(©Printscreen)
(©Printscreen)

Nervi napeti kao strune: Koji đavo je ušao u NBA košarkaše? (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 10.04.23. | 01:11

Poslednjeg dana ligaškog dela NBA lige neverovatne scene na terenima „preko bare“. Počelo je sa Rudijem Goberom, a nastavilo se sukobom saigrača u Klipersima i samopovređivanjem Džejdena Mekdenijelsa

Neverovatne scene na NBA parketima poslednjeg dana ligaškog dela sezone. Buru je prvi izazvao Rudi Gober. Centar Minesote usred utakmice, tačnije na tajma-utu u drugoj četvrtini, fizički nasrnuo na saigrača Kajla Andersona.

Kamere su uhvatile momenat kada je Francuz grubo odgurno Andersona posle čega se ovaj zaleteo da se fizički obračuna sa Francuzom. Gober je posle toga odlukom trenera udaljen sa utakmice.

Izabrane vesti

Minesota je pobedila Nju Orleans sa 113:108, obezbedila osmo mesto na Zapadu, a izliv besa imao je i Džejden Mekdenijels koji se po izlasku sa terena sam povredio udarujući u konstrukciju. Pitanje je da li će moći da pomogne saigračima u duelu sa Lejkersima u plej-inu već za dva dana.

Na meču Finiksa i Klipersa, gostima iz Los Anđelesa je bila potebna pobeda do koje su došli u finišu i zauzeli peto mesto i igraće upravo sa Sansima u četvrtinalu plej-ofa na Zapadu. U finišu na tajm-autu došlo je do fizičkog obračuna saigrača iz franšize iz Los Anđelesa, Mejsona Plamlija i Bonisa Hilanda. Centar Klieprsa je prigovorio saigraču, pa je došlo do odgurivanja i gunđanja. Ostali su pokušali da razdvoje ratoborne košarkaše.



tagovi

NBA ligaMinesota TimbervulvsLos Anđeles KlipersMejson Plamli

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara