Komentari na vest

Neverovatni Ponitka kao nekad Kukoč i Mandake - samo još bolji: Prvi tripl-dabl Evrobasketa, tek treći u istoriji

Д

Домаћин

pre preko 1 godinu

Е а кад се сетим да се овај лик до почетак првенства помињао као могуће звездино појачање,и ми причали како је упитно да ли има квалитет за звезду...Мада ајде можда и сад није касно да га доведу,али чисто сумњам.
N

Nisam Avdić ali znam dosta

pre preko 1 godinu

Jednostavno Poljaci sa Ponitkom koji igra na nevjerovatnom samopouzdanju su odigrali najbolju utakmicu daleko ove generacije, a vjerovatno i u historiji, jer nisu nikada bili neka sila u košarci. Veliki respekt, ali mora se biti pošten, pa reći da je Dončić stvarno igrao pod velikim bolovima u donjem predjelu leđa i skočnog zgloba. Sudije stvarno kriminalne čitavo prvenstvo. Šteta zbog reprezentacije Srbije koja je realno najkompletnija na ovome prvenstvu i ne trebaju ljudi iz Srbije odmah gledati na ovo kao crno i bijelo, jednostavno se desila takva utakmica. Pogledajte ostatak njihove grupe gdje muče Špance, Grke i izbacuju aktuelne prvake, a svi oni su prošli kao bosi po trnju protiv reprezentacije Srbije. Žal ostaje za ovom generacijom Srbije, ali realno i Slovenije, pa i Grčke, međutim to je sport.
M

Macchiato

pre preko 1 godinu

Poljska bolja u svim elementima igre u prvom poluvremenu, a onda totalni pad u trecoj deonici. Medjutim u cetvrtoj su se pribrali i zaigrali bolje u napadu, i na kraju zasluzeno slavili. Kaubojska (ne)kultura Luke Doncica koji je sve vreme psovao sudije i publiku.
b

bel

pre preko 1 godinu

Toliko o slaboj grupi.Sto volim sto Slovenci ispadose uhhh
H

Hrvoje

pre preko 1 godinu

Genijalac Pešić razvalio ove Poljake u grupi, u potpuno nebitnoj utakmici. . I čim su došle utakmice na ispadanje Pešić je izletio sa turnira.. A Poljaci eto igraju još 2 meča,bore se za medalju
v

vito i ja

pre preko 1 godinu

Gledaj ti u svoje dvorište Hrvoje, ostavi Pešića na miru...zato što nemate nikog kao Pešića ste tu gde ste,nigde..a nemamo ni mi više takve trenere koji su godinama držali Srpsku košarku u svetskom vrhu, ovaj je poslednji izdanak škole A. Nikolića, ovi što dolaze će nas brzo smestiti tik pored vas da nam utakmice budu neizvesne.LP