Petar Popović (©ABA League/Dragana Stjepanovic)
Petar Popović (©ABA League/Dragana Stjepanovic)

Novi potpis u Podgorici, Petar Popović još dve godine u Morači

Vreme čitanja: 1min | sre. 13.07.22. | 19:14

Crnogorski reprezentativac produžio vernost klubu

Danas je Vladimir Jovanović i zvanično predstavljen kao novi trener kluba, a Budućnost je završila još jedan posao. Novi ugovor sa klubom potpisao je Petar Popović. Ostaje u Morači još dve sezone.

On tako postaje treći igrač koji je ugovorom vezan za klub, pošto važeću saradnju imaju još samo Igor Drobnjak i Edin Atić.

Izabrane vesti

Cetinjanin je od 2016. godine igrač Budućnosti, a sa klubom je osvojio ABA ligu, četiri crnogorska prvenstva i šest trofeja u Kupu Crne Gore. Prethodne sezone prosečno je beležio 8,5 poena, 1,7 skokova, 1,5 asistenciju i jednu ukradenu loptu na 49 mečeva u svim takmičenjima.

Odmah po postavljanju novog trenera Podgoričani su krenuli sa sastavljanjem tima za narednu sezonu. Kao pojačanja su najavljeni Kenan Kamenjaš i Flečer Megi iz Studentskog centra, a očekuju se i pregovori kluba sa Zoranom i Danilom Nikolićem oko nastavka saradnje. Neizvesna je i sudbina dugogodišnjeg kapitena Suada Šehovića.

Sastav iz glavnog grada Crne Gore će se i naredne sezone takmičiti u Evrokupu, a u grupnoj fazi je za rivale dobio Hapoel Tel Aviv, Gran Kanariju, Trento, Turk Telekom, Promiteas, Pariz, Hamburg Tauerse, Šlonsk i London Lajonse.



tagovi

KK Budućnost PodgoricaBudućnost PodgoricaPetar PopovićKošarkaški transferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara