Komentari na vest

Nova sjajna partija Drezgića, ali kadeti Mege su šampioni Srbije: Skok do tripl-dabla i indeks 53 nedovoljni

o

objektivno bas

pre 6 meseci

Sta sad bi sa toliko velikim potencijalom? Napravili ste medijsku maglu, dete stvarno poverovalo da je vanserijski talenat I sad ga niko nece? Umesto pisanja gluposti o statistici, bolje da ste napisali koliko je koseva dato preko njega, koliko je faulova mogao da napravi i odigra odbranu umesto sto je jgrao za sebe I statistiku…? Ovo je timski sport a ne individualni. ABA liga je limit. I to je to.
P

Pavle Šipka

pre oko 1 godinu

Zapamtili smo ti sudjenje ovo
6

6678888899

pre oko 1 godinu

Дрезгић највећи потенцијал после Богија.
H

Hersonisos

pre oko 1 godinu

Gledajući ovo finale kadetskog prvenstva Srbije ne mogu da vjerujem da za djecu Mege igra Sibe,dečko iz Malija 211 cm visok,ja zaista nikada ne djelim ljude po bilo kojoj rasnoj ili vjerskoj pripadnosti..ali u ovim kategorijama da igra stranac,meni je zaista nedopustivo, razumijem i menadžerske kombinacije i sve ,ali ovim samo usporavamo razvoj naše djece. Seniorski sport je jedno a ovo???? ..pa zamislite i da ostali izađu sa 2,3 stranca? Može,ali onda ćemo za par godina pričati sa sjetom:"E kakva se strašna košarka igrala nekad igrala u našoj zemlji" Prekinuti ovu praksu koliko slijedeće godine,ako već nije kasno..
i

igor978

pre oko 1 godinu

Biće Drezgić paklen igrač, strašno kakav potencijal u ovim godinama, mora što pre među starije da nw bi stagnirao. Neka iz svake generacije dobijemo jednog ovakvog klinca i kao na konju.