Komentari na vest

Noć kada je Nikola pretekao Lebrona (VIDEO)

B

BOTa_i_Dijamanti

pre 6 meseci

Paaaa, sledeći nivo bi bio da napravi quadruple - double, što su u zadnjih 50 godina u NBA uradila samo četiri igrača, po jednom... Od čega su dvojica Hakim Oladžuvon i Robinson....
k

klupaaaaaa

pre 6 meseci

Mislim da je Jokic trenutno ubedljivo najbolji igrac u NBA...ali koliko je on dobar,toliko je menadzment Denvera los. bas ne kapiram kako su mogli posle onakve sezone da udju sa dosta slabijim timom u ovu,pogotovo jer se konkurencija dosta pojacala (tu mislim na Boston,Phoenix,GSW) Stoji to da je Denver trenutno na 7-1 ali treba imati na umu da su vecinu utaimica igrali kuci i da im je raspored na pocetku bio prilicno lak...Marej srecom nije teze povredjen,ali sezona je duga i on kao i Porter su igraci koji su skloni povredama. Morace Denver mnogo srece da ima kada su povrede u pitanju...Po meni imaju najjacu prvu petorku u NBA ali isto tako i najgoru klupu u nba. ok,ovaj ruki je sinoc odigrao odlicno,ali ako se oslanjaju na igrace tipa : watson,gilespi,braun,nadji...ne djeluje mi da su to igraci koji ce dati neki veliki doprinos sa klupe,mozda ovako 1-2 utakmice neko i eksplodira,ali je to previse tanko na duge staze...prosle sezone su imali Brusa Brauna koji je bio jedan od najboljih sestih igraca u NBA,covek je radio sve za ekipu,imali su i iskusnog Grina...kapiram ja da su morali da izgube Brauna zbog salery cap-a...ali su isto tako morali nekoga da dovedu ko bi bio makar dostojna zamena. doveli su Justina Holideja,dali mu platu preko 2 miliona,i jos covek nije odigrao ni 1 minut...nije sporno to sto nije igrao,ali mi ne ide u glavu zbog cega su ga onda doveli? Ocistili su neke plate tipa : Braun,Grin,Brajant,Smit i napravili su prostor za potpis nekog igraca od 7-8 miliona...i onda daju preko 2 na onu kantu od Holideja...a mogli su recimo da pokupe sa free agency npr. Erika gordona kojem je phoenix dao 3 miliona godisnje. Pa su mogli da pokupe T.J Warena,mogli su i da vrate Vila Bartona(slobodan igrac) Pa su mogli da dovedu Keli Oubre Juniora kojem je recimo filadelfija dala 2 miliona...imalo je tu jos mnogo slobodnih agenata koje su mogli pokupiti...a oni apsolutno nista nisu uradili...kapiram ja da rok za trejdove i dalje traje,ali sve sto je valjalo od slobodnih agenata je vec pokupljeno,sad Denveru ostaje samo da rade neke trejdove sa timovima,ali od toga nece biti nista jer Denver prosto nema sta da ponudi...iz prve petorke naravno da niko ne moze da se trejduje,a od igraca sa klupe,tvrdim da ne postoji ni 1 tim u NBA kojem bi neko od njih bio interesantan...
B

Bili d kid

pre 6 meseci

Koga briga za ovog učesnika konjičkih manifestacija koji reklamira supebet pored najboljeg Mocarta <3
v

vroom

pre 6 meseci

Da nema entuzijasta za konjicki sport ni ti ne bi imao gde da trcis....
C

Cikic

pre 6 meseci

Nastranu reprezentacija, ne sudimo po tome. Decko u ovakvoj konkurenciji dominira, a zamislite kako ce tek da dominira posluzi li ga zdravlje.. bice kao i Djokovic, mozda ne najveci kao Nole, ali statisticki jedan od top3 igraca koji su igrali u NBA. Prece Vestbruka debelo, pazite sta sam rekao..
g

gost222

pre 6 meseci

Rasel jeste bio zver u svom prajmu, ali je silovao svaku utakmicu i svesno jurio tripl dabl cak i na preko 20 razlike. Da je i Jokic to radio, sigurno bi bio blizu 200 vec sada. Voleo bih da vidim podatak na koliko utakmica mu je falilo tipa 1-2 skoka ili 1-2 asistencije.
@

@gost222

pre 6 meseci

Pre neku vece rekose 43 utakmice na kojima mu je falio po jedan skok ili jedna asistencija.
S

Saturn

pre 6 meseci

Ne pamtim kad je odigrao losu utakmicu
m

milento

pre 6 meseci

Protiv Italije
N

NoName 1

pre 6 meseci

Šta protiv Italije? 32 poena za 29 minuta. I prresedeo na klupi OSAM I PO MINUTA i trenutku kad su Italijani minus deset pretvarali u plus pet.
G

Ggv

pre 6 meseci

Ali Rasel 198. Zver je bio stvarno, u svom prajmu. Da li će ga Jokara prestići, šta mislite?
G

Gost X

pre 6 meseci

Laganooooo
T

Tema dilema

pre 6 meseci

Hoce.
O

Ojo

pre 6 meseci

Jel ovo onaj Jokić što neće da igra za Srbiju?
@

@Ojo

pre 6 meseci

Jok
m

madness

pre 6 meseci

Ne, ovo je Jokic koji nam u komentarima laserskom preciznoscu pokazuje ko sopstvene zivotne frustracije leci na tastaturi.
S

Slaba odbrana

pre 6 meseci

Vest je objavio Harison Vind novinar Denvera a ne američki mediji,a naši mediji su brže bolje požurili da prenesu istu ali su amaterski odradili posao,naveli su neće igrati iako je taj isti novinar u nastavku teksta koji napisao a koji ovde niko nije preveo,ostavio mogućnost da će zaigrati,kada nešto tako piše to je znak da će sigurno igrati,čak šta više mislim da će igrati i sledeću utakmicu jer igraju kući i onda propustiti protiv Hjustona u gostima,tako oni obično to rade.Elem bulumenta je jedva dočekala takvu vest pa se raspisala po svim mogućim portalima,čak i na ovom ali kao što to biva dobili su od Nikole onu stvar,nije da nisu zaslužili.Nikola rutinski,Denver rutinski,milina za gledanje,kao što sam pisao na prošloj vesti mogu bez Mareja lagano,Porter može kad hoće,treća utakmica zaredom sa 20+,mladi igrači Denvera koriste šansu,svi do jednog napreduju,ne znaš od koga preti veća opasnost Braun,Gilespie,Stroter,Votson,u nekom momentu njih četvorica i Gordon na terenu,dobrih 10 minuta zajedno,to sipa samo tako,čak je i prednost narasla u tim momentima.
n

nadrealnooo

pre 6 meseci

Sta vise reci sem ,jedva cekam OI da vidim Nikolu i Bogdana u top snazi konacno!!!Samo zdravlje da ih posluzi!!!
y

ynwads

pre 6 meseci

Oskar Robercon
7

7372

pre 6 meseci

Ovo je prvi igrac u istoriji koji je zabelezio tripl dabl a da nije igrao.. Tako bar rekose da nece igrati.
Z

Zcezsdan

pre 6 meseci

Nije igrao tako ste rekli ja vama verujem
@

@zce

pre 6 meseci

sine, da me napišem nešto slično tome, pa to su napisali američki mediji, oni retko kad greše. sad jesu eto
c

cixi332

pre 6 meseci

Nemoguce, zar niste brze bolje preneli da ne igra? danasnji novinari...
Z

Zivkovic

pre 6 meseci

Spavas li mirno Medzik Dzonsone?!😀
n

nikolas1

pre 6 meseci

Sa ovim današnjim rezultatima sa po 140 datih koševa nije teško imati tripl dabl.Medžik je to imao na utakmicama sa po 100 datih košev
S

Slaba odbrana

pre 6 meseci

nikolas1-Mene samo zanima zašto lažeš sebe koji verovatno nisi gledao Medzika i ove ostale ljude.U vreme današnje tehnologije na klik saznaješ mnogo toga,Lejkersi su samo u finalima postizali po 141,129,124,123 poena itd,ostalo ne treba ni gledati.Da je to tako lako kao što tvrdiš zar nije logično da bi bilo još košarkaša koji bi radili isto što i Jokić.Prošle godine u nba je bilo 119 tripl dablova za celu sezonu,Nikola je imao 29 tripl dablova,pored Nikole barem 1 tripl dabl je imalo 36 igrača,znaš li ti koliko igrača igra u NBA .Najbliži Nikoli je bio Sabonis sa 14 tripl dablova.
F

FM

pre 6 meseci

"Oskar Robercon" au druze...