Novi maler za Todorovića, razmišlja se o artroskopiji

Vreme čitanja: 1min | sub. 14.01.23. | 14:55

Srpski reprezentativac definitivno nema sreće...

Karijera Dejana Todorovića mnogo je obećavala, ali su dve ozbiljne povrede levog kolena, tačnije kidanje prednjeg ukrštenog ligamenta značajno uticale da momak rodom iz Mrkonjić Grada ipak ne ide projektovanom putanjom.

Letos je Todorović potpisao za Granadu, u kojoj je odigrao samo tri ligaške utakmice zbog čestih problema. Tokom meča protiv Baskonije na startu 2023. godine srpski reprezentativac ponovo je povredio koleno, a ozbiljnost situacije potvrdio je trener Pablo Pin. U pitanju je otok kolena, mada je dobra vest da je sama kost u redu...

Izabrane vesti

”Ima otok kolena. Opcije su da oporavak ide konzervativnom terapijom ili artroskopijom, o tome će konačnu odluku doneti igrač”, poručio je Pin i dodao:

”Više nije u pitanju to da li će igrati ili ne, već njegovo zdravlje. Povreda koju je doživeo protiv Baskonije ozbiljnija je nego što se prvobitno mislilo”.

Zbog Todorovićevih nelagodnosti, klub se odlučio da spoljne pozicije ojača dovođenjem Majkla Kaiseda na pozajmicu iz Barselone. Stigao je i Majkl Mur, koji je prvenstveno četvorka, ali može da odgovori zadatku na krulu.

Ako bi se odlučio za artroskopiju, treninzima bi se vratio posle otprilike mesec dana...


tagovi

Dejan TodorovićGranadaACB liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara