Nemanja Nedović (©Starsport)
Nemanja Nedović (©Starsport)

Nemanja Nedović se vraća u Crvenu zvezdu!

Vreme čitanja: 2min | čet. 07.07.22. | 09:07

Očekuje se da uskoro potpiše ugovor

Otišli su Ostin Holins i Dejan Davidovac, ne zna se još šta će biti s Nikolom Kalinićem, ali Crvena zvezda je odgovorila prvim bombastičnim pojačanjem za narednu sezonu. Prema nezvaničnim informacijama Mozzart Sporta reprezentativni bek Nemanja Nedović uskoro će ozvaničiti povratak u crveno-beli tabor.

Nedović je profesionalnu karijeru i počeo u Zvezdi za koju je igrao od 2008. do 2012. godine posle čega se otisnuo u inostranstvo. Prvo je branio boje Lijetuvos Ritasa, zatim imao kratku epizodu u Golden Stejtu u NBA ligi, da bi se zatim vratio u Evropu kao igrač Valensije. U Španiji je nastupao i za Unikahu, potom je dve godine bio član Olimpije, da bi od 2020. igrao za Panatinaikos.

Izabrane vesti

U te dve poslednje sezone su ga zaobišle i povrede koje su ga mučile na početku karijere, pa je mogao da pokaže koliko zaista ume. Prošle sezone je u Evroligi u proseku beležio 14,3 poena, uz 3,2 asistencije i 2,2 skoka po meču. Nedović je imao opciju da i ovog leta "pokupi" još jednu godinu ugovora sa Panatinaikosom, ali je izabrao da se vrati u Beograd,

On je inače bio član reprezentacije Srbije koja je na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru osvojila srebrnu medalju. A sada je as čiji će potpis obradovati i umiriti Zvezdine navijače, silno zabrinute da će se ekipa koja je prošle sezone osvojila triplu krunu raspasti. posle odlazaka Dejana Radonjića sa mesta šefa struke, te Holinsa i Davidovca.

Uprava Crvena zvezda je odgovorila najboljim mogućim potezom i jasno pokazala: neće tek tako odustati od krune. Bez obzira na to što se očekuje da Partizan ove sezone bude još jači nego prošle sezone.


tagovi

Nemanja NedovićKK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara