Komentari na vest

Nestavaran finiš u Čačku: Glišićeva trojka iz okreta tri sekunde pre kraja, pa Smajlagić za pobedu Cibone

J

Jtd

pre preko 1 godinu

Moze li trener da se javi na komentarima ovde i objasni prilicno relevantne price o namestanju lekarskih nalaza, odlaganju zbog gagiceve suspenzije, slanju zdravih igraca kod lekara...ima li istine?!?
B

Bafana

pre preko 1 godinu

Poznato je da je Borac podržao Partizan oko KLS a da Cibona podržava Covica oko Aba lige, tako da je računica jasna…
S

Sedam usatih

pre preko 1 godinu

neko moze da odlozi mec pa da se pojaca smeni trenera pa tek onda da ga odigra a nekome mora da igra ekonom
J

Jtd

pre preko 1 godinu

Moras pravila da procitas

Crno Beli Partizan

pre preko 1 godinu

Šteta, mada realno za Borac tri najbitnije utakmice su sa MZT-om, Mornarom i Splitom. Tu moraju dobiti kako znaju i umeju, ako misle da ne ispadnu. Sve ostalo samo plus, mada i tu može samo da im se posreći sa Derbijem i Megom.
К

Косингас

pre preko 1 godinu

Судије Белошевић и Јовичић покрали Борац. После тројке Глишића, играчи Цибоне су кренули у напад, шутнули и промашили. Онда двојица корумпираних судија ступају на сцену, враћају време из само њима знаних разлога и Цибона стиже до победе. Бесрамници.
O

Ostoja šasija

pre preko 1 godinu

Sramota je za ovu ligu da natera Borac da igra sa 7 igrača, od toga 4 sjajna juniora. Šteta bi bila da Borac ove sezone ispadne jer trener Mijatović je jedan od retkih trenera koji zna sa mladim igračima i mislim da bi on to iduće sezone i dokazao.
c

cacak

pre preko 1 godinu

Velika pobeda Milije Vojinovica najveceg mesetara u srpsko-crnogorskoj kosarcu! Jedino Borac ne moze da odlozi utakmicu uz svu medicinsku dokumentaciju. Utakmice su se uvek odlagale za 24 sata kada su u pitanju tehnicki, a ne zdravstveni razlozi. Bravo za Borac i decu Cacka!
0

034/672-567

pre preko 1 godinu

Jedino što je ovde tužno je što je Borac pristao da bude podguzna muva koja sluša naredjenja, sad nejasno je Zvezde ili Partizana (oba kluba imaju interes), čiji vlasnici zarad svojih bolesnih ambicija hoće po svaku cenu da ruše ABA ligu. Ne da bi razvijali domaću, srpsku, već kako bi sami sebe proizveli u večne šampione. I to je jedina (tužna) istina kada se podvuče crta na dešavanja ovih dana. Samo je potrebno koristiti mozak i čitati između redova.
B

Bafanq

pre preko 1 godinu

Cibona je jedan od retkih klubova koje podržavaju Covica…
S

Svedok

pre preko 1 godinu

Zadivljujuci komentari na racun trenera Mijatovica koji je uticao na sve vidjeno manje od bilo kog gledaica. Trebao bi da se zapita sto se igra tima zasniva na individualni kvalitet igraca. Kako to radi posao kad mu tim igra kako hoce. Dibro je kad nema ivih iskusnih. Inace da je samo Tomasevic danas bio u timu ini bi dobili.
M

Milert

pre preko 1 godinu

Svaka cast za Borac kako se borio, bravo za Borac i za Cacak.
P

POžega

pre preko 1 godinu

Bravo za Borac! Srpski klubovi da napuste ovu ligu. Zvezda i Partizan bolje da dobiju u Uzicu, Kraljevu i Valjevu po 30 razlike nego Mzt-a, Splita i Igokeu.
C

Cacanin8892

pre preko 1 godinu

PONOS!
А

Аки

pre preko 1 godinu

Штета само 2 секунде до краја и примише кош.Више од пораза боли то што јуниори Борца прије свих старији Ћурчић и Николић који су вечерас одиграли веома добро добију тек понеки минут и то не у Борцу већ у филијали Чачку.Тај тим игра у КЛС и један је од лошијих. У Борцу иначе играју све сами НБА бекови Радоњић,Чарапић,Новаковић,Кочовић.Незна се који је од ког гори ни у Румунију немогу да се продају а тек у Чачку је јад и туга.
G

Gost77

pre preko 1 godinu

Bravo za hrabri Borac
G

Gostkg

pre preko 1 godinu

bas bezveze sto izgubili pored ovakve borbee