Željko Obradović (©Star Sport)
Željko Obradović (©Star Sport)

Obradović: Dobro je što se Smailagić vraća u prošlogodišnju formu, svima sam rekao da su timska rešenja najbolja

Vreme čitanja: 2min | ned. 08.01.23. | 21:32

“Svoje vreme treba da koriste, kad god igraju. Kad igraju timski – igraju dobro. Ne pričam samo o mladim igračima, već o svima. Kada počinju da iskaču sa individualnim rešenja – nije dobro“

Osma pobeda u nizu, ali najvažnije od svega - ponovo je ravnomerno raspoređena minutaža, tako da su noseći igrača Partizan Mozzart Beta mogli da odmore.

Željko Obradović kaže da ga zadovoljava to što je ponovo imao šansu da pruži mogućnost svima da se pokažu i dokažu, jer već sledeće nedelje slede dve utakmice u Evroligi, onda i dolazak MZT u Beograd narednog ponedeljka...

Izabrane vesti

“Probali smo da igramo ozbiljno protiv rivala kojeg izuzetno poštujemo. Naravno, ono što je u ovoj sedmici u kojoj je dupli program Evrolige bitno jeste da tim bude svež i da igrači koji nosi najveći teret odmori. U tome smo uspeli. Još jedna pobeda, čestitke igračima i hvala svim navijačima što su došli da nas gledaju“, poručio je Obradović.

Potvrdio je Obradović da je Zek Ledej samo dobio odmor kako bi spremno dočekao gostovanje Makabiju i dolazak Baskonije. Takođe je potvrdno govorio o rastu Alena Smalagića.

“Moja odluka je bila da Zek ne igra. To sam mu i rekao, pošto je među onima koji su najviše opterećeni. Saglasan sam što se tiče Smailagića – odigrao je izuzetno dobru utakmicu, u oba smera. To je važno za nas, da se vraća u formu i da igra na nivou na kojem je bio u većem delu prošle sezone“.

Prokomentarisao je devetostruki šampion Evrope i igre rezervista... 

“Svoje vreme treba da koriste, kad god igraju. Kad igraju timski – igraju dobro. Ne pričam samo o mladim igračima, već o svima. Kada počinju da iskaču sa individualnim rešenja – nije dobro. O tome treba da vodimo računa, to sam im rekao. Kao što sam rekao i posle Monaka – dobre stvari treba da se ističu, ali i loše“.



tagovi

Željko ObradovićKK PartizanPartizan Mozzart BetJadranska ligaABA liga

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara