©Starsport
©Starsport

Nikos Papas o Radonjićevom boravku u Atini: Potrebno je vremena da bi se iz potpune anarhije vratili u normalu

Vreme čitanja: 2min | ned. 05.03.23. | 13:13

Iskusni grčki košarkaš ističe da je sve krenulo na bolje posle odlaska crnogorskog stručnjaka

Nije uspeo Dejan Radonjić da napravi željene rezultate sa Panatinaikosom, pa je nedavno i raskinuo saradnju sa grčkim velikanom. Nasledio ga je domaći stručnjak Hristos Serelis, ali je utisak da je izgubljena još jedna sezona.

O dešavanjima u Atini govorio je i povratnik Nikos Papas. Vratio se iskusni bek početkom decembra prošle godine u PAO kako bi u zelenom dresu i završio igračku karijeru, a sada je prokomentarisao i aktuelnu situaciju u OAKA Areni i istakao da su stvari krenule nabolje nakon promene na trenerskoj klupi.

Izabrane vesti

"Promena je neosporna. Svima je jasno da smo se vratili u normalu, okrenuli se ka profesionalnom planu i stvarnju šampionske slike. Potrebno je vremena da bi se iz potpune anarhije vratili u normalu. Čini mi se da filozofija prethodnog trenera nije bila odgovarajuća. Svaki strateg ima svoj put, a čini se da se ovoga puta nije poklopio sa standardima Panatinaikosa", rekao je Papas.

Dopada mu se kako se situacija razvija pod Serelisovim vođstvom, iako nije došlo do drastične promene u rezultatima (pretrpljeni porazi od Milana i Efesa u Evroligi, savladan AS Kardicas u prvenstvu).

"Zadovoljan sam onim što vidim, krećemo se u dobrom pravcu. Pred trenerom je težak posao. Veliki je radnik i gladna je pobeda. Ošta slika je bolja. Nadamo se da će se i rezultati popraviti", zaključio je Nikos Papas.

Osim što zasad nema prevelikih pomaka u takmičarskom smislu, novog trenera su zadesili i kadrovski problemi. Derik Vilijams, Nejt Volters i Paris Li su morali da napuste teren u poslednjem meču grčkog prvenstva.


tagovi

KK PanatinaikosDejan RadonjićNikos Papas

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara