Komentari na vest

Novi potres u NBA, Durant u Finiksu

P

PFS

pre oko 1 godinu

Ja sam navijao od 2005 do pre neku godinu,Durent mi je jedan od omiljenijih igraca,ali svakako sam ih batalio za sva vremena,jer su neprevazidjeni luzeri jos od 70-ih!prave super timove kad je liga u kanalu,kao ne grese na draftu!!!
F

FearLoathing

pre oko 1 godinu

Steta, sve je bilo dogovoreno sa zvezdom da nije ove kazne EL dosao bi i Durent i Kajri jer su im pradjedovi pricali o tom slavnom klubu kome niko ne moze da zabrani kako ce da se zove.

Durent

pre oko 1 godinu

Jos jednom covek unistava nba ligu sa ovakvim potezima put golden stejt sad ovo….Decko najveci mucenik u ligi ikada, odlican igrac, ali veliki mucenik. Finiks definitivno najomrazenija ekipa sad, a osvojice jer je liga nikad gora nema uopste neko favorita, ali evo sada njih.
C

Clandestino

pre oko 1 godinu

Evo ga cuveni remorker KD, da se prislepa jos jednom jakom timu.. Sjajan igrac ali mi ide na q od kad je presao u Golden State.. Pravi velikan gradi tim oko sebe. Burkley, Iverson I mnogi drugi su mogli preci dje zele nekad, ali nisu htjeli jer je poenta da izgradis Fransizu.. To je nepoznat pojam za KD, iako vjerovatno nije imao uticaj na ovaj trade, imao je istoriju takvog ponasanja..
S

Saturn

pre oko 1 godinu

Nece spojiti zajedno 10 utakmica ,isto kao i sa Hardenom i Irvingom , Pol i Durant fizicki istroseni , ne mogu tempo i intezitet nba lige vise da isprate svojim telom... surova realnost , a i Booker malo malo pa povredjen
G

Gostara

pre oko 1 godinu

Opet nista od titule za Denver.. :(
Z

Zbaj

pre oko 1 godinu

Glavni pretedent za titulu ako ostane Ayton, ili ako odrade neki trade u kojem bi u najmanju ruku dosao zahvalan centar.
s

smf

pre oko 1 godinu

Svi trejduju samo Denver po obicaju nista ne radi. Umesto da dovedu Jokicu makar jednog normalnog igraca pa da se bore za titulu, oni opet ostavljaju Jokica da sam vuce ekipu. Za pocetak su makar mogli da dovedu nekog krstenog centra da odmeni Jokica dok nije na parketu, jer je D. Dzordan vec odavno za penziju.
G

Gostjeeb

pre oko 1 godinu

Nijedan ozbiljan igrač ne želi tamo, totalno neatraktivan grad i država, oni su uvek bili zadnja rupa na svirali što se toga tiče
C

Clandestino

pre oko 1 godinu

Pa ne bih se slozio, imaju tim I lijepo su popunjeni.. Murray se vratio u formu I a Porter Jr poceo da igra dobro.. Gordon je izvrsna cetovrka.. Nije top klasa ali odrsdjuje sjajan posao na oba djela terena.. Zamjene su I'm bolje nego prosle godine.. Slazem se da treba bolji centar. Realno da puste murreyA ili porter, pitanje je koga sa trzista mogu dovesti, a ovako imaju igrace koji su godinama uhodani I imaju izvrsnu hemiju.. Licno ne volim duranta jos iz doba kad je presao u Golden state, sa pricom ' moram da izadjem iz svoje komfort zone' pa kako da izadjes druze, ti si usao u komfort zonu ( curry, Thompson, green na vrhuncu) izvrstan igrac ali dzaba od tad ga ne volim. Generalno sam pristalica toga da se tim gradi oko okosnice, a ne gomilanjem zvijezda..
S

Saturn

pre oko 1 godinu

Koga da dovedu kad prave tim oko Jokica , Mareja i Portera , uz to doveli su mu KCP a i Bruce - a , a dolaskom njih dvojice i oporavkom Maerja Denver je ubedljivo prvi , sta hoces vise , sad treba da se pokazu u plej offu
s

smf

pre oko 1 godinu

Momci Denver je solidna ekipa to stoji, ali nije kalibar za titulu. Ovi igraci oko Jokica su prosek ili malo iznad proseka, a neke igrace on sam cini boljim nego sto oni stvarno jesu, jer nije sebican i deli svima lopte, ali sve to je malo za titutlu. Jokicu treba makar jedan all star igrac, jer sve ekipe koje osvajaju titule imaju po 2-3 ili vise bivsih ili sadasnjih all star igraca. Jeste da je Denver malo trziste i da nije privlacan za igrace i verovatno top 10 igraca lige ne bi doslo u Denver ali ostali verovatno bi, pogotovo ako im se ponudi dobra plata. Takodje bi sigurno pre izabrali Denver koji je u vrhu nego nego veliko trziste i ekipu koja ja na dnu tipa San Antonio koji je pitanje kada ce opet videti play off a da ne pricamo o tituli. Jokicu su ovo najbolje godine i verovatno ce kako stvari stoje i ove godine biti MVP tako da ako ne moze do titule sa Denverom mozda je najbolje da on trazi trejd sledece godine i ode negde gde moze da se bori za titulu. Ali dzaba mi sve ovo zelimo kada znamo kakav je on i kolika je flegma i da ga sve to manje interesuje od njegovih konja. xD :D Mislim da ce biti srecan i sa tim da ostane u Denveru do kraja karijere i zavrsi je bez titule.
D

DraganKojic

pre oko 1 godinu

Ti druze izgleda ne pratis NBA uopste cim kazes da Denver nema nikakve igrace (sem Jokica), a oni prvi na zapadu. Nekad mora i utakmica da se pogleda a ne samo kolko je ko dao koseva.
Z

ZzzRrr

pre oko 1 godinu

Ukoliko ostane Ejton, ovo je ekipa za titulu
N

NBA

pre oko 1 godinu

Zapad polako postaje divlji zapad.
G

Gost282828

pre oko 1 godinu

NEVJEROVATNO da su uspjeli uraditi trejd a da u Bruklin ne pošalju ni Pola ni Ejtona,haos će biti na zapadu
S

Srbija Suns

pre oko 1 godinu

Sansi do titule! U Srbiji ima veliki broj navijaca Finiks Sansa jos od 1993. i onog legendarnog finala sa Bulsima! Da Pakson nije dao onu trojku u sestoj utakmici, bogami svasta bi bilo u majstorici. Bulsi bi bili pod ogromnim pritiskom, a Sansi sa Kevinom Dzonsonom, Majerlijem i Barklijem bili su uvrhunskoj formi. Red je da titula u 2023. stigne u Arizonu! Dobrodosao KD!
B

Bon Jovi

pre oko 1 godinu

Vala jeste, red je! Pakston je sve promašio što je mogao u životu osim te trojke, slepac....
s

sećam se

pre oko 1 godinu

finala i moram da ti priznam da nemamo slična sećanja.Meni je ostao utisak da igraju 10 finala svih 10 bi dobio Čikago...posebno je MJ imao pik na Majerlija... Ali od 6 finala Bulsa do 98 i Jute definitivno najozbiljniji protivnik
G

Gost9998

pre oko 1 godinu

Nista od toga, nije mu to jedna od najboljih ekipa ovog veka pa da se prislepa. GSW svakako pokazao da moze i bez njega da uzima titule
v

veliki br navijaca

pre oko 1 godinu

Da pitas na ulici jel navijate za sunse 99,5% ljudi ne bi znali o cemu pricas
M

Miki9

pre oko 1 godinu

Od tog finala se pocelo navijati za Sanse to je tacno uz obavezan Barklijev poster na zidu.