Nikola Jokić (©AFP)
Nikola Jokić (©AFP)

Nikolu Jokića i dalje muče leđa

Vreme čitanja: 2min | sre. 29.11.23. | 18:10

Upitan i za meč sa Hjustonom

Izvukli su košarkaši veliku pobedu nad Los Anđeles Klipersima bez Nikole Jokića i Erona Gordona - od ranije i Džamala Marija - zahvaljujući odličnim rolama Redžija Džeksona i Deandrea Džordana, a kako stvari stoje moraće Nagetsi i meč sa Hjustonom da odigraju u maltene istom sastavu.

Prema informacijama američkih medija, Jokić se i dalje vodi kao povređen, s tim da će se o njegovom nastupu verovatno vagati verovatno do pred sam početak meča. Nema i dalje konkretnih informacija o tome da li je bliži povratku na teren u odnosu na Kliperse, zato treba informaciju uzeti sa rezervom.

Izabrane vesti

Jokić je prijavio probleme sa donjim delom leđa, zbog čega u klubu ne žele da ubrzavaju njegov povratak, iako je jasno da je ovo potpuno druga ekipa bez najboljeg košarkaša sveta.

Pod istim zdravstvenim statusom je i Eron Gordon, samo zbog povrede pete desne noge. Ni njega nije bilo protiv Klipersa, ali ni San Antonija. Potencijalno dobra vest za Nagetse jeste sve bliži povratak Džamala Marija u tim. On je iz statusa povređenog prešao u "upitno", a kako javlja poznati novinar Harison Vind postoje dobre šanse da bude uskoro bude u protokolu. Da li za duel sa Hjustonom u noći pred nama ili možda naredni meč, videćemo...

Denver je trenutno drugi tim Zapada sa skorom 12-6, s tim da ima meč više u odnosu na Oklahomu, Finiks i Dalas koji su na učinku 11-6.


tagovi

Nikola JokićEron GordonNBA ligaDenver Nagets

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara