, i sad on persona non grata?? Sto lazes bre...
u

uzicanin

pre preko 1 godinu

Samo mi napisi te STA JE DECKO SLAGAO?
D

Dajvak

pre preko 1 godinu

Zvezda ove sezone sve osvaja jer ima ubedljivo najbolji tim.
J

Jagnjilo

pre preko 1 godinu

Kada je Partizan igroa evroligu bilo je mnogo lakse doci do top osam nego sada. Sa onim grupnim fazama gde od sest prolaze cetri i gde ti u grupi padnu tri indijanca poput Zelengore,Olimpije iz Ljubljane,Prokoma i slicnih pa ti ides dalje. Dovoljn o je posle samo jedno iznenadjenje da napravis i u top osam si. A ovo gde ti igras sa 17 klubova bogatijih od sebe,kao prvenstvo i trebas biti osmi.A pritom,medju tih 17 klubova nema Prokoma,Zelengore,Buducnosti,Olimpije iz Ljubljane,Cibone,Lokomotive Kuban,Peristeri i slicni pajtosi. Tako da ova evroliga sa onom koju je igrao Partizan ne moze da se uporedi nikada. A kao drugo, da je Zvezda svih prethodnih sezona imala budzet kao sto ga Partizan sada ima,igrala bi taj top osam minimum svake druge sezone. Ali nazalost,Zvezda nije imala taj budzet pa je medju strancima koje je dovodilka u timu imala po par igraca iz FMP-a u vidu Rebica,Radanova,Tejica i da ne nabrajam dalje. Zvezda nikada ranije nije mogla da dovodi ono sto je Partizan doveo kada su mu kupili da igra evroligu.
M

MOT

pre preko 1 godinu

Pa kad je tako lako bilo igrati top8 sto ga vi niste igrali. Bilo je teze tada igrati top 8 nego sada iz mnogo razloga a svi su ti dobro poznati samo sto ti ostrascena mrznja prema instituciji to ne dozvoljavaju.
J

Jagnjilo

pre preko 1 godinu

Pa kako da igramo kada ste otimali igrace svima sa Vujosevicem,gepekovali sudije,dobijali pozivnice za evroligu dok su Zvezdi uzimali koseve,grb,gasili struju...Kako koji igrac dodje vi ga otmete kao na primer Vujanica,Robertsa,Luku Bogdanovica i da ne nabrajam dalje.I naravno da je tada bilo lakse doci do top osam nego sada.Ko govori zbog mrznje? To je realnost a ne mrznja.Lakse ti je da igras sa pet ekipa /dve jake i tri osrednje) i da izboris jedno od prva cetri mesta i da posle igras sa nekim iz druge grupe za top osam nego da igras prvenstvo sa 17 bogatijih od sebe a i jacih i da budes medju osam na tabeli.
g

ghost5

pre preko 1 godinu

Decko, kad izgovoris ime Cibona trebalo bi da ustanes. Ali posto si kosarkaski nepismen, jer kosarku pratis od 2011, naravno da ces da mislis da je ovaj sistem takmicenja tezi gde u prvih 10 kola ekipe poput Efesa se zezaju i u drugom delu dodaju gas i postanu sampioni Evrope. Ranije, izgubis prve tri i kazes dovidjenja, prijatno.
M

Mangulica

pre preko 1 godinu

Xaxxaxaxaxaxaxaxaxaxa kaze ranije izgubis prve tri i cao a Partizan sa skorom 3:7 prolazio dalje. Vidi se da pratis kosarku
u

uzicanin

pre preko 1 godinu

Pa sto niste igrali EL...a da zbog Tadica🤣🤣🤣🤣

@Mangulica |

pre preko 1 godinu

Mozes da prodjes grupu sa 3-7 ako ti se sve poklopi ali sa tim skorom mozes da budes i poslednji u grupi zavisilo je od ucinka drugih i tvog protiv njih,ali kada vezes 3 poraza na pocetku ,a pogotovo 4 ili 5 velika je verovatnoca da si zavrsio takmicenje u toj fazi nema dalje. Sada je to nista posebno narocito ne za Efes vezu i pobede i poraze na kraju budu u prva 4 imaju garantovan domaci teren u plej offu , a onda na f4 moze svako svakog na neutralnom terenu jedna utakmica.
G

Gosten

pre preko 1 godinu

Uzeli evroligu kada su igrali protiv nekakvih Komodora,Leverkuzena,Antibesa,Kaleva,Fonole.Filipsa,Maes Pilsa i ovde nam pisu da su nekakva institucija. Tolika ste institucija da ste 31 godinu cekali na prvu titulu...ej ti,vise od tri decenije na prvu titulu drzave.
M

MOT

pre preko 1 godinu

Vidis Zvezda je uzela Ligu Sampiona protiv Evropskih velikana Dinamo Drezdena, Rendzersa, Grashopersa, Marseja I naklon do poda za to ne omalovazavanje ali to je valjda razlika izmedju nas I predgradja. Porediti kosarku danas I ekipu I pre 30 godina je vise nego smesno ne Samo u kosarci nego u bilo kom sport u a pogotovo omalovazavati rezultatepostignute u to vreme.
G

Gosten

pre preko 1 godinu

Zaboravio si Bajern Minhen sa Efenbergom,bracom Laudrup i gomilom svetskih asova.
s

sajba

pre preko 1 godinu

Mot Prvo treba da znas da je rengers tad bio najskuplja ekipa u evropi,da je marselj milans izbacio,da je grassa trenirao hicvild,o bajernu izlisno sts reci,a dinamo d je vas prasio. A kad je to bilo slabo po tebi gde ste vi bili tada od1966te. A da imate sajberovu titulu iz perioda od 67 do 93
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Jel ste platili Bubregu dug još od pre par godina što vas je tužio. On beše pokrenuo one časove ljubavi ahahahah ahahahah. Kada će neka titula a aaaaa. Skoro 10 godina bez titula u Aba i domaćoj ligi. 6 godina bez titule u fudbalu.
I

Igokea since 2007

pre preko 1 godinu

Шта је заједничко овим клубовима? Нису видели шампионску титулу прве три деценије постојања, хехехе. ЗАЈЕДНО имају четири шампионске СФРЈ титуле мање од Црвене звезде. И од Југопластике, данашњег Сплита, Звезда има дупло више шампионских титула бивше СФРЈ. Зато када Звезда игра против наведених клубова, сама се намеће песма "како је добро видети те опет".
S

Sljakar

pre preko 1 godinu

Jos uvek 4:2 za nas u titulama na parketu.I 4:1 u evropskim trofejima.Pozdravio te Djordjevic.
B

Basketas

pre preko 1 godinu

Divno je sto su te dva nebitna kluba naterala da googlas, brojis , istrazujes, podseti se bivse SFRJ...- e vidis to je Institucija !!!
A

AR

pre preko 1 godinu

zajednicka im je evropska titula, zajednicko im je da nisu menjali ime, da se nisu ugasili itd itd

Sliks17

pre preko 1 godinu

Nadam se da ovaj Kalcopolista ima bise od 8 godina, ako ne ond aje stvarno u problemu. Verovatno mu je tata pisao ovo jer jos nije naucio latinicu.
L

Laufer

pre preko 1 godinu

Mi imamo jednog takvog,a vi ne zna im se broj.
P

Parahovski

pre preko 1 godinu

Pa ovo je prva sezona nakon mnogo godina da ova dva kluba nisu na nekom slicnom nivou . Nekad su bili solidni u Top 6 juge , pa su posledjih 15 godina kanta za napucavanje .Eto jedino sto je Cibona trofejnija uzela je ABA ligu 2014 i par titula u Hrvatskoj.Dodao bi da su i u Euroligi u onom starom formatu igrali veoma slicno sa izuzetno retkim pobedama kod kuce a da ne pricamo o pobedama na strani svake prestupne godine .
k

klasika

pre preko 1 godinu

Kada se za nesto kaze klasik,misli se istorija cela. Jugoplastika se klala i zvezda,kad tamo igrali solman,tvrdici,jerkov,a nama moka,duci,kaponja. Klasik je zadar i zvezds,tsmo cosic,djerdja,skroce,ovde moks,cvele,vucinic. Klasik je cibona i zvezda,tamo novosel,zeravica ovde,tamo petrovici,nakic,knego itd,vamo rafovic,zizic,kovacevic,karadzic,jankovic,itd.
d

djiki

pre preko 1 godinu

Objasniti to grobarima koji priznaju samo te godine kad su oni osvajali. A u toj SFRJ jako su malo osvajali.

Kalčopolista®

pre preko 1 godinu

@gaginbg tako je napuniti arenu i pobedom ispratiti ekipu na duel protiv visedecenijskog sportskog rivala Makabija, koji ce nas kao i uvek docekati sa strahopostovanjem i respektom za razliku od taze, instant plastik timova!
@

@Drvo

pre preko 1 godinu

Tako je.I dalje 4:2 za nas u titulama na parketu.
g

gaginbgd

pre preko 1 godinu

Večeras da nas što više bude u Areni i sa pobedom da ispratimo crno bele u Tel Aviv u kojem će nadam se, pobediti Makabi a posle i Baskoniju... Napred Partizan!

Kalčopolista®

pre preko 1 godinu

Duel dva giganta, dve institucije koje su zarile i palie bivsom SFRJ, uz Jugoplastiku cinili veliki trojku jugoslovenske kosarke koju poznajemo u danasnjem formatu:u zatvorenom, u hali i na parketu! Bilo je tu jos solidnih timova kao sto su Bosna, Olimpija, Zadar, Sibenka…sve ostalo je bila boranija koja je sluzila za nakantavanje i popravljanje kos razlike!
K

Komedija sa tobom...

pre preko 1 godinu

A zvezda najtrofejniji klub ex-yu ahahahah ala si ti prso od mrznje...

Kalčopolista®

pre preko 1 godinu

Decko ja vama skidam kapu za kosarkaske revije na sljaci, od 1945 do 1955 na otvorenom, gde je ucestvovalo 2-3 tima, kada se na kos sutiralo iz muda i kada su rezultati bili kao u vaterpolu, 6:5 i sl! Spavas li mirno Rafaele, spavas li mirno Nadale! Hoces da ti kazem koliko imate trofeja u kosarci u hali, na parketu-NULA 0 a najveci igrac vam je bio zufer avdija, ostali nisu bili vredni pomena… toliko o velikanu crvenoj zvezdi, sada odgledaj jos jednom film bicemo prvaci sveta i tesi se
M

MVPČAČAK

pre preko 1 godinu

Zaboravio si, BORAC ČAČAK je institucija SRPSKE košarke.
D

Drvo

pre preko 1 godinu

U SFRJ Partizan je imao titula koliko i OKK Beograd ukupno 4.
p

padrealnosti

pre preko 1 godinu

Kakva nemoc u tvom komentaru,pominjes klubove za koje se kaze igrali su samo jedno leto. A jel vi grobari znate da do 80te radnicki bg i okk beograd od vas imaju vise trofeja u jugi,a o zvezdi da ne pricamo. Vama istorija pocinje od 92ge,ali kosarka se igra od 45te.
k

kojiklasik

pre preko 1 godinu

Klasik,hmm. Navedite mi jedno finale ta dva tima u bivsoj jugi. Jedino zvezda se gambala tada sa cibonom i drazenom, lokomotivu zg ranije ime cibonino,pobedjivali smo redovno.
G

Gost777

pre preko 1 godinu

klubovi iz istog grada 🥳🥳🥳
D

Drvo

pre preko 1 godinu

Posle Oli - Pao i Efes - Fener ovo je jedan od interesantnijih gradskih derbija u Evropi.