Stefan Jović (©MN Press)
Stefan Jović (©MN Press)

Ništa (još) od dogovora sa Zvezdom, Jović ispituje i druge opcije

Vreme čitanja: 2min | ned. 20.06.21. | 14:06

Postoji interesovanje iz Atine

Kao grom iz vedra neba odjeknule su vesti o potpisima Nikole Ivanovića i Luke Mitrovića za Crvenu zvezdu, posle čega je usledila lančana reakcija. Mozzart Sport je posle ekskluzivne vesti o dolasku Ivanovića pisao i o interesovanju osvajača triple krune za Aleksu Avramovića, dok su se u javnosti začule priče o mogućim dolascima Stefana Jovića i imenjaka mu Lazarevića.

Ipak, kako dobro obavešteni novinar portala Eurohoops Arik Barkas tvrdi, još nema nema dogovora između Crvene zvezde i Stefana Jovića oko obnavljanja saradnje. On navodi da srpski plejmejker, koji ove dane provodi s nacionalnim timom na Akropolis kupu u Atini, ispituje i druge opcije, te da postoji evroligaško interesovanje upravo iz glavnog grada Grčke i to od Panatinaikosa. Tačnije, gigant iz Atine jedan je od kluba koji opipavaju Jovićev puls i raspituju se za zdravlje.

Izabrane vesti

Specijalizovani grčki košarkaški portal tvrdi da je Panatinaikos bio zainteresovan za Jovića još tokom plej-ofa grčkog prvenstva, ali da tada ipak nije došlo do saradnje. Rođeni Nišlija napustio je Himki početkom marta, posle čega je vreme uglavnom provodio u svom rodnom gradu i Srbiji gde se oporavljao od povreda i pripremao individualno za reprezentativne obaveze. Kako je sada slobodan u izboru nove sredine, Panatinaikos je ponovo izrazio želju da ga dovede u svoje redove gde bi potencijalno postao saigrač sa Nemanjom Nedovićem.

Poslednjih dana se piše da je Panatinaikos spremio novi ugovor za Nedovića, on je potvrdio da želi da ostane u redovima Zelenih, ali pod fer uslovima, pa su pregovori i dalje u toku. Na Malom Kalemegdanu žele Jovića i to više nije tajna, sada je samo pitanje da li će konačna odluka biti vođena srcem i emocijama ili željom za takmičenjem u inostranstvu.

Crvena zvezda je dosad angažovala Nikolu Ivanovića na mestu organizatora igre i Jović bi popunio poziciju "jedan", te vratila nekadašnjeg kapitena Luku Mitrovića posle četiri godine.


tagovi

Stefan JovićKK Crvena zvezdaKK PanatinaikosEvroligaJadranska liga

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara