Lamarkus Oldridž (Foto: AFP)
Lamarkus Oldridž (Foto: AFP)

Netsi sve jači u napadu na prvu titulu - stiže i Oldridž

Vreme čitanja: 1min | ned. 28.03.21. | 04:25

Majami izgubio u borbi za potpis 35-godišnjeg centra

Nikada u istoriji franšize Bruklin nije dočekao NBA titulu, ali bi ove sezone konačno mogao da stigne do prve. Ekipa koju između ostalih čine Kevin Durent, Kajri Irving, Blejk Grifin, Džejms Harden i Deandre Džordan postaće zvučnija za još jedno ime – Lamarkusa Oldridža.

Sedmostruki učesnik Ol-stara nedavno je sporazumno raskinuo ugovor sa San Antonio Sparsima, što ga je učinilo slobodnim agentom. Majami Hit je navodno bio blizu njegovog dovođenja, ali se Lamarkus na kraju ipak odlučio za Netse, saznaje ESPN, učinivši ih tako još većim kandidatom za titulu.

Izabrane vesti

(3,30) Adelajd (3,35) Sidnej (2,10)

Pomenuti izvor ističe kako se očekuje da će Oldridž većinu vremena igrati na poziciji centra, što bi moglo da utiče na minutažu Deandrea Džordana.

Oldridž je poslednju utakmicu odigrao prvog marta upravo protiv Netsa. Sparsi su deset dana kasnije potvrdili da će se bilo trejdom ili sporazumnim raskidom rastati sa 35-godišnjim centrom nakon šest godina saradnje.

Iskusni centar je u dosadašnjih 15 sezona u NBA ligi u proseku beležio 19,4 poena i 8,3 skoka, a pre San Antonija nastupao je devet godina za Portland.


tagovi

NBA ligaLamarkus OldridžBruklin Nets

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara