Matijas Lesor (©Starsport)
Matijas Lesor (©Starsport)

Ništa od Zvezde, Matijas Lesor na oku Partizana

Vreme čitanja: 1min | uto. 14.09.21. | 11:44

Dogovor još nije postignut, ali...

Spekulisalo se da bi ovog leta Matijas Lesor mogao da se vrati u Crvenu zvezdu, ali sada veleobrt. Prema poslednjim informacija francuski centar bi vrlo lako karijeru mogao da nastavi u taboru Zvezdinog večitog rivala – Partizana.

Vest je prvi objavio Kurir, koji je naveo da je dogovor već postignut, mada prema informacijama Mozzart Sporta još nije dotle došlo. Ali kontakata je bilo i nije nemoguće da će sporazum i biti utanačen već u narednim satima. Mada crno-beli imaju i druge opcije na oku, a videli smo nekoliko puta u ovom prelaznom roku kako se stvari brzo menjaju.

Izabrane vesti

Podsetimo, Lesor je već igrao u Srbiji, u sezoni 2017/2018 kada se Zvezda okitila titulom šampiona. Ostao je upamćen i po promašenom ziceru u trećem meču finalne serije ABA lige Budućnosti u Podgorici.

Potom je otišao u Malagu, pa je igrao u Bajernu, a prošle sezone i u Monaku u kojem je prosečno beležio 12,5 poena i šest skokova po utakmici.

Ovog leta je bio vrlo interesantan na tržištu, posebno zato što su i crno i crveno-beli jurili pojačanje na poziciji "petice". Zvezda se brzo povukla iz priče, Partizan je po svemu sudeći rešen da iskoristi situaciju...



tagovi

Matijas LesorKK Partizan

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara