Nikola Milutinov (©Starsport)
Nikola Milutinov (©Starsport)

Nikola Milutinov MVP VTB lige

Vreme čitanja: 2min | uto. 25.04.23. | 22:08

Srpski centar dobio prestižnu nagradu pred početak pete utakmice polufinalne serije, koju je njegov tim izgubio

Ostao je Nikola Milutinov u moskovskom CSKA, rešen da ispoštuje saradnju sa Armejcima i kao i njegov klub - dominirao u ligaškom delu sezone u VTB. Moskovljani su do plej-ofa stigli sa samo dva poraza na 32 susreta, srpski centar je briljirao, te je proglašen i za MVP-a VTB lige.

Izabrane vesti

"Zahvalan sam VTB ligi za priznanje. Uvek je zadovoljstvo dobijati nagrade, iako su mi timske daleko važnije. Nisam igrač koji sam stvara prilike za sebe, potreban mi je sistem, pomoć tima. Zato želim da podelim ovaj trofej sa saigračima, trenerima i svima klubu, ali i da se zahvalim navijačima za njihovu podršku. Želim što pre da se vratim i pomognem CSKA da se izbori za titulu", rekao je bivši košarkaš Parizana i Olimpijakosa.

Srpskom reprezentativcu je i zvanično uručena nagrada pred početak pete utakmice doigravanja, koju je ekipa Emila Rajkovića ubedljivo izgubila (68:85), te se nalazi na pragu eliminacije pošto Lokomotiva Kubanj vodi sa 3-2 u seriji.

Nikola se povredio u drugoj utakmici i bez njega je CSKA na 1-3 u polufinalu, a iako je bio u protokolu za današnji meč, nije bio u stanju da pomogne ekipi.

Kako bilo, Armejci će nesumnjivo učiniti sve u svojoj moći da ga spreme za šesti susret, pošto se još jednom pokazalo koliku razliku zasta pravi Milutinov. On je u ligaškom delu beležio 16,1 poen i 9,1 skok, za prosečan indeks korisnosti 28,4! Zaista je bio bez konkurencije, što potvrđuje i podatak da je imao 13 dabl-dablova, kao i da je njegov indeks najveći u istoriji takmičenja.



tagovi

KK CSKA MoskvaNikola MilutinovVTB liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara