Komentari na vest

Novi brodolom vratio nas na nultu tačku posle Indijanapolisa, budućnost se ne vidi u magli

s

soichiro

pre preko 1 godinu

dalje prosli finci na sut, litvanci na sut, slovenci na sut, grci na adetokumba i spanci na sut, nemci na domacinsko sudjenje.....
X

Xavijesta

pre preko 1 godinu

Jedina buducnost koju imamo je ona u ABA ligi 😂
S

Soichiro

pre preko 1 godinu

Dobili su nas nasim oruzje, odbranom I sutom... Dok smo mi pokusavali da iskoristimo jokica kao sakila o nils... Umesto povratnim pasovima I trojkama mi smo isli na prodore... Umesto kamenjara trebali je povedti sutere.. Milutinov ima ni kriv ni duzan +/- 20....
k

kojotski

pre preko 1 godinu

Salo bi ove i ovakve Talijane odjavio već u drugoj četvrtini sa 25 razlike, pa onda nek se vraćaju trojkama. Klempo ih je veštački vratio u utakmicu, kad smo imali +14. Rotira Daviiidovca koji brat-bratu, koliko god hteo, je ograničen košarkaš. Milutinovu se od prve minute videlo da nije u utakmici, a koliko sam čuo, Jokića su kao čuvali svežega za Francuze. Čovek koji igra back-to-back po 40 minuta, u eliminacioni utakmici presedi ukupno više od 1/4 (10 minuta). Marinkovića krene šut na početku, a on ga menja i posle zaboravi na klupi više od 10 minuta, da bi Gudura našao ritam. Kari, hvala za sve, ali u ovom i ovakvom vremenu, Salo izmislio autoritet za tebe.
B

Blaa

pre preko 1 godinu

Imali smo samo jednog pravog beka sutera.
m

mz7771

pre preko 1 godinu

Pešić kao selektor ima pravo da bira sa kojim igračima da raspolaže na takmičenju. Da li je bio u pravu sa Teodosicem? Nikad nećemo saznati. Nije Pešić kriv, imao je to što je imao. Krivi su oni koji su ga postavili za selektora. Alo bre čovek ima sedamdeset i kusur godina. Dajte šansu nekom mladom stručnjaku.
M

Meskaleros

pre preko 1 godinu

Pešić je kriv zbog nepozivanja Teodosića, ali razlog su i povrede koje su nas masakrirale. Neki su otpali, neki došli nespremni, neki nisu u formi i to je rezultat. Ima i toga što nam Italijani nikako ne leže...
p

pa kako?

pre preko 1 godinu

Neki su otpali, neki došli nespremni, neki nisu u formi... A onda kritikuješ Pešića što nije poveo Teodosića koji je i nespreman, i van forme.
@

@pa kako

pre preko 1 godinu

Ti znaš u kakvom je stanju Teodosić? Da nisi Pešićev pomoćnik?
l

lfcc

pre preko 1 godinu

Nista ne treba menjati. Imali smo los dan, Italijani vrhunski. Idemo dalje sa istim selektorom do medalje na svetskom.
G

Gostimir

pre preko 1 godinu

Taj te selektor ostavio bez SP sa dva poraza od Belgije 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Kakvo crno SP, eliminisan si vec.
G

Gostimir

pre preko 1 godinu

Eto lupajte minuse koliko hocete, ali SP je nemoguce dohvatiti. Zar ima neko jos ko vjeruje Pesicu ( pa brodolom smo najtezi u istoriji dozivjeli). Do sada nismo propustili SP, e sad cemo. Plus ako vam je ovaj EP dobar bio, onda vi ne volite Srbiju i njenu reprezentaciju.
T

Trinki vinki

pre preko 1 godinu

Daniloviću kapa dole kao igralu. Ali kao funkcioner pod hitno mora da ode. Navikao je sve na silu kao predsednik Partizana. Ovde to ne može.
G

Gost123456

pre preko 1 godinu

Idemo redom: Milos Teodosic, Marko Simonovic, Stefan Jovic, Bogdan Bogdanovic, Nemanja Bjelica, Stefan Markovic, Nikola Kalinic, Stefan Bircevic, Nenad Krstic, Miroslav Raduljica, Rasko Katic, Vladimir Stimac, Nemanja Nedovic, Nikola Jokic, Milan Macvan, Vladimir Lucic, Dragan Milosavljevic, Branko Lazic, Vasilije Micic, Marko Guduric, Ognjen Kuzmic i Boban Marjanovic. Ovo su momci koji su se krunisali medaljom u periodu 2014-2017 i dobro ih treba zapamtiti jer je jako veliko pitanje kad ce se neko sledece ime upisati u ovu listu. Najveca zahvalnost zasluzuje svakako Sale Djordjevic koji je iz raznih rostera i problema uveo svima pod kozu nacin i pogled ka reprezentaciji. Ova generacija polako prolazi, dolaze novi i najmanji je problem u igracima, oni su svi s razlogom tu gde su. Problem se resava iz korena! Samo cu reci pamet u glavu savezu!!!
G

Gosta2233

pre preko 1 godinu

Neka buduća reprezentacija: Pozicija 1: Micić, Avramović, (neki novi mladi momak možda Topić iz Zvezde) Pozicija 2: Bogdanović, Džon Končar, Dobrić Pozicija 3: Po meni najtanja, ja bi na ovoj poziciji doveo nekog stranca kao startera, malog Nemanju Đurišića iz Mege, Dalibora Ilić, Trifunović. Pozicija 4: Pokuševski, Tristan Vukčević, Smailagić. Pozicija 5: Jokić, Jović (iz Mege, sada Majamija), Petrušev, Balša Koprivica. Imamo neku nadu za budućnost samo treba odustati od suicidalne ideje o tome kako nam ne treba bar jedan stranac, samo se mi i Litvanci pravimo pametni.
G

GostNBG

pre preko 1 godinu

I selektor Obradovic?Kad je vec on tu neka igraju Tepic i Krstic.Nema veze sto su matori bitno da su imali casove ljubavi.Dzon Koncar???Dok vam onaj vas besednik Pantic nije pomenuo njega niste imali pojma ko je momak.Koja smesna prica...c.c.c
B

Blaki

pre preko 1 godinu

Sa ovima mi ni kvalifikacije nećemo proći!

Scholes

pre preko 1 godinu

Najlakse je biti foteljas i upirati prstom i pisati ruzno. Svi do jednog su mogli da odbiju poziv i onda ne bi sad trpeli pritisak i osecali se lose. Meni su momci odigrali fenomenalno, ali dodje i los dan, na zalost to je bilo bas u nokaut fazi. Falio je mnogo Bogdanovic, a sta se zbilo s Teom, saznacemo i to uskoro. Ovo prvenstvo kao da je osmisljeno za tandem Jokic Teodosic, ali Pesic je "znao bolje". Po meni jedini krivac za ispadanje. Drugo poluvreme je vodio kao amater.
F

Foteljaš

pre preko 1 godinu

Kao ti npr.
M

Mare55577

pre preko 1 godinu

Kljuc utakmice je to sto je Jokic igrao samo 28 minuta, sa Jokićem na terenu bili smo 11 poena u plusu, usli smo u minus kad je on sedeo na klupi. Doncic igra 39 minuta a nekada i celu utakmicu ne izlazi iz igre. Ovo je Pesicev poraz, bilo koji drugi selektor bi dobio ovu utakmicu.
M

Ma ajde..

pre preko 1 godinu

Kako je Kokoškov izgubio od istog rivala? Djordjević od Argentine i Španije po istom principu?
S

Sve je jasno

pre preko 1 godinu

Još da ti neko javi da Jokić i Dončić ne igraju istu poziciju i da su Jokiću na ledjima uvek dvojica koja ga biju da ne primi loptu dok Donča šeta bezbrižno na 7-8 metara od koša.
B

Blaki

pre preko 1 godinu

ključ utakmice je to što je Jokić igrao u grupi 30+ minuta po utakmici,kao da je bilo bitno dal je pobeda od 5 ili 25 razlike.
j

još jedna laž

pre preko 1 godinu

Jokić je u grupi igrao 20 minuta po utakmici, kakvih 30+...
G

Gost089

pre preko 1 godinu

Sto se tice Buducnost ugledamo se na Spaniju bez Lorenza Browna izpali bi Protiv Litvanije. Ako nemano Sutera uzimaj Strance. Kraj price. Bezveze da pricamo dalje. Mi smo u 2022 i Litvanci jedine Budale. Sve se radi oko uspeha! Ali ako zelis Domace Igrace onda trebas da radis na tome i da Pruazas Sansu. Nasi klubovi jure Evroleague sto nema nikakv efekt ni para ni slave ni omladine. Bolje Takmicenje nize i klinci da igraju
p

prizeman

pre preko 1 godinu

Ti ako znas da izgovoris ime i prezime svakog naseg igraca kako treba, mozda bi i mogao nesto da pametujes... Drzi se ti svoje devizne plate, gledaj strance u reprezntaciji koja ti placa hleb, uplati neke casove srpskog jezika od iste...
B

Blaki

pre preko 1 godinu

Pun mi je kufer više priče o strancima ove je reprezentacija,a ne klub!!!
o

ojo

pre preko 1 godinu

Zajedno sa Savezom svima Noga u D...
n

nebihdamračim

pre preko 1 godinu

Možda i lošije od poraza je to da Jokića verovatno više nećemo gledati u reprezentaciji...
9

987

pre preko 1 godinu

Zašto niko neće da kaže, da je Pešić zbog sina i Bajerna, prvo poveo Jaramaza, drugo Lučiću dao kapitensku traku, znalo se da posle onog sramnog odstranjivanja Teodosića, nema ništa od medalje, čovek je bio talija za Reprezentaciju, on ga odstranio kao nekog početnika, ideš protiv logike i ovako ti se vraća, tako je pametnjaković odstranio Radmanović zbog žvake, ali je tad imao sreće i mnogo jači tim. Sad nemamo ni prvog plejmejkera a kamoli drugog, meni Vasa nije plejmejker.
n

nebo

pre preko 1 godinu

Meni samo nije jasna jedna stvar, kako jedan vrhunski tim a nas to sigurno jeste bez obzira na sve, dozvoli sebi da za 3 godine u 3 najbitnije utakmice izgubi na istovetan nacin????? Na SP u Kini, smenimo Djorjevica, prosle godine Kokoskova, ove godine verovatno Pesica, ko je sledeci??? Znaci ipak nije samo do trenera, jel neko pravio strucnu analizu predhodnih poraza, jel neki igrac, kapiten, vodja tima objasnio nekad nesto , jel neki novinar, strucni konsultant, trener postavio nekad neko pitanje???? Nikad , niko, i nista, sve se guralo pod tepih samo da se nedaj boze neko nekome ne zameri, tako nam je doduse u svim sferama zivota, pa me i ne iznenadjuje. E pa gospodo mislim da je doslo vreme da se taj tepih konacno digne pa kom obojci , kom opanci, pocevsi od vrha pa sve nadole!!!Kosarka nam je dotakla definitivno dno, sa tendencijom daljeg propadanja u narednim godinama a sve su prilike za to.
P

Prolaznik1

pre preko 1 godinu

Sam postavljaš pitanje i sam daješ odgovor. Nije vrhunski tim, jer da jeste,ne bi mu se to dešavalo.
1

1882

pre preko 1 godinu

Momci su igrali najljepšu košarku na prvenstvu. Nažalost desila se Italija u najgorem mogućem trenutku. Svi koji su podbacili protiv Italije su bili na mnogo višem nivou u svim prethodnim utakmicama. Desi se, od krvi i mesa smo i ovo je samo sport. Srbija!
@

@1882

pre preko 1 godinu

Pusti se tih glupih priča o sreći, provalili su nas svi kako igramo i to je to, a ne sreća.
H

Hrvoje

pre preko 1 godinu

Jedan je pametno napisao: sujeta sebičnog Pešića i ništa tu ne treba dodati. Ništa ne zna, samo Tera igrače Nekada Radmanović a a sada Teodosića. Prvi ozbiljniji rival i odmah ispadanje.
S

SportSporto

pre preko 1 godinu

To je samo sport. Da li treba ovoliko galamiti, kao da će meni i tebi sutra njihov uspeh ili neuspeh doneti neki lagodniji život. Živi se i malo navija, i oni su ljudi pa nekada podbace… A uz to mi smo takvog mentaliteta da često znamo igrati “kako ćemo lako ćemo”. Talenat oduvek imamo, možda smo i najtalentovaniji u sportovima sa loptom, ali ne dobija se uvek na suvo znanje… Opušteno, biće medalja i radovanja. Uživajte u životu, manite se stresa oko sporednih stvari.
G

Gost089

pre preko 1 godinu

Tako je sve si reko. Nisam bio optimista pred Takmicenje I reko sam da necemo nista da uradio. Ali ipak boli ovaj Poraz 😢
C

Camil

pre preko 1 godinu

Micic je jedno 5 puta losiji igrac od Larkina.Ne kazem da je on los igrac ali jedan prosecan plej Eurolige.Dok su svi obracali paznju na Larkina i ostale zvezde u Efesu Micic je to iskoriscavao kao jedan opet kazem solidan igrac i tako dosao do MVP nagrade.Na prvenstvu se videlo ustvari da on nije dorastao da bude prvi plej.Em sto covek ne igra odbranu onaj plej mu dao 4 trojke koji je imao 3 poena u proseku!Cela spoljna linija je bila kriminalna!Svaka cast Jokari ali decko ne moze sam...Otkaz Danilovicu zbog stavljanja deda Pesica za selektora,ta njegova kosarka vise ne prolazi!Otkaz selektoru! SALE VRATI SE!
G

Gost4

pre preko 1 godinu

pa da opet MVP i naj boljeg centra na svetu stavi na klupu da mu igra posle Birce na 4
Z

Zvornik

pre preko 1 godinu

Imamo sjajne igrače i biće ih ali i drugi napreduju. Finaca, Poljaka nije bilo do prije 10 godina nigdje. Brže se igra, oni Estonci kad im krene sipaju trice sa svih strana.
R

Realno posmatrano

pre preko 1 godinu

Poraz i dalje boli, bolece jos dugo (mene bar), mozda je tesko priznati, ali mi polako ali sigurno gubimo epitet zemlja kosarke. Pesiceva je odluka bila da ne ode Teo, prvo ga je vecina kritikovala, pa ga je posle dobrih igara hvalila ista ta vecina. Ne znam da li bi on ista promenio, ali znam da bi sigurno bar imao hrabrosti juce da potegne neki sut. Pljujemo Vasu, Vasa je bar pokusavao da sutira nije ga islo, mene je najvise razocarao Guduric koji nije smeo da uzima suteve, tek kasnije je nesto na silu probao i naravno da nije uslo kad nema petlju. Tu se pokazala jos jedna boljka, Pesic nije imao dovoljno poverenja da gurne Vanju u vatru, a Nedovica nije imao. Lucic se takodje izgubio sinoc, nije ga bilo nigde. Jokicu kapa dole, vukao je sinoc, dao 30 poena, nije pomoglo, tu jos jedan minus Pesicu ide, Jokic je igrao 28 minuta cini mi se, morao je da igra i 35 ako je moralo i ako se videlo da Milutinov nema svezinu, nije spreman (kako Pesic kaze). S druge strane ovo jos vise boli ako se uzme u obzir da je ovo takmicenje bilo u zenitu karijere dobrog dela ovog tima. Lucic i Kalinic su igrali vrhunske sezone, Guduric isto, o Micicu i Jokicu da ne trosim reci, nijedan mlad igrac nije isao na EP, nijedan na koga bi u buducnosti mogli da se oslonimo. Jedino na sta sam ponosan je to da nismo imali stranca, nadam se i da necemo nikad. Sve u svemu uvek je selektor taj koji je kriv, Sale Djordjevic je otisao posle 5-og mesta na SP, nije nam valjao (ja sam ga prvi kritikovao), ali ispostavice se da je to poslednji nas selektor koji je imao velike uspehe.
C

Coban

pre preko 1 godinu

Samo da gudurica vise ne gledam
S

Senica

pre preko 1 godinu

Sve mi znamo. Amerikancima je Gregg Popovich doneo zlato, ali on nije senilan nego su se ovde neki našli da prozivaju Pešića, čoveka koji u svojoj karijeri ima 5 zlatnih odličja sa reprezentacijom. Siguran sam da bi svi vi to bolje radili. I neka je konačno došao selektor sa mudima koji je tu štetočinu odsekao, ni sa njim ovo ne bi bilo ništa bolje, a bar su neki momci ubačeni u sistem, da ne kažem da će par njih biti slobodno i za kvalifikacioni prozor u novembru što će u nekoj meri olakšati stvari u pripremi tih utakmica.
Ž

Ženica

pre preko 1 godinu

Ma bas si objasnio s argumentom... Pa da stave slepo kuce na klupu Amera, osvojili bi sta god hoce. A da te pitam, je li taj Greg rekao Durentu da ne moze da igra za nacionalni tim jer moraju neki mladji da se dokazuju? Uostalom neka ga Danilovicevi botovi brane koliko hoce, sad nek navijaju za Doncica do kraja prvenstva i gledaju basket 3x3...
J

Jelisavetica

pre preko 1 godinu

Kad Teodosić bude u rangu Duranta, dvostruki NBA šampion, MVP te lige i slično onda možeš slobodno da se javiš. A dok je lik kojeg su oterali iz iste, a posle se ni u Evroligi nisu otimali za njega nego ga pustili da ide i igra drugorazredno evropsko takmičenje tri godine, do tad tišina.
O

Olgica

pre preko 1 godinu

Tata ostavi nesto i za dzeparac, nemoj sve na botove da spiskas...
x

xxxy

pre preko 1 godinu

"de...ti si mlad i pametan a mi koji smo igrali košarku osamdesetih nemamo pojma...Sad ćeš ti da nas učiš!!! Pa yu repka sa Draženom, Divcem, Paspaljom, Rađom i Kukočem bi pojela ove žabare!!!" _________________ Nisam mlad uopste i pratim dugo kosarku,. Gde ti vidis odbrane? Pogledaj rezultate utakmica na EP i broj datih i primljenih koseva. Mi nismo sutnili ni blizu trojki koliko oni. Nemamo tim za sutiranje 40 trojki. Kako da cuvamo blizu igraca kada smo SPORIJI TIM. Nasi igraci, vanjski pogotovo, nemaju tu brzinu. Sto ih nismo cuvali tako pre godinu dana u Beogradu? Tada Pesic nije bio na klupi vec Kokoskov i Milojevic,. A i igrao je i Teodosic. I tada su bili BRZI. Mnogo brzi. ..Nemamo vremena za velike promene. Idu kvalifkacije za SP. Samo se mora shvatiti - mi nismo velesila u kosarci trenutno. Tacka, ..A ekipa iz 1989. godine je igrala u doba sasvim drugacije kosarke. Mi zivimo u proslosti.
R

Randy Orton RKO!

pre preko 1 godinu

Ja sam rekao pre mesec dana da je Kosarka propao sport u Srbiji da tu talenata vise nema, buducnost nam je svetla dosticemo nivo Andore!
c

cccc

pre preko 1 godinu

kosarka u srbiji. to nikad nije ni postojalo. postojala je kosarka u jugoslaviji, to je valjda jasno posle ovog prvenstva svim ratnickim plemenima bivse nam drzave. svi sem slovenaca su ispali u isto vreme.
c

cccc

pre preko 1 godinu

da se nadovezem. zamislite reprezentaciju u kojoj se za mesto bore micic, doncic, dragic, teodosic, jovic.bogdanovic 1 i 2,hezonja,musa,kalinic,bjelica,saric,zubac,nurkic,jokic,pokusevski. i opet bi tu reprezentaciju morao da vodi autoritet, jer ni juga ne bi uzela medalje da duda nije smirivao zvezde. tako je i pesic sklonio radmanovica.
V

VELESILA

pre preko 1 godinu

Nadam se da ćemo naredne godine na SP gledati petorku: Jokić (Denver), Pokuševski (Oklahoma), Jović (Miami), Bogdanović (Atlanta), Micić (Efes).
G

Gooossssttttt

pre preko 1 godinu

Meni drago. Nema vise lozenja. Smorili smo vise sa pricom da smo najbolji i najjaci. Ovo je nasa realnost.

Bojan Urosevic

pre preko 1 godinu

Esperantus pa na EuroBasket 2015 smo izgubili od Francusku imao Dusko Savanovic na obrucu pobedu pa smo za Bronzu izgubili od Litvaniju.
E

Esperantus

pre preko 1 godinu

Ako ti tako kažeš burazeru onda nema sumnje da se baš tako i desilo. Mada meni to nekako više liči na grupnu fazu iz 2011 godine, al sad šta je znam :)
D

Drmrpr

pre preko 1 godinu

Trofeje osvaja odbrana! Fale Avramovic, Dobric ili eventualno Lazic. Davidovac i Jaramaz podbacili... Pesic je podbacio pogotovo!
I

Iskreno

pre preko 1 godinu

Meni ne fale Lazić i Dobrić.
R

Realno...

pre preko 1 godinu

Od njih trojice Dobrić djene-djene...Ova trojica ni blizu repke!!!
n

nadrealnooo

pre preko 1 godinu

Da li se oglasio najgori predsednik u istoriji Jugoslovenske i Srpske košarke i podneo neopozivu ostavku!?
L

Lik iz klake

pre preko 1 godinu

I tako misko osta zauvek na 5/9....ko ga orati na instagramu znace o cemu pricam. Retko odvratna njuska koja kad je pocela da se mota oko rep vise nego sto treba je krenuo brodolom...
L

Lik

pre preko 1 godinu

Živa istina, kad ga vidim nije mi dobro. Otkad se pojavio sa svojim igračima i menadžerisanjem, krenulo je zlo.
@

@ao kumovi

pre preko 1 godinu

Držite se odbojke rodjaci samo vam je jos to preostalo da mozete nesto

Bojan Urosevic

pre preko 1 godinu

Katastrofalno smo bili postavljeni u odbrani protivnickog napada u svaki posed Italijana uvek je jedan njihov kosarkas ostajao sam na sutu za trojku uvek su nasi igraci bili daleko od tog sutera.
g

gost123

pre preko 1 godinu

Pocivaj u miru srpska kosarko

Bojan Urosevic

pre preko 1 godinu

Esperantus Jel se ti salis za evropsko Prvenstvo 2015 Jel je Djordjevic kriv sto je Dusko Savanovic promasio sam ispod kosa pobedu protiv Francuske za finale sto je bilo teze promasiti nego postici kos.
E

Esperantus

pre preko 1 godinu

Pobrkao si malo tebra, ajde smisli šta si hteo da napišeš pa se javi :)
3

3, 2, 1 pu-pu

pre preko 1 godinu

Čitam kojekakve gluposti ovde, celo veče. To je ono naše čuveno, izgubili su, ajde sada malo da ih sve mažemo govn*ma.. a onda besnirate i histerišete kada Jokić izjavi da ne volite sport već samo medalje. Sad su svi pametni, svi sve znaju, sve bi oni to drugačije uradili... Ovi što su mračili pre prvenstva, sad su kao puni sebe jer su imali 50-50% šansu da pogode pa kao veliki su znalci. A jedino što je činjenica jeste da smo mi juče imali jedan bad day at the office, dok su oni bili odlični. Njihov staff je smišljeno uradio sve što su uradili, ono skakanje na sudije, prigovori, tehničke, izlazak sa terena, grljenje, ljubljenje igrača, sve je to bio deo predstave koji im je dao dodatni elan da naprave tu ključnu razliku, dok smo mi nekako usled te povišene njihove energije bili sve stegnutiji, jer naravno, u slučaju poraza dešava se nacionalna tragedija kada su svi mediji i javnost već upisali zlatnu medalju (što nisam čuo nikoga od igrača ili trenera da su izjavili da je realan cilj). Ali to je košarka, to je sport, ne pobeđuje uvek bolja ekipa, nego ekipa koja u datom trenutku ima bolji momentum. Nama je falio definitivno Bogdanović, Bjelica isto kao čovek koji bi uneo dodatni kvalitet u našu igru. Imali smo nezgoda sa povredama, Milutinov i Marinković su ispali u jako nezgodnom trenutku, u sred turnira, Nedović takođe. Najgluplja stvar koju sada možemo da uradimo jeste da pravimo velike rezove. Mi za mesec i kusur dana imamo dve utakmice kvalifikacija za SP koje moramo dobiti, pre svega Turke na domaćem parketu. Podvlačim MORAMO!!! Dakle sada je vreme da pokažemo da mi kao narod volimo sport, da ispunimo halu do poslednjeg mesta i damo vetar u ledja ekipi. Sve drugo su gluposti. A dogodine uz Bogdana na parketu u ovom sistemu gde je Jokić glavna figura možemo da napravimo lepe stvari.
@

@321

pre preko 1 godinu

Iz godine u godinu ocekujete dobre stvari, a sve gore i gore.Spustite se na zemlju
G

Gost123

pre preko 1 godinu

Činjenica je da naš narod samo voli medalje. Sport ga ne zanima. Da nigde nema medalje sem u kuglanju bilo bi na tvu non stop.
3

3, 2, 1 pu-pu

pre preko 1 godinu

Videli od vas koji od 1995 čekate postolje. Vrhunac ludila visite na srpskom portalu da u komentarima držite nekome lekcije. Pa jel ste se zato borili za doma da bi ste sada umesto .hr posećivali .rs domene?
J

Jdjdm

pre preko 1 godinu

Kako ne vidiš da je problem u sistemu. Zamisli, za 5 godina, nećes imati igrače kalibra Jokić, Kalinić, Lučić, Micić...
3

3, 2, 1 pu-pu

pre preko 1 godinu

@Gost123 Upravo tako. @Jdjdm To nije sporno, ali to nije pitanje igrača i trenera A selekcije, koji su sada na vetrometini kojekakvih kvazi stručnjaka, već onih koji su za to zaduženi, a to su treneri i koordinatori mlađih reprezentacija kao i čelnici saveza.
p

prizeman

pre preko 1 godinu

Nije niko mracio nego se znalo sta ce se desiti kada dodje prvi iole zahtevniji protivnik, da ce nam sujeta senilnog Pesica doci glave... To je rekao i Djurovic, hoces reci da je on mracio?? Ne kazem da bi dobili sa Teom ili nekim drugim, ali je izbor igraca u poslednjoj cetvrtini odlucio utakmicu.
P

Prolaznik1

pre preko 1 godinu

Objektivnost se zove mračenje, ma važi.
n

nebo

pre preko 1 godinu

Sve si i nama lepo objasnio, sto je najgore i sve to ima neke i logike, ali si zaboravio jednu bitnu stvar!!! Ovo je treca jako bitna utakmica u tri godine da mi ispadamo naivni kao mala deca na istovetan nacin, i skoro sa sve istim protivnikom, sa sve tri razlicita trenera!!!!!! Jel meni neko kao kosarkaskom laiku moze to da objasni????
g

gost123

pre preko 1 godinu

Svaka cast jokicu ostali neka se pogledaju u ogledalu,i preporucujem jokicu da vise nikad ne dodje da igra za nas jer ne zasluzujemo takvu legendu
G

Gostzzz

pre preko 1 godinu

Prosto ne vidim nacin da u ovakvom stanju se dodje do medalje bilo gde i bilo kad. Jednostavno treba da se razgranice igraci u reprezentaciji i igraci u klubovima. Prvo Vasilije Micic nikad ne moze biti u Srbiji sto je u Efesu. Cesto se desava sut za 3 1/9 njemu, ali samo u Srbiji, voleo bih da vidim u EL da to nekad uradi. Jednostavno pritisak ga melje. Stefan Jovic npr retko kad pa skoro nikad ne podbacuje u nacionalnom dresu jer je prosao kroz Saletov sistem i imao Teodosica i Markovica za mentore. Mnogo je igraca bilo koji nemaju sampionski gen i to se odavno moglo videti. Mislim na sampionski gen na ovom nivou kosarke. Postovanje za igrace i izdvojeno leto i ne krivim nikog od njih konkretno, ali u daleko boljem izboru, poveli su se igraci koji po mom misljenju su daleko od reprezentativnog kalibra. Davidovac, Jagodic Kuridza, Jaramaz, Guduric, pa i Marinkovic je jako upitan bio, ali je imao sasvim ok turnir. Treba cvrst karakter i sampionski gen da bi se krunisao medaljom u nacionalnom dresu, npr onaj skup svih momaka u periodu 2014-2017. Posebna zahvalnost Nikoli Jokicu na maestralnom turniru i hvala mu sto svojom pojavom jos uvek drzi nasu kosarku na vrhu! Toliko do sledeceg turnira!

Bojan Urosevic

pre preko 1 godinu

Ja ne razumem zasto Pesic Celo drugo poluvreme ne pusta Marinkovica nego ga pusta 3 minuta pred kraj utakmice kad smo vec pukli decko je imao CEO trunir dobar konstantan sut Celo drugo poluvreme igra Guduric a ne moze Nista da uradi I slazem se da Vasa puca pod velikim pritiskom falio nam je u takvin situacijama Bogdan kad ne ide sut.
G

Gost❤️❤️❤️❤️

pre preko 1 godinu

Ja problem ne bih trazio u igracima jer ako bi ovom tim dodao jos Bogdanovica, Dobrica i Bjelicu to je najbolje sto mi trenutno imamo, i ako to nije dovoljno onda je to nasa realnost. I onakav poraz kao sinoc je mogao da se desi bilo kojoj reprezentaciji sa onakvim procentom suta za tri u drugom poluvremenu Italije. E sad za analizu je zasto su dopusteni otvoreni sutevi za tri poena, zasto su igraci stajali tako daleko u odbrani, jer kada se prime takvi poeni u seriji unose nervozu u ekipu i u napadu. Zasto smo usli u kontra ritam u drugom poluvremenu. Ne bih krivio ni Pesica jer prosto ne mogu da poverujem da trener sa tolikim iskustvom ne moze da trgne ekipu tajm autom, izmenama ili na neki svoj nacin. Steta je da se nije iskoristio dobar trenutak sa formom Micica i Jokica, nije bilo nikog treceg ko bi bio X faktor na utakmici.
L

Lik

pre preko 1 godinu

Svaka ekipa, koja lako pobedjuje u grupi. Nikad ništa nije osvojila, da podsetim ove mladje, čuvena generacija iz Atine 95 godine, jedva se plasirala na evropsko prvenstvo. Ekipa iz Indijanapolisa, jedva je prošla grupu, kad u grupi pobedjuješ slabije od sebe po 20,30,razlike, dobijaš lažno samopouzdanje..I sami igrači znaju da to nije merilo,i onda dodje malo jači i ne sigurnost. Trebaju korenite promene u našoj košarci.
P

Pljuvači za ponos

pre preko 1 godinu

Dobro, i šta smo sada trebali, da namerno gubimo 10, 20 razlike od Holandije i Poljske da bi vi bili zadovoljni? Tek bi ste onda pljuvali i ispirali usta sa ovim momcima. Inače Poljska i Finska su prošle u četvrtfinale, Češka igrala tvrdu utakmicu sa Grcima. Toliko o tome da su to slabe reprezentacije. Poljaci šesti na svetu, Česi sedmi, plasirali se i na poslednje Olimpijske igre. I ne znam kako komentarišeš ekipu iz 2001. kada smo na Evropskom prvenstvu ostvarili sve pobede i osvojili zlatnu medalju, to je očigledno neki bag bio jer ne može to tako.
@

@pljuvači

pre preko 1 godinu

Da, prijatelju mnoge ekipe namerno gube u grupi, nekad smo bili mnogo namazaniji, zato me čudi ovo od Pešića, nije on slučajno dao onu izjavu pred utakmicu, kad je novinarima rekao, pa nismo mi favoriti, pravite lažne favorite. Znao je on da nemamo kvalitet. I za kraj, ja nisam nikakav pljuvač, samo kažem našu realnost.
P

