Stiv Neš (©AFP)
Stiv Neš (©AFP)

Nije moglo dalje, Bruklin otpustio Stiva Neša

Vreme čitanja: 2min | uto. 01.11.22. | 19:01

Netsi već pikirali novog trenera

Dugo se lomilo, sada je odlučeno – Bruklin je smenio Stiva Neša!

Visio je nekadašnji as i prošle sezone, sada više nije bilo kud. Ne posle četiri uzastopna poraza zbog čega je Bruklin na mršavih 2-5 posle sedam utakmica. Neš je otpušten posle trijumfa nad Indijanom koja je prethodno slavila u Barklajs Centru samo dva dana ranije.

Izabrane vesti

“Otkako je postao trener, Neš se suočio sa brojnim neočekivanim izazovima. Jako smo zahvalni na svemu što je uradio. Lično, ovo je bila beskrajno teška odluka. Ipak, posle dosta razmišljanja i procena kako je sezona počela, shvatili smo da je potrebna promena“, izjavio je generalni menadžer Netsa Šon Marks.

00.30: (1,80) Bruklin (12,5) Čikago (2,25)

NBA insajder Šams Čaranija tvrdi da će vršilac dužnosti biti Žak Von dok se ne pronađe novi šef struke, što znači da će voditi meč protiv Čikago Bulsa. Adrijan Vojnarovski je tvrdio da Netsi razmatraju Imea Udoku i Kvina Snajdera kao dve glavne opcije za novog trenera. U međuvremenu je najavljeno da je izbor ipak pao na Udoku.

On je suspendovan na celu sezonu u Bostonu zbog seks skandala koji je isplivao na površinu pred početak sezone, ali bi ga navodno Seltiksi pustili da ode da radi drugi posao ako mu se ukaže šansa.

*****

Opet možete međusobno da vezujete sve igre iz ponude "KOŠARKA IGRAČI" i kombinujete ih sa ostatkom kompletne ponude

*****

Neš je trener Netsa postao u septembru 2020. i epizodu je završio sa skorom 94-67. Na njegovo insistiranje od letos se u rad stručnog štaba kao asistent uključio Igor Kokoškov.


tagovi

NBA ligaStiv NešBruklin NetsIme Udoka

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara