Lejča photography
Lejča photography

Nemanja Todorović: Da pokažemo da smo zasluženo članovi ABA lige

Vreme čitanja: 3min | čet. 28.04.22. | 12:56

Za meč Čačana i Čajetinaca Borac je širom otvorio kapije, ali uz besplatnu ulaznicu!

U prvom meču baraža ABA lige košarkaši Borca će na domaćem terenu ugostiti Zlatibor iz Čajetine (subota, 17:00 sati, dvorana kraj Morave).

Biće to prvi, od dva duela, eventualno tri, koje će Čačani i Čajetinci odigrati u narednom periodu. A razlog dvomeča je već neko vreme jasan. Naime, Borac je bio poslednji po rangu plasirani srpski tim u ABA ligi, dok je Zlatibor osvajač Druge ABA lige. Takav odnos snaga doveo je do susreta pomenutih timova, jer nacionalni koeficijent nalaže da u prvoj po snazi regionalnoj ligi može da bude najviše pet ekipa iz Srbije.

Izabrane vesti

Nemanja Todorović, kapiten Borca, smatra da je timu učinjena velika nepravda, jer je sezonu završio na 11. mestu, a ipak mora da se bori za opstanak u ligi.

,,Mislim da situacija nije pravedna, ni prema nama, ali svakako ni prema ekipi Zlatibora. Iako smo zabeležili devet pobeda i zauzeli 11. mesto, došli smo u situaciju da, uprkos tome što smo izborili opstanak, moramo da igramo baraž. Ali šta je tu je, spremamo se za ovu kao i za svaku utakmicu“, rekao je Todorović.

Što se tiče narednog rivala, košarkaš Borca smatra da se treba pribojavati Zlatibora, jer je pokazao kakav potencijal poseduje.

,,Ekipa Zlatibora je možda i neočekivano osvojila Drugu ABA ligu. Bez obzira na to, sigurno je da će doći u Čačak sa velikim ambicijama. Mi ćemo pokušati da odigramo što koncentrisanije i sa željom da pokažemo da smo zasluženo članovi ABA lige“, smatra Todorović.

Predsednik Borca još jednom je uputio zahvalnost vernoj čačanskoj publici.

,,Zahvaljujem se svim navijačima Borca na podršci koju su davali timu tokom dosadašnjeg dela sezone. Hvala svima koji su kupili godišnje karte i tako pomogli klubu“.

Takođe, Pantović podvlači da su za subotnju utakmicu ulaznice besplatne, ali ih je potrebno preuzeti zbog ograničenog broja mesta u dvorani.

,,Odlučili smo da se zahvalimo svima, navijačima, sponzorima, vlasnicima godišnjih karata… Našim sugrađanima mogu da se ne dopadaju ljudi koji čine upravu kluba, ali oni ne navijaju za upravu, već za Borac i igrače koji brane boje kluba čiji dres nose“, zaključio je Predrag Peca Pantović.

Za prvu baraž utakmicu između Borca i Zlatibora (subota, 17:00 sati , dvorana kraj Morave) klub je odlučio da ulaz bude slobodan. Doduše, biće potrebno da se nabave ulaznice, a pogodnosti koje je klub osmislio su sledeće:

Vlasnici sezonskih ulaznica dobijaju po tri besplatne karte; Vlasnici zlatne karte dobijaju po pet besplatnih ulaznica; Vlasnici dečjih godišnjih ulaznica dobijaju po dve karte; Sponzori kluba dobijaju deo karata, a mogu ih preuzeti u četvrtak i petak, od 9:00 do 15:00;

Pored svega navedenog, 100 karata biće podeljeno preko društvenih mreža. Ostatak ulaznica biće podeljen na biletarnici kluba, na dan utakmice, u periodu od 15:00 do 17:00 časova, odnosno do početka duela.

Inače, ulaz u halu na dan meča biće otvoren u 15:00 sati.

PIŠU: Đurđe Mečanin/Nikola Minović

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

KK Borac ČačakNemanja TodorovićABA ligaKK Zlatibor ČajetinaABA 2 liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara