Šakil Mekisik (©Star Sport)
Šakil Mekisik (©Star Sport)

Novi problemi za Olimpijakos: Mekisik propušta Partizan Mozzart Bet, Sikma upitan

Vreme čitanja: 2min | pon. 09.10.23. | 16:33

Vilijams Gos i Fal možda ne zaigraju protiv Barselone

Dve pobede nad Panatinaikosom u kratkom vremenskom intervalu imale su svoju cenu. Jorgos Barcokas je još na otvaranju Evrolige sa Zelenima imao skraćenu rotaciju, zbog čega je Nikola Milutinov odigrao svih 25 minuta u drugom poluvremenu i produžetku, a prema najavama iz Pireja situacija se u međuvremenu dodatno pogoršala.

Šakil Mekisik verovatno će sa terena odsustvovati do mesec dana zbog povrede kolena i tetive kvadricepsa posle pada tokom derbija. Luk Sikma sigurno neće biti u pogonu protiv Barselone u Pireju (petak, 20.15), a moguće ni za dolazak Partizan Mozzart Beta šest dana kasnije (19. oktobar, 20.15). Razlog je povreda lista na otvaranju sezone u domaćem prvenstvu sa Arisom.

Izabrane vesti

Nije tada dobro prošao ni Najdžel Vilijams Gos. On je na istom meču osetio snažan grč u nozi, zbog čega se trenutno vodi kao upitan za duel sa Barsom. Za duel sa crno-belima ne bi trebalo da bude problema.

Razlog zašto je Milutinov nije imao odmora protiv Panatinaikosa je izostanak Mustafe Fala. On je počeo da trenira individualno posle muka sa unutrašnjim kolateralnim ligamentom desnog kolena, zbog čega i dalje nije potpuno jasno da li će moći da se stavi Barcokasu na raspolaganje za duel sa Barsom.

Ekipa bi u petak trebalo da bude jača za Ignasa Brazdeikisa koji je sada uspeo da odradi nekoliko treninga sa ekipom.


tagovi

Luk SikmaŠakil MekisikKK OlimpijakosEvroligaNajdžel Vilijams GosMustafa Fal

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara