Komentari na vest

Nijedan MVP u istoriji NBA lige nije doživeo takav pad

P

Petar Mrkonjić III

pre 12 meseci

Pola Srbije raspravlja o MVP tituli u NBA kao da je to nešto od čega zavisi na primer zdravstvo u Srbiji. Najviše brine što kod nas svi sve znaju, odnosno da ilustrujem ovako, pre par godina moj kum sedeo sa Željkom u Čačku poslovno se nešto dogovarali i prilazi stariji lik pita se sa Željkom, seda za njihov sto i počinje da mu objašnjava kako ne koristi lepo Datomea u Feneru... Isti taj lik sutra može da ode kod profesora srednjovekovne arheologije na univerzitetu i objašnjava mu kako pogrešno analizira nakit iz neke grobnice... Srbija - svi znamo sve. Ove godine smo eksperti za dodelu MVP nagrada, sledeće godine možda za hokej, videćemo...
7

799

pre 12 meseci

to sto ce mediji sad da ga pritiscu iskljucivo je on sam sebi kriv. Da nije godinama kukao i pricao o toj MVP tituli, manji bi hajp bio, ovako "sam skocio, sam se ubio"
N

No.1

pre 12 meseci

Biće uskoro rubrika: kucamo na vrata zaboravljenih asova... Simons verzija 2.0 ako nastave ovako da ga pritiskaju. Ko ti da taj ti i uzme.
!

!

pre 12 meseci

Ni jedan MVP u istoriji lige nije iskukao MVP!
K

Koliko

pre 12 meseci

Je, glupa ta priča o MVP. Rijaliti jedan.
M

M(možda) VP

pre 12 meseci

Pa ovaj i nije MVP....zato ne znam u čemu je problem.

Ivica Gasic

pre 12 meseci

Daj pustimo čoveka Embida na miru more! Ok, uzeo je Mvp nagradu on, a ne Jokara, zasluženo ili ne, dosta više sa tom pričom. I on je samo čovek, pa pored sveg košarkaškog umeća sme i da pogreši i odigra loše poput svih drugih. Nemojmo biti toliki kompleksaši da ne umemo podneti činjenicu kako ima i boljih od nas i naših tamo. Sportski pozdrav, živela Srbija!

Dezurn1_Kr1vac

pre 12 meseci

Pa problem je u tome sto nije bolji . 🤷
V

Vladimirci

pre 12 meseci

A ko je po tebi MVP u Vladimircima ali all time?
N

Nishlija

pre 12 meseci

Pa on nije bolji od Jokica, on je bukva! Klasicna! Ove godine je MVP zato sto su slicne bukve, koje nisu nista uradile u svojoj karijeri a sada glume cirkuzante na pojedinim televizijama u SAD, digle galamu oko te nagrade i pocele cak da koriste rasizam u te svrhe.

Ivica Gasic

pre 12 meseci

@Vladimirci GOAT KK Vladimirci - teško pitanje drug, baš teško. Bilo je tu dosta odličnih, sjajnih igrača. Ali ću odgovoriti pomalo šaljivo, pomalo istinito - Marko Živa Živanović ;) Samo da nije prerano otišao u Australiju, verujem da bismo sa njime žestoko prašili halama po Srbiji. Sportski pozdrav drug!
B

B.M.

pre 12 meseci

Ajde bre više, pustite dečka i manite se kosmičke pravde.
h

holse

pre 12 meseci

Realno,lik je mvp samo zato sto je utisak da je to jako zeleo,za razliku od jokica kog bas briga u principu..a po statistici i svemu ostalom jasno je ko je mvp...
F

Fejkir

pre 12 meseci

Embid fejk mvp
J

Junker

pre 12 meseci

Sad ce mediji i oni koji su ga dizali u nebesa najjace da ga gaze. Vrlo verovatno ce to otici toliko daleko da ce Embid poceti javno da govori o depresiji.
k

kokos

pre 12 meseci

Mediji i žive od toga. Tek naredne sezone će da ga pojedu. Ali treba mu se zahvaliti što je preuzeo taj teret od Jokića.