Komentari na vest

Nešto više prolivenog znoja za nastavak tradicije: Lazić načeo, Davidovac dokrajčio Mornar

Z

ZvezdaJeLjubav

pre preko 2 godine

Zvezda igra fantasticnu kosarku. Grobari mislite da ce vase bahacenje sa parama da izađe na dobro? Mislite da će po vas izaci na dobro vase sirenje mrznje na svakom koraku?

cikagofajer

pre preko 2 godine

Malo znoja i mnogo sudijake pomoci, i taj deo napisite posto je ovo postalo smesno
S

Sone 2

pre preko 2 godine

Slažem se da su nam potrebna pojačanja, al se ne slažem da nam nisu potrebni Markovic,Cirbes i Simon...potrebni su prvenstveno zbog atmosfere i treninga,zbog iskustva i znanja kojima mogu da pomognu Lazareviću, Ivanoviću, Dobricu...Kuzmic ne bi imao sa kim da trenira da nije Cirbesa,svaki igrač poput njega i Simona na treningu je zlata vredan.
R

Realno 1312

pre preko 2 godine

Ova zvezda ispada od Cedevite.
G

Gost e

pre preko 2 godine

Ova Zvezda ni od Reala ne moze ispasti sa prednošću domaćeg terena.
Л

Ложач

pre preko 2 godine

Опуштено и одлично, Давидовац диже форму, сада лагано полурекреативно и безпритиска наредне две у ЕЛ, па да наставимо да газимо ова 4 банана и 9 небанана клубова из региона
D

DelijaNS

pre preko 2 godine

Mi od početka sezone igramo sa dva 'nekošarkaša' simonom i cirbijem, iumesto da dovedemo nekog košarkaša, mi dovedemo još jednog matorog 'nekošarkaša' i tona dve godine?!? Razumem nema se para, vlada Srbije ima svoj privatni košarkaški klub, ali brate pa uštedi onda i tih par stotina hiljada štoprima Marković može da odigra za par dedetina hiljada bilo kojiklinac iz bilog kog kvarta širom Srbije!
R

Roki Marcianoo

pre preko 2 godine

Zaboravih da napisem bolje da je uskokovic ostao da igra 3 pleja umesto markovica bar bi se razvio klinac
M

Mile12

pre preko 2 godine

Vratite Koloma bio je manje los od ovog Markovica(mucno ga je gledati)…
j

jaaaa

pre preko 2 godine

a kako da se razvija i kada je bio tu dobijao je bas malo minute. nzm iskreno zasto je doveden markovic??
R

Roki Marcianoo

pre preko 2 godine

Markovic pod hitno mora da ide, covek kao da nikad kosarku nije igrao, ja sam od starta znao da nije neki vrhunski igrac ali da svojim iskustvom i odbranom moze da doprinese nasoj ekipi! On covek i u odbrani ponajgori u ekipi veliko razocarenje, ne razumem navijace koji pokusavaju da ga opravdaju treba biti relalan! Bravo Zvezdo za pobedu!
L

Luja

pre preko 2 godine

Slažem se da Marković kriminalno igra u odbrani a u napadu katastrofalno. No, ima ugovor na dve godine te ga je teško otpustiti. Odrao bih nas kao propali trener Obradović. Dovođenje Markovića je bio baš loš potez. Bolje da nismo nikoga dovodili, čovek je opasan cigobacač.
n

neko9999

pre preko 2 godine

seks, novac, davidovac
F

Familija

pre preko 2 godine

Možemo mnogo toga da uradimo i napravimo možda ovo bude jako dobra sezona videćemo šta će biti do kraja sezone jako majstori protiv Olimpije napred lavovi samo napred gazi familijo
B

Bizon

pre preko 2 godine

Jos jedna sramota u nizu...
З

Зорањ

pre preko 2 godine

Коментар у складу са надимком!
G

Gost88

pre preko 2 godine

Gospodo iz Mocarta, JSD ima 3 poraza i fizicki ne moze biti prvi na tabeli. Znažida boli ali 7 8 godina nije i jos verovatno toliko nece bitii. Tako da, ispravite tu slucajnu greskicu sto oci bode. Uskoro stize jako dobar centar, lome se izmedju Petruseva i nekog manje poznatog crnca kojeg je Radonja snimio.
G

Gost9

pre preko 2 godine

Oni računaju valjda 2 boda pobeda, 1 bod poraz.....
R

RealNo1

pre preko 2 godine

Dok je Mornar sluzio sut za 3 i jili su konkurentni, cim je to stalo, nista od njih. Kao i svaki put.
R

Realni Arth

pre preko 2 godine

Teska tekma, posle Evrolige i nista manje nego Mornar koji zadnje vreme igra mnogo bolje! Bravo za pobedu, idmeo dalje! Igraci umorni, ali izgurali su ovo bas dobro, bas sam se radovao da je konacno i Davidovac odigrao kao sto ume. Mislim da Stef Markovic kad bi mogao da vratoi film ne bi ni usao u tekmu, direktni krivac za poslednjih 12 poena koje je Zvezda dobila, 2+1, pa faul za tri, pa promasaj zicera, 1, 2,,3... itd. Boze moj, on nikada nije bio ni neki suter, ali imam utisad da veceras ne bi oigidio pa da se igralo do jutra. Nista, cestitke na pobedi, to je bitno, nema povredjenih, idemo dalje!
P

Pa1

pre preko 2 godine

Teška utakmica, Mornar se stalno vraćao u igru, onaj Mihailović je pogadjao bukvalno sve. Najvažnije je da smo ovo dobili, gazi dalje!
P

Prepoznavanje lica

pre preko 2 godine

Markovic dao vise od 2p. Wooow