Nije još kraj, Oliver Stević 40. rođendan čeka u drugoj španskoj ligi

Vreme čitanja: 1min | pon. 04.12.23. | 11:02

Srpski veteran pomaže Menorki u borbi za opstanak

Ako je neko primer za upornost i istrajnost na košarkaškom parketu, onda je to iskusni srpski centar Oliver Stević (39).

Nekadašnji prvotimac Crvene zvezde ima prilično dug staž u španskoj košarci, gde je nastupao za Bilbao, Fuenlabradu (dva puta), Andoru, Huventud i Gran Kanariju, ali uprkos poznim igračkim godinama, još uvek nema nameru da odustane.

Izabrane vesti

Kako pišu lokalni mediji sa Balearskih ostrva, Stević se priključio treninzima španskog drugoligaša Estije Menorke, kako bi na treninzima pomogao ekipi da se unapredi, a postoji velika mogućnost da potpiše ugovor i pomogne timu u borbi za opstanak u ovom rangu takmičenja.

Klub sa Baleara je prošle godine obezbedio promociju iz treće lige, ali sada ima skor od samo dve pobede i 11 poraza, zbog čega je prikovan za dno tabele. Ipak, ima još dovoljno vremena da se situacija promeni, a značajan doprinos tome mogao bi da pruži upravo Stević, koji ima ogromno iskustvo igranja u ACB ligi.

Stević će 18. januara proslaviti 40. rođendan, karijeru je započeo u Borcu iz Čačka, a igrao je i za Mašinac, Koper, Slask, Oldenburg, Zjelenu Goru, Igokeu i još nekoliko klubova.


tagovi

Oliver Stević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara