Komentari na vest

Novi vođa crno-belih Rade Zagorac: Prošla sezona ostavila je živu ranu, dolazak Željka može da bude lekovit

Z

Zn

pre preko 2 godine

Au, da ne bude samo tim kao vodja
G

Gost1111

pre preko 2 godine

Hahaha doveli evroligaske igrace a kapiten im Zagorac..haha..ovi su pukli kao i njihovi navijaci haha
1

12god bez titule

pre preko 2 godine

Jooj sto je sve lepo,fino i lako kad drzava i rezim naspu 50 mil evra budzet zbog izbora da njihova mezimica igokea kupi titulu na silu sa zivim novcem,kad vec na posteno ne mogu da je osvoje zadnjih 12 godina!
A

Aebre

pre preko 2 godine

50 miliona sa timom u proseku 23 godine starosti pa to je strašno šta vi pričate.Većini vaših je sad i jasno da opet imate veći budžet imajući u obzir zadržavanje najboljih domaćih igrača,dovodjenje najboljeg i najskupljeg pleja aba lige,dovodjenja evroligaških stranaca u najboljim godinama i kao šlag na tortu vraćanje reprezentativca u najboljim godinama za abnormalnu platu što niko nije uspeo pre vas.Sve je jasno kao dan.
G

Gost021

pre preko 2 godine

O kom postenju pricas? 2 kluba u aba oba isti vlasnik, 50 kupljenih igraca a u evropi na dnu, prekid zbog korpone jer se nije smelo izgubiti iako se u spaniji gde je korona harala igrala kosarka, 8 puta u el a samo 4 titule aba, izbrisan dug kluba gumicom... Jel jos treba o postenju inkalp sr osvajaju titule. Postenje je druze kada osvojis el i budes x puta u tpp 8 i final 4 i naprave film a tvoj klub u njemu. Pametnom dosta ali mislim da nisi u toj grupi ljudi
D

Dzontras

pre preko 2 godine

Daj Bože da Rade pokažeš delić od toga zašto si smatran ozbiljnim talentom.Ali nisi ti za rešavanje utakmica ima sad momaka koji će to da rade.Gledao sam reportažu sa nekog treninga gde ste radili neku vežbu na jednoj snazi.Umalo nisi pao 14 puta.Šta je razlog te tvoje fizičke spreme ne znam.Pored tebe Dangubić radi istu vežbu toliko pravilno kao strela ne možeš ga pomeriti.Profesionalni si košarkaš tako i treniraj dužan si to sebi a pre svega grbu koji nosiš i ogromnoj armiji navijača.
D

Dzontras

pre preko 2 godine

*na jednoj nozi
A

Avenger

pre preko 2 godine

Jedini grobar u ekipi.
G

Gosr9

pre preko 2 godine

Komedija....

Wolfasin

pre preko 2 godine

Jadno je to nam on bude kapiten, ali i nije bilo izbora. Jaramaz je trebalo da ostane i bude kapiten. Veći je klub KK Partizan nego KK Bayern i igraće EL sledeće godine.
S

Sf

pre preko 2 godine

Nisam znao da Mancester Junajted ima kosarkaski klub.
V

Važi, brt

pre preko 2 godine

Jedino ako vam gazda kupi EL kao ove godine EK, brt. Hehehe
D

Dajvak

pre preko 2 godine

Zamislite da postajete kapiten u svetom klubu, a praktično ste treća opcija na svojoj poziciji....Da ne pričam o pritisku koji to zvanje nosi....sjetite se Vanje M. Jbt, Rade nema ni tijelo, ni kretnju, ni šut košarkaša. Vidi se da je grobar i da je dobar momak, ali valjda treba još nešto majku mu.....
S

Sale7

pre preko 2 godine

@Kuruks Svaka cast vama Bosni, Splitu i Ciboni sto ste bili prvaci Evrope u kosarci sa ovoh prostora. Biti prvak Evrope u kosarci i nije toliko nemoguce, ali biti prvak Evrope u fudbalu jeste nemoguce za klubove sa ovih prostora. Uspela je Crvena Zvezda i otisla u legende dok se vi dicite sa uspehom koji su jos mnogi izveli!
G

Gostara

pre preko 2 godine

@sale7 Pa za pokojnu Zvezdu je definitivno nemoguće da osvoji Evroligu jer ona više ne postoji
B

Bože pravde Srbije

pre preko 2 godine

Ovaj ne može ni sebe da vodi a ne ekipu
G

Go

pre preko 2 godine

Talenat decko nema tu sta, ali neiskorisceni. Pa pre koju nedelju na snimku dal nece ili ne moze da uradi sklek, sto je u svakom slucaju sramotno za nekog ko se profesionalno bavi time. Pod pritiskom pukne svaki put, mogu misliti sada kad je kapiten kako ce biti. Nadam se da gresim..
B

Blajvčo

pre preko 2 godine

Sreca pa ce na terenu njegova uloga biti malo manja nego Pere Božića. Bozic je i pored katastrofalne fizike bar bio gotovo nepogresiv za 3p, i sa slobodnih bacanja. Zagorac nit šta zns, nit šta može, a iorpa se svaki put kad treba da pokaze onu stvar. Neverovatno los ograč. Da praviš igrača kakvog ne želiš u svojoj ekipi, napravio bi Zagorca. Za njega su Gegic, Vrabac i Mihailo Andrić ozbiljna kosarkaska imena.
h

heroes..

pre preko 2 godine

di vam je Nordeus grobari govorili ste da će on da bude na dresu partizana?
K

Kuruks

pre preko 2 godine

Na dresu stoji šampion Evrope 1992 nešto što vi samo možete da sanjate
K

Koma

pre preko 2 godine

Mi smo šampioni Srbije, a to grobari mogu samo da sanjaju.
G

Gost88

pre preko 2 godine

Novica je bio stit da ne budete vreca koju bijemo vec 7 godina... Oooo.... NOVICEEEE s... NOVICEEE s... NOVICEEEEE s.... NOVICEEEEEEEE
G

Gost10

pre preko 2 godine

hahahah na koju foru ga Zoc i dalje drži???
G

Gost5

pre preko 2 godine

Lekovi bi bio da tebi ledja vidimo

Vlada

pre preko 2 godine

Rade Nizak...c