Komentari na vest

Nema dileme ko je MVP: Jokić odmarao skoro pola meča, nije smetalo za novi tripl-dabl (VIDEO)

G

Gost0202

pre oko 3 godine

Gospodine tamne puti, sa irskim prezimenom, spremate li se da progutate svoje reči o srpskom košarkaškom geniju?
M

Momak

pre oko 3 godine

Ne volim to namerno gubljenje , sto bi rekli nije u skladu sa kosarkaskim bogovima. Ako jokic bude igrao , verujem da ce Denver ici na pobedu, i da ce MVP hteti licno da skine krunu Lebronu.
U

U Tem Denveru

pre oko 3 godine

Denver skroz kompletan nema sanse protiv lejkersa, to se videlo prosle sezone. A da ne pricamo o ovom osakacenom sastavu. A cak i da denver zapreti, tu su sudije da poguraju le flopa uvek kad je potrebno. Zato bolje izbeci lejkerse po svaku cenu.
M

Momak

pre oko 3 godine

Lejkersi ove i prosle godine veze nemaju, Lebron dolazi iz povrede i stariji godinu dana, Dejvis odavno nije bio nekonstantniji u sutu, Mark Gasol im je jedini centar koji mogu da bace na Jokica, a on vise od 25 minuta jokiceve masine ne moze da izdrzi, nema Ronda. Oni gori nece biti ni kasnije u plejofu, prva runda je sansa da se Lejkerski izbace.
U

U Tem Denveru

pre oko 3 godine

Druze, regularna sezona i plej of su dve razlicite lige. Znaci lejkersi imaju i te kako sirok roster, al prosto imali su velikih problema sa povredama. Nisu hteli preterano da forsiraju. E sad, nisu bas planirali plej in da igraju, ali dobro to im je 1 mec vise. Znaci i lebron i dejvis ce biti na top nivou kad pocne plej of. Sruder, dramond, herel, kuzma, horton taker, kaldvel poup, sve su to i te kako kvalitetni igraci. I ti mislis da jokic moze sam protiv njih da igra? Pa radice isto sto i prosle sezone, dole ce ga udvajati, terace ga od kosa. Nema ko da igra sa jokicem. Mislis da kampaco moze da igra protiv srudera? Mislis da porter nece izgubiti glavu i krenuti da se raspucava? Na zalost, sezona devera, u pitanju neke borbe za finale, je gotova onog momenta kad se marej povredio. Ne zato sto je jako kvalitetan igrac, vec zato sto je mogao i znao da povuce u momentima kad se odbrana fokusira samo na jokica. Pogledaj kako je balon odigrao.
M

Momak

pre oko 3 godine

Marej je ozbiljan igrac , mada budimo realni nije postojala garancija da bi nastupe iz orlanda ponovio i ove godine, ne bih rekao da je suva slucajnost sto su bili bolji bez njega. Mpj u ovom trenutku u mojoj nekoj percepciji vise odgovara jokicu , jer ne zadrzava loptu u rukama i veca je meta, plus postize vise poena sa boljim %. Gordon ce cini mi se odigrati prve plejof meceve ove godine, tako da intenzitet njegovog zalaganja (pogotovo u odbrani) sigurno nece opasti, vec ce se podici. Ja licno ne vidim tu neku mitsku snagu lejkersa ove godine, mozda se varam, poprilicno samo siguran da bi ih klipersi i utah izbacili u 6, a denver vidim da bi mogao da im zapreti a sto da ne i izbaci u prvoj rundi.
U

U Tem Denveru

pre oko 3 godine

Najbolji scenario za denver. Odmore protiv portlanda i jokica i sve ostale igrace koji imaju neku rolu. Puste bola, cancara i ostale da igraju kako bi izgubili sigurno. Nadati se da ce klipersi dobiti ocajnu oklahomu, a denver prezaljenu minesotu. Lac 3. Denver 4. Dalas 5. Portland 6.
l

lisabon

pre oko 3 godine

Mnogo Vrednih Poteza
N

NEMA DILEME

pre oko 3 godine

Embid !