Pljuvači za ponos

pre preko 1 godinu

Opet pitam, kako smo 2001 završili prvenstvo bez poraza? Pa Slovenija prošlo prvenstvo 9-0? Kako? Jednostavno ako si kvalitetniji od nekoga, pobedi ga. Pritom mi nijednom u grupi nismo zapinjali do maksimuma svojih sposobnosti, igrali smo sa 50-60% i delili minutažu svima da igraju. Da kažeš nismo se trebali kidati protiv ne znam Poljske da ih pobedimo 85-84 pa i da razumem, sa pola gasa je bilo 15 razlike za nas. Italija je imala vrhunsku utakmicu i to je to, niko ne garantuje da bi drugi protivnik bio lakši, čak naprotiv, možda bi i oni imali dan kao Italija pa bi onda govorili a što sad nismo na Italijane otišli kad smo ih već dobijali. Naknadna pamet, ukratko.
P

Pljuvači

pre preko 1 godinu

To se desilo 2001 i nikad više, a mojih teza imaš milion primera, forma se dozira sa utakmicama i protivnici a. A ne da protiv Finske iPoljske izneseš sav svoj arsenal. Ja sam ubedjen da je Slovenija namerno izgubila od Bosne i onda Dončić kao njih napada od koga su izgubili, to smo nekad mi radili.
P

Pljuvači za ponos

pre preko 1 godinu

To se desilo 2001 i nikad više a ja te pitam šta ćemo sa Slovenijom 2017? Očigledno ne čitaš baš ono što ti se napiše već samo lupaš po svome. Isto ja ne vidim da smo mi u grupi izneli sav svoj arsenal, najveću minutažu imao Micić sa 23-25 minuta, svi ostali oko 20. Sa 50% snage smo dobijali sve i to je to. Juče se desio loš dan i to je cela logika. Vidim da je Slovencima inače poraz od Bosanaca znatno promenio dalji žreb, umesto da završe kao B1, završili su kao B1....
L

Lik

pre preko 1 godinu

Prijatelju, ne kapiraš ti šta ja hoću da kažem. Nije bitno dal je Sloveniji poraz nešto promenio na tabeli, promenio je u njihovim glavama, sam sebi kažeš, vidiš možeš da izgubiš, to više nećemo dozvoliti, nema potcenjivanja, to dobiješ sa porazom, koji te ne boli, o tome se radi prijatelju, a ne o poziciji na tabeli, psihologija.
Đ

Đorđe BL

pre preko 1 godinu

@Lik čuvena ekipa iz 1995 je odigrala prvo kvalifikacije za EP i onda to prvenstvo bez poraza...
L

Loznica

pre preko 1 godinu

Gresku smo napravili trebali smo izgubiti jednu utakmicu da izbegnemo Italiju oni nam neodg nikako,pametno je Slovenija izgubila od Bosne kalkulisala i osvojiće evropsko,Pešić mora da ode kao i ceo vrh KSS sa neznalicom Danilovicem,nisam za stranca za trenera ali bi nam Trinkijeri legao kao kec na deset čovek sa znanjem!
O

Osta nejasno

pre preko 1 godinu

Kako su kalkulisali kad su završili prvi u svojoj grupi, što bi završili i da su dobili Bosnu?
L

Lansarote Ninjo

pre preko 1 godinu

Dok je zalizani menadzer selektor, ovako ce nam biti... Pri tom ne mislim nista lose Jokicu bas naprotiv... Ali menadzeri i menadzerisanje oko ostalih 11 igraca koji treba da mu budu saigraci nas je ubilo
x

xxxy

pre preko 1 godinu

Sv vi ovde piste o kosarci koja se NEKADA IGRALA. To je kosarka sa jasno podeljenim "funkcijama" - plej, bek suter, krilo, cetvorka, petica. Toga vise NEMA. Igra se totalna kosarka ZA KOS VISE . Zato prestanimo pricati samo o odbrani. Svi danas moraju da igraju i osam i dva metra od kosa. Svim moraju da sutiraju trojke, dvojke, da" polazu"...Ko ima u postavi na terenu vise takvih igraca ( brzina i sut) taj pobedjuje. Pogledajte rezultate - svi pobedjuju sa 90 i vise koseva, a porazeni zabijaju preko 80. Gde su te odbrane o kojma pricamo? Slovenci, Finci, Grci,..svi oni "mlate" po 40 sutreva za tri poena u 40 minuta utakmice. Potpuno je pobedila filozofija NBA. Mi NEMAMO postavu sa pet univerzalaca koji mogu da igraju takvu kosarku. Probajte je sastaviti i videcete da je nemamo. Jokic igra po novom sistemu, Bogdanovic ga zna... i ko jos kod nas? Micic je klasicni plej. Marinkovic i Guduric klasicne dvojke suteri, plus sto je Guduric SPOR. Kalinic i Lucic su radnici, odbrana i ako sta zabiju u tranziciji ili na otvorenom sutu. Ali nisu skoreri. Milutinov je klasicni cenatr itd itd...Mi ne prozvodimao igrace koje trazi nova kosarka. Pa nas su Italijani DVA PUTA razbili u godini dana. Jer imaju sut i brzinu. Ono sto mi nemamo. Mozemo menjati selekotre svaki dan, ali dok ne pocnu da se pojavljuju takvi igraci - nema medalja. Tacka.
D

DS1989

pre preko 1 godinu

NETACNO bas si omanuo u postu mi smo juce izgubili bas zbog toga igramo na kos vise oni sutnu za 3 pogode mi sutnemo za 3 promasimo i tako 6,7,8 puta i dodjemo do poraza. A da smo samo odbranu zategli i igrali blizu coveka mozda bi primili 2 trojke preko ruke ovako jurnjava po terenu gde su njihovi igraci ostajali sami i pogadjali trojke... To sto ti pricas moze da vazi za NBA za Evropsku kosarku je ODBRANA=POBEDA juce smo lose igrali odbranu i ispali...
D

Dojčilo

pre preko 1 godinu

Ajde...ti si mlad i pametan a mi koji smo igrali košarku osamdesetih nemamo pojma...Sad ćeš ti da nas učiš!!! Pa yu repka sa Draženom, Divcem, Paspaljom, Rađom i Kukočem bi pojela ove žabare!!!
A

Andrejka

pre preko 1 godinu

Izgubili smo kontinuitet i planski rad koji smo jedva povratili sa Dudom i Saletom.. Počeli smo kao u fudbalu na dve godine sve iz početka.. Jedina je sreća što još uvek imamo dobre igrače inače bi bilo još gore.. Čim smo se vratili posle toliko godina porasli apetiti i ne valja Sale kad donosi srebra, sad više nemamo ni to zvanično
E

Esperantus

pre preko 1 godinu

Ja Djordjeviću za srebra sa olimpijskih i svetskih igara ne prebacujem ništa, svaka čast zaista. Dobro, bili smo i svetski prvaci i olimpijski šampioni, nekada, ali ne kažem, svaka čast zaista u datim okolnostima. Ono što mu ja zameram jesu pre svega evropska prvenstva, gde smo 2015 imali otvoren put do polufinala (Finska, Češka) i onda smo u polufinalu doživeli poraz od ništa specijalno jake Litvanije, pa potom i Francuska čime smo ostali bez medalje, kao svetski vicešampioni, gde smo sa istom ekipom, u istoj snazi, došli i na taj šampionat. I zameram mu 2017 gde nam se isto žreb otvorio i gde u finalu nismo mogli da se izborimo sa Dragićem i Prepelićem. Jer od tog poraza je sve krenulo loše, igrači su dobili taj epitet "luzera", "gubitnika", očekivanja nacije za zlato i samim tim pritisak se uvećao, i to se vidi po rezultatima. Tek peti u Kini, gde smo imali ubedljivo najjaču ekipu, ni medalja, ni obezbeđen odlazak na OI, pa posle ispadanje na kvalifikacionom turniru za iste i sada ovo. Tako da on takođe ima jako mnogo udela u trenutnom stanju i ne treba od istog praviti ne znam ni ja kakvog sada heroja. Imao je Bogdana i Jokića zajedno u timu i nije znao kako da ih iskoristi na pravi način. Njegovi naslednici još ni jednom nisu imali tu priliku, pa da možemo da im sudimo na osnovu najjačeg sastava.
G

Gostimir

pre preko 1 godinu

Znas li sastav 2017.?? Devet igraca otkazalo, Sale uzeo srebro sa Lazicem, Stimcem, Kuzmicem, Simonovicem, Bircevicem, Jovicem (povrijeđenim), Bobijem. Pa sta hoce Pesic???? imao je 10000 puta jaci tim i sve uprskao, plus nas porazima od Belgije ostavio i bez SP. Odmah nakon Belgije je morao bit otkaz, o taktici i odbrane i napada koju uopste nije imao, zakasnjelim tajm autima itd itd da ne pricam. KRIVAC JE PESIC I ZA BRODOLOM ZA SP, I ZA BRODOLOM NA EP. Đorđevic igrao finala, a ovaj miljama miljama daleko od toga, pa ste govorili SREBRO - PIH - KATASTROFA.
J

Joakim

pre preko 1 godinu

Danilovic vodi savez bez greške .. Pozdravio ga Paceko
S

SUNĐER BOB

pre preko 1 godinu

Kad je doček ispred skupštine?
T

Tuneki

pre preko 1 godinu

Smejali ste se Vladi Djurovicu, dobro Problem su stranci u klubovima
i

istina

pre preko 1 godinu

a sto je problem klubova to, ja koji drzim klub sastavljam tim kako ja hocu i u skladu sa interesima kluba kojim upravljam. Ako je meni to dozvoljeno, normalno je da cu da radim ka tome.
@

@istina

pre preko 1 godinu

Može stranci u klubovima, ali onda zna se, samofinansiranje sopstvenim sredstvima. A ne država sipa pare da se razvija Madar, Exum, Bentli ili Holland, ma kako da ne.
B

Bg

pre preko 1 godinu

Novi predsednik KSS, mladji selektor, i nadati se da ce Jovic, Pokusevski, Petrusev da napreduju u da budu tu za rotaciju.
D

DP

pre preko 1 godinu

I šta ćemo sad? Kažu da je najmračnije pred svitanje, ali ovo se pretvorilo u polarnu noć kojoj se ne nazire kraj
G

Gost RS

pre preko 1 godinu

A zašto da se ide i duboke analize šire slike naše košarke kad je dovoljno samo da se analizira sinoćni meč naročito 2. poluvrijeme? Gdje je nestala timska igra i odbrana, zašto se sililo individualno, zašto Jokić nije igrao više jer je morao? Da smo mi bili na svom nivou ne bi Italijanima pomogao ni šut. Možemo sad da pričamo o mnogim stavrima koje sigurno treba mijenjati ali šta je bilo ono sinoć, imali smo u jednom momentu čini mi se +12 i dozvolili im ono.
g

goust21

pre preko 1 godinu

Zato što su krenuli udvajati Jokića a ostali nisu mogli ni okean da pogode. Drugo, koliko je batina čovek dobio pod košem, mora i on malo da odmori i izadje iz igre, pravo je pitanje zašto se Milutinov utronjao pa nije smeo pod koš da se bije sa Melijem nego je stajao na 5m od koša.
D

DS1989

pre preko 1 godinu

Ko se iole razume u kosarku valjda zna da smo izgubili utakmicu zbog odbrane. Imamo selektora 70+ godina koji otera i ponizi Teodosica koji je trebalo da bude njegova prosirena ruka na terenu... Vec se pricalo o tome al treba i dalje da se prica Teodosic da nije bio pozvan niko nista ne bi ni rekao ali ovako da ga zoves i ponizavas je sramota. Ima mesta za Ristica, Vanju Marinkovica, Kuridzu cak i za rovite igeace totalno nespremne tipa Milutinov ali nema mesta za Teodosica koji je uvek hteo da igra za reprezentaciju, to je skandal. I ako se o tome cutalo radi uspeha sada je vreme i da novinari ne cute nego kazu da nas je covek od 70+ godina svojom demagogijom i svojim laznim autoritetom doveo do kraha. Takodje treba da odgpvaraju i ljudi koji od kada su na celu saveza imaju vec 3 velike bruke ispadanje od Argentine gde nas ponizio Skola sa 40 godona, pa onda samar od Italije u Pioniru i ne odlazak na OL i sada opet Italija koja je jako skromna reprezentacija bez Galinarija...
@

@DS1989

pre preko 1 godinu

U reprezentaciji ima mesta za ljude koji svojim zalaganjem zasluže da obuku nacionalni dres. Teodosić je imao priliku kao i svi ostali, zato je i pozvan na pripreme da bi mu se ukazala prilika. A sad što je njemu važnije pušenje tompusa od reprezentativnog dresa ja ne znam, takav onda ni ne treba da igra. Inače zaboravljao da je isti pre godinu dana protiv istog protivnika meč završio sa 1/8 iz igre (12.5% šuta), 0/6 za tri poena i na sve to još 3 izgubljene lopte. Manion mu pride sasuo jedno 5 trojki u lice. Zaista se vidi da nam je on falio..
l

ljubanjac

pre preko 1 godinu

Verovatno će zvučati trivijalno, ali najveći Karijev greh je odstranjivanje prvenstveno Dobrića, ali i Petruševa. Jedine momke koji imaju poene u rukama. Neko reče vrhunsku foru da svaki put kad Marinković uputi šut na koš, deset klinaca u Srbiji se ispiše sa košarke. Prosto me sramota pri pomisli da nam je on bio kapiten dok se Novica nije vratio u Partizan.
0

03092

pre preko 1 godinu

Izvini, kada je to Petrušev imao poene u rukama, prošle godine u Evroligi možda? Vanja je očajan juče bio, pre svega u odbrani u kojoj ga nije prošao samo onaj ko nije bio na utakmici, ali za razliku od Dobrića bar ima muda da se digne na šut kad-kad, da ne kažem i da pogodi. Inače o Dobriću mislim lepe stvari ali kada igra u Zvezdi, u reprezentaciji nije ni blizu tom nivou, što se videlo i u pripremnim utakmicama.
J

Jtr

pre preko 1 godinu

Kako se ne vidi, a bronza U18?!?

mosic.zivan@gmail.com

pre preko 1 godinu

Уопште није тако страшно. Играли смо одличан турнир. Погрешили код вођења повређених играча на турнир, покушаја разигравања Милутинова у одлучујућем мечу као и деконцентрисане Мицићеве игре у одбрани у том мечу. Новинари и навијачи ("ем ви пи" од којих се ускоро може очекивати и "дифенс" навијање) глупом еуфоријом довели до тога да смо пре осмине финала у главама већ имали полуфинале. Ни сада се не заустављају наносећи нам штету и даље "катастрофалним" текстовима и предвиђањима. Идите пратите фудбал тамо неће ни групу проћи, оставите кошаркаше њима је сад најтеже. Упропастили сте их довољно својим "навијањем".
V

Vini Jr

pre preko 1 godinu

A možda za promenu da prestanemo da uperujemo prst u onog drugog, da krivce nalazimo u crveno ili crno belim bojama, dokle nas je dovelo ono što se desilo najvećem rasadniku talenata na Balkanu u vaterpolu, dokle nas je dovelo ono što je do nedavno bio Evropski i Svetski šampion u fudbalu iz Beograda i još gore ono što je postao ili bolje rečeno sa kim je postao, dokle nas je dovelo ono na šta je spao nekada, čak i po Evropskim ocenama, najveći izvor fudbalskih talenata u Srbiji, SCG, SRJ, kako vam volja, dokle nas je dovelo decenijsko tavorenje najboljeg reprezenta srpske košarke, na sve ovo ide jedan veliki znak pitanja, za navijače, novinare, velike i male, bitne i nebitne, one sa nožem i pogačom u ruci, one za tastaturom i one za okruglim stolom iznad koga su odličja, fotografije slavnih i velikih, zastavice i pehari, za sve njih ponavljam jedan veliki upitnik? Možda će nam krenuti, možda će nam biti bolje, ali tek onda kada i mi postanemo bolji, za početak bolji ljudi.
T

Tubeki

pre preko 1 godinu

Sva sreca, pa tu je Zoc sa 9 stranaca, Mega 7,8,Zvezda i Fmp po 5 stranaca Unisteno sve
m

meraklija komren

pre preko 1 godinu

raspad reprezentacije poceo je sa ABA ligom...dovodjenje stranaca i ostalo...onog dana kad budemo ponovo igrali srpsku ligu i od nase dece sastavljali timove,imacemo svetlu buducnost...nama talenat ne izostaje,fali nam vetar u ledja...

mosic.zivan@gmail.com

pre preko 1 godinu

Тако је!!!
J

Jtr

pre preko 1 godinu

Shvatite vise, kakve to veze ima sa aba ligom covece. Ta liga je i bila zamisljena za razvoj mladih igraca, i ko je od nje napravio ovo danas, pa part i zvezd a ostali su taoci. Kakve veze ima aba liga sa tim sto part ima sedam stranaca?!? A jos su doveli debelog pleja, zeznuo je i koloma u zvezdi :-)
M

Mikac678

pre preko 1 godinu

Italijani nam prosto ne leže i umesto da smo ih zaobišli a mogli smo komotno mi "divljamo" i pobeđujemo. I da smo prošli Italijane opet smo bili izabrali najteži put, pa šta radi stručni štab jel' analizirao protivnike. Imali najlakšu grupu gde smo mogli da biramo da li pobeđujemo ili gubimo a ne mi moramo da pobeđujemo pa posle šta bude. A ovi što pominju Teodosića treba se setiti baš utakmice protiv Italije gde ništa nije uradio sa njegovim muljanjem i davljenjem lopte
P

Prolaznik1

pre preko 1 godinu

Teo je bivši igrač, ali način na koji je odstranjen sa priprema na koje je POZVAN je svinjarija.
@

@Prolaznik1

pre preko 1 godinu

A znači Dobrić može da se odstrani, otpiše sa spiska, ali Teodosić ne može i ne sme. A gle čuda obojica su POZVANI na pripreme... Kakve nebuloze vi pišete ljudi.. Teodosić je imao podjednaku priliku kao svi ostali da se nametne, e sad što je on trut nespremni, to je drugo.
П

Пихи

pre preko 1 godinu

Оно кад се направи трагедија од једне изгубљене утакмице... Лош дан, деси се и Ђоковићу, па је и даље највећи. Ако сваких пола године мењамо тренера и тим, неће се десити ништа паметно.
f

frey

pre preko 1 godinu

Volim kosarku i reprezentaciju i tako je vec skoro pa 40 god. Ali ljudi,razmisljam,pa sta i da ne osvojimo vise nista, to je samo sport. Mislim, tj znam da smo u mnogo vecem problemu-da li cemo postojati kao nacija, i ako hocemo-da li razmisljate gde ovo ponasanje sve vodi. Ide istrazivanje od pre koji dan(ok, moze biti idiotsko i namesteno) da Srbi u Evropi imaju najnizi koeficijent inteligencije. Pa mi smo za ostatak sveta bili suvi intelektualci. Vidite u sta su nas pretvorili pink hepi, rijalitiji, politicari koji soraju po nama od kad znam za sebe...Mislim da ima mnogoooooo vecih problema u ovoj zemlji od kosarke. Kad bi o tome malo pisali i time se bavili, mozda bi nam sutra bilo bolje i u zivotu i u kosarci...
т

тео капитен

pre preko 1 godinu

Лучић да се извини за срамотан наступ на целом првенству и да врати траку Теодосићу на коленима.
F

FM

pre preko 1 godinu

Nadam se da ce Jokic ponovo pojavi za reprezentaciju, jer nakon ovog prvenstva, kontam da je video sa kim ima posla. Ako vec u Denveru mora ceo tim da vuce, zasto bi jos celu drzavu nosio na ledjima.
G

Gost 8

pre preko 1 godinu

Ja sam pre to pratio od a do š i ne samo našu reprezentaciju već sve ozbiljnije, ali nema se vreme. Uglavnom kada je izašao konačan sastav tima svi su počeli da komentarišu koga ima koga nema zašto ovaj... , a meni je odmah upalo u oči starost reprezentacije. Odnosno jedan igrač od 25 god. svi ostali od 27 god. pa naviše. Pa to i napisah ali se naravno javio neki pametnjaković da je ovo sastav za rezultat te kao da ima i mlađih . A gde su ? Naravučenije priče niti je podmlađena reprezentacija niti uvedeni mlađi košarkaškaši u proces , a niti rezultat. I tako propušteno OI debakl na EP i upitan plasman na SP. ps : Jedini alib ekipe može da bude izostanak Bogdanovića koji bi svojim sigurnim poenima pravio balans između spoljne i unutrašnje linije .
g

gvoli

pre preko 1 godinu

Bad day at the office.
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Звезда,Партизан,Мега и ФМП ...треба да имају б тимове у аба2...циљ...развој младих играча...домаћи играчи од 17-21 год,два млада страна и два-три искусна,због опстанка...И да ти тимови немају право да уђу у аба1
M

Miloš 1970

pre preko 1 godinu

Srbija je kao država devastirana od 2012 godine, sad je sve doslo na naplatu,svaki javasluk i privatizacija drzave je dovela do ovde da smo postali Slovačka u sportu.Sport je ogledalo jedne drzave i društva...
l

ljubanjac

pre preko 1 godinu

Izraz "devastiran" se u zadnje vreme mnogo koristi, i uglavnom ga koriste ljudi koji nemaju baš puno da kažu. A tek što ne znaju ni šta znači ni gde se koristi.
O

Ogledalce

pre preko 1 godinu

Ako je sport ogledalo jedne države, ajde onda mi objasni kako je moguće da smo 2008 na OI imali 3 medalje, 2012 4 medalje, 2016 8 medalja, a 2021 godine 9 medalja? Pride smo u raspadu od 2012. Ne pada mi na pamet da politički branim ove na vlasti, ali hajde ni da ne lupetamo.
1

1992

pre preko 1 godinu

Čuj Pešić došao da oporavlja srpski košarku? Od čega? Od 3 srebrne medalje sa svih velikih takmičenja. Sad se vidi da je ipak Sale Đorđević radio posao. Pešiću svaka čast, veliko ime, trener, ali on odavno nije što je bio.
B

Blaki

pre preko 1 godinu

Ali Sale ne odgovara nekome,kad Danilović nije želeo da mu produži ugovor! Isto važi za Grbića i Kovača u odbojci! Ali ljudi nisu svesni da nam je košarka pukla,da mladih nema ni na vidiku da kad ode Jokić i Bogdanović mi smo rang Bugarske,Danske,Švajcarske pa i od njih gubimo.
p

pile 77

pre preko 1 godinu

Pogledajte po celoj Srbiji ko sve radi sa decom, treneri bez licenci, pa onda oni koji dobiju licencu za 5 polozenih ispita a ne znaju levi dvokorak, onda.gledajte utakmice mladjih pionira i pionira, gde se igra bukvalno zona, zarad rezultata, onda.....itd itd mozemo do sutra
P

Prolaznik1

pre preko 1 godinu

To je suština problema, ne samo u košarci.
J

Jay Jay Okocha

pre preko 1 godinu

Žabari nam definitivno ne leže. Još od onih naturalizovanih Gregora Fućke i Karltona Majersa ko se seća...
J

Jovan 84

pre preko 1 godinu

Glavni krivac je Misko Raznatovic.Unistitelj nase kosarke.
B

Boogy

pre preko 1 godinu

Hehe pa jedino Mega forsira klince. Da nije Mege bilo bi tek katastrofa.
l

ljubanjac

pre preko 1 godinu

Nemaš ti veze sa životom.
G

Gost jesam

pre preko 1 godinu

A nisu Zvezda i Partizan sa 10 stranaca?
J

Jtr

pre preko 1 godinu

Zabrana stranaca u kls i mladjim kategorijama, part i zvezd maks tri, kup sa osam ekipa BEZ stranaca a ne da im se dele pasosi, zasticena godista. Cak bih isao toliko da u kls uvedem ogranicenje u godinama. Ono sto je najvaznije a sto "strucna" javnost ocigledno ne razume a to je da ne postoji nista vaznije od igraca, i niko. Znaci igraci, publika pa onda mozda treneri i tek na kraju kvazi menadzeri a ovde je sve obrnuto i to je jedan od razloga zasto propadamo
И

Иван Грозни

pre preko 1 godinu

Да ли у Италији постоје ограничења у вези страних играча?
@

@Grozni

pre preko 1 godinu

Pa njima je cela reprezentacija, jedna polovina u Olimpiji iz Milana, druga u Virtusu iz Bolonje, o čemu ti pričaš?
R

RealnoOPET

pre preko 1 godinu

Meni se smejali i davali minuse kada sam analizirao svakog igraca posle meca sa Turskom,kada sam govorio da je polufinale max domet. Kad govorio o Marinkovicu,Risticu,Guduricu pa i Milutinovu da nemaju krvnu sliku za A tim. Kao kad Sale forsirao Bircu I Simonovica. Da od Lucica,Kalinica ne mozemo praviti Bodirogu,Danilovica ili Bogdanovica i Bjelicu tj.treceg i cetvrtog igraca u timu, kao i da Vasa Micic moze da bude MVP x puta,ali da svi znamo da su Sale Djordjevici i Teo carevi za njega tj.magovi na playu. I taj sam sto rekao gde su Andjusic 27 kosa i Pterusev 22 kosa i Dobric 17 kosa,najbolji strelci igraci protiv Italije prosle godine u porazu u BG. Mi sem Jokica nemamo ni poluzvezdu,a kamoli zvezdu,igru nemamo kao nekad na vic,lak sut,ulaz i izgradjen napad. Guduric i Jaramaz igraju bekove,a tako nekada igrali teska krila,hocu reci sami sebi da stvore sut ili udju u reket lako nema sanse. Osnovno rekoh i prosle godine Pesica je vreme selektorsko odavno proslo. Kad nemamo igrace da su vec u 20-23g zveri kao nekada,trebalo bi da idemo na svako takmicenje sa normalnim rezonima,a ne da smo naj,naj,najj.To nismo vec par godina.
c

coka989

pre preko 1 godinu

Druze nemas pojma uopste o kosarci, prvo Jaramaz igrao krilo kada i gde, mozda u mladjim kategorijama, Guduric jeste ponekad kada se igra sa niskom petorkom. Drugo kako nemamo zvezde ili poluzvezde, citaj Micic MVP Evrolige, Lucic u 5 igraca na svojoj poziciji, i Kalinic isto, Milutinov dokazao da je najbolji centar evrolige samo da ga zdravlje sluzi, Ristic pokazao kako igra ove sezone i da je pred njim lepa karijera, e sad Jaramaz decko ne bi ni bio na spisku da je tu Teo ili Bogdan, pa mozda i Andjusic svi su kvalitetniji od njega. Sve u svemu i u ovakvom sastavu smo kvalitetniji od Italije, Slovenije, Nemacke, Turske, Spanije, Francuske, egal sa Grcima. jednostavno Italija nam ne lezi videlo se da se svaku utakmicu mucimo sa njima, a i sut ih je bas dobro sluzio, plus nasa losa i kriminalna odbrana u drugom poluvremenu. Da smo zdravi i kompletni mi sa Bjelicom, Bogdanovicem, Jokicem, Micice, Lucicem, Kalinicem, Nedovicem, Milutinovim, Pokusevskim smo najaca evropska kosarkasaka sila, e sad je veliki problem sto nam mladje kategorije propadaja i sto ce nam slabo talenti izlaziti u narednih 7 do 10 godina
R

RealnoOPET

pre preko 1 godinu

@coka989 jeste ja nemam veze sa kosarkom sto igrao 1980-1982 u juniorima necu reei gde i sto basket igrao do pre par godina i pobedjivao mladje 20 godina. Tebi Lucic kosarkas sto poceo za A tim da igra u 28godina. Sine,pa moras mi reci otkada gledas kosarku. Ja jos od SP u Ljubljani 1970te. Znam 20 igraca JUG koji su bili strelci lige najbolji tipa Skrocea,Krstulovica, kasnije Ilica,Bolica itd koji nikada nisu omirisali fakticki A tim,a danas Kuridza i Ristic i navedena dvojica igraju i Milutinov covek sa 2.14 koji ne moze razgrne coveka od 2.07 . Znaci Jaramaz je krilo,hmm..sve jasno. Otrgni se malo od navijackog zanosa.
P

Prolaznik1

pre preko 1 godinu

Ono što je konstanta u igri naše reprezentacije su ogromni padovi. Bukvalno protiv svakog protivnika sa kojim smo ovog leta igrali. Jokić nije pokretan kao Dončić ili savršeni atleta poput Janisa, da bi se igra u potpunosti bazirala na njemu. Njegovih 30 poena je i više nego dovoljan doprinos, ostalih nigde nije bilo. Vasi svaka čast, ali treba nam neko kreativniji i brži,pa i on u Efesu najčešće igra s Larkinom u paru. Svi koji nemaju adekvatne igrače na nekoj poziciji, imaju naturalizovane Amerikance, ne vidim zašto smo mi pametnini od drugih. Kada može jedna Španija sa deset puta većom bazom i kvaltetnijom ligom, zašto mi izmišljamo toplu vodu, posebno kada se pogleda roster Zvezde i Partizana, naših najjačih klubova, gde su domaći kvalitetni igrači statistička greška. Vidim ljudi misle da bi izlazak iz Aba i srpska liga popravili stvari, ne slažem se sa tim, jer niko "košarkaškim centrima" ni sada ne brani da prave igrače, a nije da ne postoji takmičenje koje mogu igrati. Koje nam je to dobro donela srpska liga u fudbalu, rukometu, odbojci, vaterpolu? U svim kolektivnim sportovima se strmoglavljujemo. Problem je suštinski, sve se svelo na novac, roditelji su ti koji finansiraju bukvalno sve i nebitno je jesi li talentovan ili ne dok god plaćaš članarine, dresove, pripreme i ostalo od čega treneri i klubovi egzistiraju. Država ulaže na sigurno i u ono što će doneti brze rezultate, kojima će političari moći da se okite, ali za ulaganje u bazični rad sa decom u kolektivnim sportovima ga nema i ne daje, a tu se rađaju šampioni, kojih je sve manje i sve manje će ih biti.
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Зато што да смо натурализовали плеја кад је Тео грејао клупу и Грчкој,не би добили таквог играча.Ово је Србија,Срби нек играју...Ако нема ,нек играју деца ..па ће бити за коју годину. Звезде...баш Италија има Звезде...Словенија сем Луке
B

Barton Fink

pre preko 1 godinu

Ama, ljudi, nema potrebe za nekim filozofiranjem. Reprezentacija Srbije od kada ju je preuzeo Pešić ne igra odbranu, a naročito ne odbranu od šuta za tri poena (a i od protivničke tranzicije). Govorim o reprezentaciji koja je bila u punom sastavu (protiv Slovenije, Grčke i Italije pre prvenstva, te na celom ovom prvenstvu). Na ovom meču, pored navedenog, nisu ni zagrađivali svoj koš. Zašto je to tako? Kao i uvek, ima i do trenera i do igrača, a oni sami znaju čiji je udeo u odgovornosti veći. Bez odbrane nema titula. Sva sreća, pa je ovo samo sport.
T

Tomaš ue

pre preko 1 godinu

Nessto razmisljam???..propadosmo u vaterpolu..košarci..odbojci..Mozda nam sad krenu medalje..u fudbalu i rukometu...ko zna?,Zivot je cudo..
A

Avenger

pre preko 1 godinu

Baš bi voleo da vidim koliko bi Spisu poena dao pored Branka Lazića. Ne mislim da je trebao biti u 12, nego koliko se loše igrala odbrana čovek na čoveka, uz preuzimanja gde se pola ekipe pogubi i ostane neko sam na šutu za 3.
P

Partymaker

pre preko 1 godinu

Iskreno, ovo nisam očekivao. Koliko god Italijani bili dobri, bio sam ubeđen da smo bolji i da ćemo dobiti utakmicu...

boskoiricanin93@gmail.com

pre preko 1 godinu

Sve je ovo razlog sto dovodimo strace da igraju u nase klubove, umesto da forsiramo nasu decu. Zvezda nije domaceg igraca vec godinama koji je kalibar za reprezentaciju, da nije mege igrali bi sve matori igraci kao sto sad igraju. Na zalost ako se ne okrenemo nasoj deci propasce nam totalno kosarka.
p

pfc prevaranti

pre preko 1 godinu

bravo. zato jaramaz marinkovic i lucic kapiten uzese medalju
A

Avenger

pre preko 1 godinu

Ma nemoj. Eno mi koševi ispred zgrade zjape prazni, dođu neki momci odigrati naveče, dece ni na vidiku. I za 10 godina će opet biti Zvezda ili partizan krivi. Od koga da praviš igrače kad sve manje dece zanima sport, dok im roditelje samo zanima fudbal.
d

dobar roster

pre preko 1 godinu

Luča kapiten. Sve je jasno. Decko nije kosarkas, vec dizac tegova. Zatim Jaramaz amater, Guduric promaja u glavi, Milutinov bolesljiv, Marinkovic u odbrani najveca prevara u istoriji.
k

kosarkas

pre preko 1 godinu

Jel imamo bolje????
G

Gedža Srbijanac

pre preko 1 godinu

Ajmo, lepo i polako, da se Danilović vrati odakle je došao, msm da je Sarajevo, ili nesto slicno...
X

XD

pre preko 1 godinu

Pisao sam pre dve godine da Danilović radi sa kss ono što je Karadžić radio sa fss. Zato sam 2010 prestao da pratim fudbalsku a pre dve godine košarkašku reprezentaciju. Napravili sebi privatni klub od reprezentacije. Žao mi je Jokića, ali ne može medalja na grudi nekog jaramaza i marinkovića, da može i ja bih je imao. Deset godina nakon odlaska Danilovića možda se i kss oporavi ako ne bude vladao iz senke kao karadžić.
g

gost978

pre preko 1 godinu

Nije ovo brodolom već realnost. Mi imamo 2 vrhunska igrača, ostali popunjavaju broj i očekuju od ove dvojice da sve rešavaju. Prosto, kad ne ubaciš trojku iz 10 pokušaja, a od toga su polovina otvoreni šutevi, to dovoljno govori o psihološkom sklopu igrača, tj. nedostatku onog X faktora koji je potreban da se bude pobednik. U Indijanapolisu smo imali u prvoj petorci sve top igrače - Bodirogu, Jarića, Stojakovića, Drobnjaka, Divca, a na klupi su bili takođe sve vodeći igrače iz jakih timova Gurovića, Radmanovića, Rakočević, Vujanić, Tomašević, itd..Kod nas je Gurović ubacivao bitne trojke a bio je rezervista....Sinoć nam igrali Jaramaz, Kuridža, Davidovac...ajde da se ne zanosimo više kao narod, a i mediji treba da stave prst na čelo ako misle bilo šta dobro našem sportu.
R

Real

pre preko 1 godinu

Imamo mi jos dva vrhunska Teo i Bjelica ali ih trenera nije poveo. Isto mi nemamo bolju četvorku od Petruseva
Š

Šao li

pre preko 1 godinu

Pešić više ne treba da vodi reprezentaciju jer on nema odbranu. Više puta se dokazalo.
K

Kosarkas

pre preko 1 godinu

Da imamo nesto izmedju nogu kao sto nemamo i da ima morala sad, ostavke od predsednika do cistacice, ne u kosarci, nego i u odbojci, vaterpolu.... do te mere procesljati i nastavnike i profesore fizickog.... uvek cemo mi imati kvalitetne igrace ali nikad vise onako kvalitetne EKIPE kao 90-ih... pomenu jedan covek ovde, mladje kategorije reprezentativne su nam nikad losije.... nema nas vise.... KLS ekipe nemaju kompas, dovode se neki crnci, placaju nenormalno... Spartak iz Subotice i Jokicev Dzoker su ugasili kosarku na severu Vojvodine, bukvalno ugasili male klubove.... Na drugu stranu, Partizan i Zvezda moraju ovo da rade ako navijaci toliko zele tu neku Evroligu.... opsti je haos uglavnom, ne znam kako sam normalan jos uvek... ima dosta stvari koji su nam na dusama svima nama kao malim trenerima, oprostite mi, cekam to zlato 20 godina, nisam jedini ali mi tesko pada sve ovo....
P

Pfc

pre preko 1 godinu

Čitav kolektivni sport nam je u rasulu pogledajte samo vaterpolo do skora borba za medalju a sad borba od 9 do 12 mesta
Š

Šta se zbilo

pre preko 1 godinu

Gledajte šta je pravio trener Italijana, da je preokrenuo tok utakmece. A šta je naš stručni štab. Bez energije, bez ideje,... U stvari ništa nije pokušao. Kad je dobro, lako je voditi tim. A sada, prvi put kad nije išlo, pokazalo, da nisu dorasli. U poslednjoj četrtini osim Jokića, ostali bez izpaljenog metka.
s

ssssssss

pre preko 1 godinu

Ajde kuci... Jokicu svaka cast, dosao, igrao, jedini pokusavao nesto, Micic ce da pogadja u Efesu, a ovde je jedna velika nula. Guduric kad napravi fintu suta ugasi se kosarkaski klub u Srbiji, gde je kad je najpotrebniji, nula. Milutinov ocaj u napadu, ali zato u odbrani nista uradio nije. Za Lucica ne treba komentar, nije bio na utakmici. Kalinic je i igrao nesto, ali odbrana sinoc takodje ocaj. Vanja trebao vise da sutira, niko od njega nije ocekivao vise nego sto je pruzio, isto vazi i za Kuridzu.
D

Delija penzioner

pre preko 1 godinu

Ostavke Pešić i Danilović .....
k

kosarkas

pre preko 1 godinu

nemojte da ste glupi, nema apsolutno nikakve veze danilovic sa ovim.... presednik je obicna javna licnost i potpisnik svega onog sto izglasa Upravni odbor a upravni odbor bira skupstina, to treba smeniti sve, al dzaba, tu ima kadra iz vladajuce strukture.... dzaba ti da skines daniovica, kad ce ostati Milorad tu, jer je on sestric predsednika opstine Vracar recimo, trenirao je kosarku u 6. razredu, razume se onako, zna da se igra 5 na 5.... tu je problem sine moj, pa puta svaki klub, svaki okruzni savez....
P

Popaaaaa

pre preko 1 godinu

Kako bre pišete nebuloze, izgubili smo jednu utakmicu, nije smak sveta.
P

Prolaznik1

pre preko 1 godinu

Sasvim slučajno najbitniju na ovom takmičenju, sasvim slučajno najbitniju pred prošle OI, od istog protivnika, teško da je slučaj u pitanju.
A

Avenger

pre preko 1 godinu

Apsolutno jeste. Teško ćemo na svetsko, a samim tim još teže na olimpijadu. Za 4 godine ko će ti igrati za reprezentaciju?
H

Hint

pre preko 1 godinu

Smeniti Danilovica,dati Pablu Lasu da sam upise cifru na papiru,ako nece vratiti Djordjevica i pojacati rad u mladjim kategorijama posebno na proizvodnju bek sutera koji zapravo mogu da pogode za 3 poena.
S

SilverSurfer

pre preko 1 godinu

Pre svega majstori smo da skočimo pre nego što kažemo hop. Kada se usled toga dobro sapletemo i stropoštamo onda nam ne manjka naknadne pameti. Šta je i kako je sve trebalo uraditi. Realnost je da nemamo klupsku košarku koja bi stvarala igrače za reprezentaciju. Nemamo ligu a regionalna služi za jurnjavu tiketa za Euroligu. Što je dovelo da igru vode drugorazredni stranci bez strpljenja za domaće igrače. Takođe, pitanje je kako to da Pešić, Obradović pa i Ivković nisu namirisali nekog ili čak više njih koje bi posebno edukovali da nastave trenerski posao na vrhunskom nivou. Na isti onaj način na koji su Kića i Aleksandar Nikolić izvukli iz patika Željka Obradovića da bi ga isklesali u najboljeg evropskog trenera. Indijanopolis bio je tačka SFRJ škole. Nakon toga dobili smo ono što su rezultati nekog novog perioda. Kod nas je, nažalost, sve nakon raspada države doživelo sunovrat. Košarka nije mogla bolje da prođe. Povremene medalje vratile se su stari sjaj reprezentaciji i podgrevale ambicije navijača. Međutim, Srbiji nedostaju košarkaši. Oni koji su lideri u svojim ekipama. To su samo Jokić i Micić. Deluje da nije igrao Jokić da bi reprezentacija još gore prošla. Ali, ne treba imati nikakve zamerke jer su igrali koliko su mogli. Kada bi Srbija bila među 16 država u Evropi po pozitivnim stvarima gde bi nam bio kraj. Ovo je ipak sport a ne pitanje života i smrti. Potencijalna medalja nam ne bi učinila život boljim nego što jeste.

Zelenooki

pre preko 1 godinu

Igrom slučaja jako dobro znam kako funkcionišu stvari u srpskoj košarci. Pod jedan ovo zašto nije iškolovan ni jedan trener kao što je Obradović učio od profe Nikolića. Svi treneri uključujući ovu trojci što si nabrojao da su trebali da iškoluju nekog da bude selektor su izuzetno sujetni ljudi i veliki licemeri u to budite ubeđeni i niko od njih nikad ne bi poželeo da neko bude bolji od njih i napravi veći uspeh. Oni se grle i ljube šatro ceneći jedan drugog a očima ne mogu da se podnesu. Ako njih trojica tobože prijateljski piju kafu i ćaskaju čim jedan ode ovo dvojca što ostanu ocrne ga kao najvećeg folirant i Nemačka pojma a ta sujeta i licemerstvo je ista i kod igrača. U prevodu koliko god vama to zvučalo nestvarno nekadašnji i sadašnji veliki asovi i košarkaši kao i treneri su jako sujetni misleći za sebe da su najveći i najlepši i u 80 posto slučajeva jako su loši ljudi. Dok su bili prof Nikolić, Žeravica i Novosel svi treneri u bivšoj jugi su ispred njih morali da stoje mirno i da rade kako im oni kažu za opšti interes jugoslovenske košarke. Toga nema više, tako da više nema ni medalja.
C

Cokili

pre preko 1 godinu

Celava prevara...
p

pfc barsa.

pre preko 1 godinu

podrska za momke, steta je velika ali jos jednom se pokazalo da bez Bogdana ne ide. veliko razocarenje kapiten Lucic, od Gudurica nisam ni ocekivao mnogo al ovo sto je odigrao bolje da nije. ovo je Pesicev poraz, ko je jednom italiju odgledao znao je da se oslanjaju samo na sut za 3 i sta Meli uradi pod kosem, a nas su procitali kao knjigu, zatvorili reket, pustili za 3. Uz Bogdana i Pokusevskog trebalo bi da ovo bude mnogo bolje zato podrska idemo dalje
G

Goce gostivar

pre preko 1 godinu

Najgore je sto igracima prolazi bioloski sat,a novi igraci Jokicevog kalibra koji ima 27 godina se ne naziru,Micic ima 28,Lucic,Kalinic itd sad su u naponu snage,u principu imaju jos jedno ili eventualno neki dva takmicenja ispred sebe,drugo i dalje forsiramo yugo skolu kosarke sa dosta utrasnje igre sa pokusajima iz reketa a ne shvatamo da principi moderne kosarke pocivaju na small ballu i sutu za 3 poena,i brzom resavanju napada i protoku lopte.Mi sutera nekog veceg kvaliteta osim Bogdana nemamo prosto i to je uzas rada nasih mladjih selekcija.Trece,da je savez pametan da okrene Milojevica ili Pabla Lasa sto da ne dok je slobodan i da ga pita da sam upise cifru na papir,jer nam i mladog trenerskog kadra koji prati tokove moderne kosarke ponestaje,osim Milojevica,Vlada Jovanovica i jednog i drugog i Alimpijevica se ne nazire neko sa potrebnim kvalitetom da u dogledno vreme vodi reprezentaciju.Takodje rekao bih da riba smrdi od glave,tako da...
O

Otodjibaje

pre preko 1 godinu

Pomno sam pratio svaku nasu utakmicu. Glavni utisak mi je taj, da ipak kad se lomi rezultat i kad dodju odlucujuci trenuci, od tih 12 igraca, shvatis da mozes da se oslonis na dva, maksimalno tri....Lepo iskustvo u svakom slucaju, Italijani su izasli jako i motivisano od samog starta i ubacili nas u kontra ritam, nije imao ko da nas smiri i povede u pravom smeru....Tek ova utakmica je pokazala da nam je ipak Teodosic bio potreban iako sam i ja na pocetku mislio da nije....ali sve su to greske iz kojih treba da ucimo..
B

Boogy

pre preko 1 godinu

Ovo su delom posledice ABA lige. Nestali centri po Srbiji. Gde može da igra talentovani klinac, a da nije Mega? Gde je Čačal, Niš, Leskovac... Bolje igrati u Nišu nego Širokom...
O

Otodjibaje

pre preko 1 godinu

Sta se cudis, sve nas je manje i manje, samim tim i "bazen" iz kog se crpe igraci je manje, a druga stvar, navike ljudi i dece se menjaju....Retko ko hoce nesto da trenira, nema vise dece da igraju fudbal, kosarku u onoj meri kao nekad...Pre izaberu da igraju igrice i gledaju Baku Prase...

Delija penzioner

pre preko 1 godinu

Jedini krivac za izgubljenu utakmicu je Pešić.....
B

Boogy

pre preko 1 godinu

Problem je previše stranaca kod Zvezde i Partizana. Samo se dovode stranci ko na traci. Kog mladog igrača su izbacili Zvezda i Partizan? Da nije Mege bilo bi još gore.
S

SUNĐER BOB

pre preko 1 godinu

I šta ćemo sad? trenutno bez pametnog odgovora...treba nam dobra analiza..bas..zajebano
N

No.1

pre preko 1 godinu

Nisam trener ali svaka 3. četvrtina u grupi bila je katastrofa i šta se preduzelo? Rotiranje igrača do besmisla da se i oni sami pogube što potvrdjuje užasna odbrana od šuta za tri! Od pamtiveka (nba i euro) važne utakmice se igraju sa 7 eventualno 8 igrača, zna se zašto. Možda Vasa nije bio u formi ali ni na prošlom svetskom (iz objektivnih razloga) nije bio, što aplicira da moramo imati drugog prvog klasičnog pleja koji razigrava a ne davi loptu. Generalno su nas remetile povrede ali ima ozbiljnog štofa za dalje, uz Bogdana sa dobrim delom ove ekipe i aktivnim trenerom nema zime.
D

Dusan12345

pre preko 1 godinu

Samo uporedite sastave iz Indijanapolisa i danas, Dovoljno je. Malo je Jokić. I Onilu je trebao Brajant
S

Steve Gost

pre preko 1 godinu

Zvezda i Partizan imaju po 6-7 stranaca...Borac dva.. Cak i Mladost Zemun nekoliko... Pa ko da nalrsvi igrace onda kada su i u timovi pomocni igravi strancima, da naprave blok ili faul...
G

Gost1989

pre preko 1 godinu

Jedna jedina i najveća greška je odlazak Aleksandra Đorđevića sa klupe reprezentacije. Čovek neviđene harizme i extra motivator. Mi smo sa Saletom i lošijom reprezentacijom igrali finale sveckog prvenstva. SALE VRATI SE!
Г

Геца

pre preko 1 godinu

Не враћај се сујетно тренеру. Неко ново младо име, па да расте са подмлађени екипом. Боље да не одемо на светско, али да не гледамо више играче попут Лучића и сличних. Време за подмлађивање.
3

3OPAH

pre preko 1 godinu

I kad će predsednik KSS da podnese odtavku? Osim što je pogurao prezaduženi Partizan (kakav god da je, Partizan treba srpskoj košarci, uprkos svim nedelima u prošlosti) ništa nije dobro uradio. Selekcije u svim uzrastima i obe konkurencije nam se raspadaju.
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Од нокаута у Новом Саду против Француске смо се некако опоравили. Од овог тешко.
S

Stojaković

pre preko 1 godinu

Pešića je stigla karma. Odrekao se Teodosića, zamenu nije imao, Jaramaz definitivno to ne može igrati. Teodosiću se zamerala slaba odbrana, a Micić baš odigra slabu odbrambenu rolu...
D

Dajbrepare!

pre preko 1 godinu

Mislim da mi preuvelicavamo stvari, i dalje sam ubedjen da sa ovim sastavom mi treba da uzmemo neku medalju ali eto desilo se da nismo uspeli i sta sad. Kosarka propada jer se u klubovima nema vremena za domace mlade igrace nego se dovode neki stranci koji nit smrde nit mirisu. Ovo je pre svega sport i treba biti gospodin i u pobedi i u porazu. Sad ce novinari da razapinju te igrace i selektora a ljudi su lagano mogli na neko letovanje da ih boli ona stvar ali dosli su da se takmice i jbg. Najbolja stvar i jeste bila odstraniti Teodosica. Za to mu ne treba rec reci.
g

gostinjo

pre preko 1 godinu

Kako nema buducnosti? Pustiti mandibulu da suta svaki napad iako ima sut antitalenta za kosarku, kretnje su mu kao u robota, a zahvaljujuci mami i tati dogurao predaleko. Staviti jaramaza da se klize kao na hokeju. Kada je sarenac rekao da je vaznije da su trojica igraca na podu u borbi za loptu od primljene trojke znao sam da je kraj. Jokic na +14 igra iz odbojke i time vraca zabare u igru. Da ne govorim da je izblokiran nekoliko puta kao kakva baba. Zabarske trojke nisu slucajne. Kaznjen je javasluk u nasoj kosarci i igranje sa dva igraca. Ostali nemaju ono nesto za ozbiljniju kosarku. Zao mi je sto ce onaj bradati retard likovati kako njega nije bilo.
z

zgimi

pre preko 1 godinu

Odmah treba da uradimo komletnu rekonstrukciju kosarke,nama nas nigde ni u mladjim kategorijama.Zvezda i Partizan dokle god budu igrali evro ligu nece biti u stanju da razvijaju mlade igrace,kupovace samo gotove..Tako da treba se okrenuti FMP,Megi,Borcu,Zlatiboru,Dinamiku,Slogi,Vrscu,Vojvodini...itd.
Б

Бибарс

pre preko 1 godinu

Пенал за Звезду.
Z

Zoki1

pre preko 1 godinu

Problem je u tome sto u nasoj selekcji osim dva, tri igraca sto nisu igrala nema ko poene u rukama. Nema i dzaba. Imamo najboljeg centra na svetu ali nemoze on sam. Gledam Gudurica sinoc pa ljudi moji on moze sa nama na ihra basket. Nema sutera, micic baca s vidi da mu ne ide. To su katastofalne odluke! E sad jel ikad Teo uzimao takve suteve? Jeli pogadjo? Mene nervira sad svi kao nema veze sledeci put?! Sta sledeci put? Ovo je ljudi moji Katastrofa, kazem vam Katastrofa! Kakva podrska? Do kada im treba podrska? Daj ljudi… Mi nemamo ekipu to je realnost, dva, tri top igraca ali ostalo boranija.
Б

Братина

pre preko 1 godinu

За почетак, да Даниловић поднесе оставку или буде смењен. Ионако је нелегално ту где јесте. Онда млађи селектор, типа Милојевић или Радоњић. Па да видимо где смо...
m

missisipi

pre preko 1 godinu

Radonjic sto uspeo nesto samo u zvezdi? Nelegalno imate i dva privatna tima sa istim vlasnikom u dve lige pa nista.
K

Kemp

pre preko 1 godinu

Klince dovedite da igraju, da napravimo kompletni restart... JEr ovako više ne ide... džaba i Jokić , džaba bakrači... Jedan je Pol Gasol za neke stvari !
B

Boogy

pre preko 1 godinu

Koje klince?
@

@kemp

pre preko 1 godinu

Nemamo talentovane klince...
T

TP-1

pre preko 1 godinu

Kad god krene neko takmicenje mi smo ga vec osvojili. Puna su nam usta i selektora i igraca i nebeske kosarke. Mediji godinama doprinose time pisanjem previse optimisticnih tekstova. Ja ne znam sta su videli u nasoj reprezentaciji?! Igrali su neke leve utakmice. Sa reprezentacijama koji ruku na srce nemaju kvalitet da se mere sa nama. Ne shvatamo da samo tako vrsimo pritisak na igrace i da im nikako ne pomazemo. Nazalost moje dete ce se tesko,ili jako malo radovati nekim uspesima u kolektivnim sportovima. Nazalost deca ce nam debelo uskracena za ono sto smo mi dozivljavali i koliko srece i radost mogu da donesu ovakvi uspesi. A kad ima uspeha,onda ima i novih Jokica...a ovako nema nista.
S

Statler

pre preko 1 godinu

O čemu mi pričamo? Nama je ceo sistem u kojem živimo poremećen, sve je izvrnuto naopačke. Kupuju se diplome, laže se i krade na sve strane, zemlju vode bitange i kriminalci, glavna vest je ko je ušao u Zadrugu, izmišljaju se novi rijaliti programi, narod se zaglupljuje do krajnjih granica. I kako u takvim okolnostima očekujemo uspeh u bilo kom segmentu? Čak i ako se desi to je statistička greška i anomalija a ne rezultat nekog rada i strategije.
n

nemzfh

pre preko 1 godinu

Šta ti pričaš drugar leve utakmice. Tu istu Italiju Ukrajina dobila usred Rima sa 11 razlike a oni ispali od Poljske. Nije do utakmica u grupi. Problem je dublji. Pre turnira imali jake provere sa Turcima, Grcima, Nemcima.