Komentari na vest

Nestvarni Jokić srušio još jedan rekord Čembrlena, a napada bar još dva

H

Hannibal

pre oko 3 godine

Porediti Divca i Jokica na stetu Divca je besmisleno. U danasnjoj kosarci, Divcevi brojevi bi bili jednaki Nikolinim. Mozda bi manje poentirao, ali bi svakako vise blokirao protivnicke centre, tako da bi index uspesnoati bio podjednak. Da se igralo na danasnji nacin, Divac bi u karijeri imao prosek od monimum 5-6 asistencija po utakmici, sto je i pokazao kada je kao veteran u Sakramentu imao prosek od 5.3 asistencije. Jokic je genijalan igrac, ali mu i okolnosti u NBA i run and gun igra bez odbrane veoma idu na ruku.
В

В. Ђуровић

pre oko 3 godine

Капирам да се људи ложе на те статистике и да је ово што ради Јокић фантастично али дај пустите дечка да игра кошарку. У време Чемберлена се ем играла тотално другачија кошарка ем се пажња на сатистику обраћала можда 2% од овог данашњег лудила где је прва вест са утакмице индивидуални учинак играча а потом се у пролазу спомене оно због чега би требало и да се игра кошарка а то је резултат. Не покушавам да умањим досадашња Јокићева достигнућа али тек када освоји прстен моћи ће евентуално да се пореди са Вилтом и осталим великанима ове игре који нису живели у ери ‘јуримо трипл дабл у без брига ципирипи лигашком делу’ у којој данас разни Вестбруци сттистички изгледају као але у односу на њих.
G

Gost real

pre oko 3 godine

da je preterivanje nije a inace pogledajte minute vilta i jokica po utakmici . vilt bezi za 10ak min u proseku to je minimum jedna asistencija vise za jokica po utakmici
R

Real

pre oko 3 godine

Volim Jokica ali ima li neki dan da ne obori neki rekord. Preterujete
d

debeli sonborac

pre oko 3 godine

pa čovek piše istoriju, šta ti nije jasno