Komentari na vest

Nerešiva enigma iz Berlina: Zvezdin trn u oku - niz kakav nemaju ni evropski velikani

T

TP-1

pre preko 2 godine

Sut i napad ovog tima je u najmanju ruku sramotan. Ne moze da se kaze nije nas htelo,nije nam bio dan...na ovom nivo EL ne moze sut da ti onakav bude. Ono samo amateri rade. Ceo zivot igras samo tu loptu i sutiras tako kako sutiras. Sramota.
V

Voip

pre preko 2 godine

Izvinjavamo se gosn Jordan nismo vas prepoznali.
k

kost

pre preko 2 godine

Zar nije vice zvezda sampion evrope u prva 3 kola?! Zar nemci imaju kosarku?!. Zar Hamburg nije za bruku?! Dokle vise...revijo..
G

Gost9

pre preko 2 godine

Taj Hamburg bi Mega ometlala.
D

Dr Drvo

pre preko 2 godine

Kakav bre Hamburg, ovo je kosarkaska tema.
G

Gost Lk

pre preko 2 godine

Kakve veze ima Hamburg sa bilo cim?Zasto uporno pokušavate da ubacite vas i Vase takmicenje u neko po svemu mnogo jace i u kosarci u u fudbalu?Sve je bas jednostavno,Alba je sampion Nemačke a Hamburg dobio pozivnicu sa sedmog mesta,Zvezda je sampion Aba lige, a Partizan dobio pozivnicu kao sedmi za takmicenje jedan rang nize od EL.Sve ostalo su samo Vase nebuloze,koje niko ne shvata ozbiljno.Isto vazi i za fudbal.
T

TP-1

pre preko 2 godine

Sta se dicis tim Hamburgom ko da ste Golden Stejt dobili?! Daj bre covece,bili 7 prosle sezone. Trpao vas ko je stigo i sad su uleteli milioni i treneri bez ugovora koji takodje treba da uzmu milione bez pokrica i jos ce da kaze za glupu masu da je radio iz ljubava. Polako,svake godine osvajate sve vec u oktobru,pa u maju kuknjava i tako godinama.
O

Orao

pre preko 2 godine

Nije nas nista islo, bice bolje.. Desava se

NeregistrovaniGrobar

pre preko 2 godine

Pa Zvezdu sa onakvim šutem kao juče je bilo teže nepobediti. 😆