Screenshot - KK Crvena zvezda
Screenshot - KK Crvena zvezda

Novi potpis na Malom Kalemegdanu: Stefan Lazarević još tri godine u crveno-belom

Vreme čitanja: 1min | uto. 18.07.23. | 16:10

Crvena zvezda radi punom parom

Nakon devet predstavljenih pojačanja i potpisivanja novih ugovora sa Nikolom Topićem i Lukom Mitrovićem, Crvena zvezda je zadržala još jednog igrača iz prošle sezone - Stefana Lazarevića.

Kako je zvanično obelodanjeno na sajtu kluba, ovaj 26-godišnji krilni košarkaš, kojem je nedavno istekla saradnja sa crveno-belima, parafirao je novi, trogodišnji ugovor.

Izabrane vesti

"Lazarević je dete Crvene zvezde gde je pravio prve korake u mlađim kategorijama još 2014. godine i bio deo čuvene generacije koja je osvojila juniorsku Evroligu u Milanu.

Ostankom Lazarevića koji je potpisao trogodišnji ugovor, Crvena zvezda je obezbedila još jedan važan potpis domaćeg igrača koji zna šta znači nositi crveno-beli dres", stoji u saopštenju tima sa Malog Kalemegdana.

Ovaj 26-godišnji krilni košarkaš je za prvi tim debitovao 2014, ali je posle serije pozajmica u FMP-u, ali i povreda, za mesto u seniorskoj rotaciji uspeo da se izbori tek u sezoni 2021/22.

U takmičarskoj godini za nama beležio je 2,7 poena i 2,8 skokova u Evroligi, četiri poena i 2,6 skokova u ABA ligi, ali je najveći doprinos davao u defanzivi.

Crveno-beli su pored produžavanja ugovora trojici igrača, vratili Dejana Davidovca i angažovali Miloša Teodosića, Adama Hangu, Marka Simonovića, Majka Tobija, Džoela Bolomboja, Rokasa Gedraitisa, Šabaza Nejpira i Jaga dos Santosa. Za klub su saradnjama vezani i Nemanja Nedović i Dalibor Ilić, dok je najavljeno da će nova biti ponuđena kapitenu Branku Laziću.


tagovi

KK Crvena zvezdaStefan LazarevićKošarkaški transferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara