Komentari na vest

Obradović kreće po ono što najviše fali - trofeji

d

d.g.

pre 13 dana

Čovek radi bez ugovora na reč i svaaka čast na tome. Mora i da radi besplatno jer je to ljubav. E to se zove ljubav i odanost, a ne kao Dule presavije tabak.
H

Haha

pre 13 dana

Sto rece jedan ostrasceni grobar ovde,koga briga za trofeje,trofeji su za kompleksase,vazna je EL,ocigledno je da mu niko nije javio da se svaki sport igra zbog trofeja,a verovatno vecina grobara isto tako misli da trofeji nisu mnogo bitni,jer i tako svaki trofej koji oni ne osvoje postaje nebitan.

Jedan je ZOC

pre 12 dana

Nema pojma Zoc naosvajao se 50 trofeja u karijeri pa je zaboravio za sta se igra kosarka.
c

cccc

pre 13 dana

Uzmi Zeljko Majkl Dzordana
b

brine

pre 13 dana

a po šta kreće da mi je znati aba ligu neće osvojiti a kls neigra tako da trofeji=0
B

Borkooo

pre 13 dana

Partizan sns napredni ne sme da stane
b

bandit

pre 13 dana

Lagano 3 0 za partizan kako će te onda da kmečite
G

Grobarcina

pre 13 dana

Titula je nasa 100%
b

bandit

pre 13 dana

Kako se vi cigani plašite Željka jer dok je on tu titulu videti nećete jer to je ono što je bitno i vi to znate zato ga i mrzite
S

Sale Kg

pre 13 dana

Kako su nam uvalili “Trojanca“, mi se ložimo 3 godine, Žoc ovo, Žoc ono... a trofeja skoro 0, slovima nula. Ali nema veze, verujemo Ostoji i Žocu više nego ocu! Čekali smo tebe Žoce da ostvarimo jedan davni san, da za 3 godine samo jedan trofej uzme naš Partizan!
Б

Блок

pre 13 dana

Дерби у Аба лиги прошле сезоне ,кад је партизаи победио ...и обезбедио предност домаћег терена ,да није било осам на пет ...ни тај трофеј не би узео.
G

Gost24576

pre 13 dana

Da je samo derbi, bilo 4-5 utakmice
0

09999

pre 13 dana

OVE GODINE TROFEJA NULA. LJUBISE MI MOJEGA groBARI
G

Grobarcina

pre 13 dana

Dobijamo vas znam da se plasis uzimamo aba ligu losiji ste dosta od nas 💪
D

Drvo

pre 13 dana

Radonja bi sa Žockovim budžetom osvojio NBA i EL u istoj sezoni.
Z

Zigalion

pre 13 dana

Radonjin kvalitet su prepoznali svi vodeci svetski klubovi. Jednostavno covek se pogubio od brojnih ponuda, nije mogo da se odluci gde ce pa morao da tuzi CZ. A sad sto Kampaco zbog njega, Holinsa i ne znam koga bese treceg nije mogo biti registrovan, nije vazno ipak je kriv Savic i Partizan.
d

ddsfds

pre 13 dana

Čitam komentare i zaista smo mnogo ali mnogo bolestan narod. Dok nije došao u Partizan i Srbiju, niko nikad nije pomenuo gospodina Željka Obradovića. Navijači zvezde, komentarišite vašeg vodju pustite gospodfina Željka Obradovića nama na kritike i pohvale.
N

Ne budi licemer

pre 13 dana

Pa sad, ako vama daje sakom i kapom, tesko da je nas, pre ce biti da je vas.
G

Geopard

pre 13 dana

Zna li se hoce li opet uzimati odmore tokom plej-ofa..nije u redu da se covek cima sa kalendarom takmicenja
Z

Zigalion

pre 13 dana

@ne budi Kad je vodja posle kupa rekao da je to drzavni udar, rekao je izmedju ostalog da ce narediti Malom da iznese tacne podatke ko je kolko dobio, uzgred pricajuci kako dobijaju isto. Mali malo zaboravio pa izvestaja nema pa nema. Al zato covic kod kalinica rece sledece: "Mi smo od drzave prosle godine dobili 11m, a ove od juna do marta 4,6 i bice jos". Ne govori o kalendarskoj godini, vec od juna do juna sto za kosarku ima logike. Naravno Mali se nece ni oglasiti, jer je cinjenica da je za zadnjih 10god CZ dobila barem 3x vise. O politickim smenama trenera Partizana i SD necemo.
S

SrafovskaAvangardaInstalation

pre 13 dana

Ali mediji napravili mesiju i coveka iz univerzuma,a grobarcici napaljeni to preuzeli i kunu i kleli sto gubi od Burse i sto uzima jedan trofej od 9 domacih mogucih za vreme trogodisinjeg,a takodje veceg i od vodje koga ti pominjes,a kome navijaci Zvzde nisu nikada skandirali i sto sigurno znam sem clanova njegove stranke,od kojih je pola grobara,retko koji Zvezdas glasa, a istovremeno znamo cije nevolje i volje i vodje koje sintalacije su bili uz njega i koju su svom generalu ljutom protivniku kao Vodje,a nije tako,dali samo 1% u Bg . Izdali ste i generala Dula znaci,avangardo.
D

Drvo

pre 13 dana

Kad će baraž za top eleven?
d

d.g.

pre 13 dana

A da. Zaboravio sam superkup. To i ne znam ko je osvajao.
d

d.g.

pre 13 dana

Odakle vam da nešto fali? Za sad je u opticaju bilo 10 trofeja i čovek je osvojio 1. Sad će možda i drugi i treći. Malo li je?
G

Gostpoipoi

pre 13 dana

11, ne zaboravi Studentski Centar Derbi 🤣
Т

Тачно...

pre 13 dana

...учинак 10%.
"

"pravi se prica da partizan ima para"

pre 13 dana

"TEŠKO JE BEZ PARA, JOŠ TEŽE SA NJIMA" "AKO TREBA MOTIV, EVO GA: ZVEZDINOM NAJSKUPLJEM TIMU PRETI NAJGORA EVROLIGAŠKA SEZONA" ovo su naslovi za Zvezdinu analizu sezone, nadjite mi slicne naslove za partizan i ako je sam predsednik njihov rekao da im je budzet u top 8, nema ih jer o budžetu partizana ne smeju da pisu
A

Alex20

pre 13 dana

Pa kako ce kad su njihovi,a i znas da se Zelimir ljuti jako,mozda ce drzati konferenciju za naslov.
G

GostW

pre 13 dana

Ja ih razumem, kako da uradis analizu kad je deo para iz budzeta, deo para nije iz budzeta, deo drzava daje direktno, deo zavrce ruku privatnicima da daju, deo ide preko kk Ofy, ko ce tu da pohvata ko, odakle i koliko dobija i trosi. Pa ne treba Partizanu par meseci fore svake godine da nasteluju budzet, i oni sami ne znaju sta je gde i odakle.
S

Skg

pre 13 dana

Trofeji nisu važni. Selfiji i radosna deca u Areni su važniji. Žoc ionako nema ugovor i ne prima pare. Mislim ne na račun. Naravno da se onda ni porez državi Srboji ne plaća. A trofeji? Ma ko još igra za trofeje.
P

PaGost

pre 13 dana

Pa na neki način, i jesu važniji. Tačno je da se, kada se podvuče crta, statistički sve svodi na trofeje. Ali zaboravilo se da je sport emocija, prilika za druženje, kvaliteno provedeno vreme, osećaja pripadnosti nečemu većem. Tako da, ne bih se složio sa komentarom da su trofeji baš toliko bitniji od nasmejanih lica i uvek punih dvorana.
Z

Zaza Paculia

pre 13 dana

Ja sam mislio da imam prijatelje u Mocart sport-u, e od danas vise nismo prijatelji! Osvojite vi trofej tamo gde sam ga ja osvojio!
e

exe

pre 13 dana

Za jsd nema u analizi koliko su para potrosili kao za zvezdu , to su teske manipulacije od strane vas
ž

ženšun

pre 13 dana

Pa zar nije krenuo sa starta, sada se setio. Kakva ste vi đubrad.
I

Igor 96

pre 13 dana

I ponovo ista prica, objavi se vest za Partizan i procitate komentare kad ono sve "delije" I posle cu dobiti odgovor " pa i vi komentarisete vesti vezane za nas". Iskreno nisam bas siguran da je to u ovoj meri, zasto neko ima potrebu da konstantno ostavlja komentar ako ne navija za taj klub? Objasnite mi tu logiku, zar nemate sta drugo da radite, to se odnosi na oba kluba, kada god se objavi vest vezana Za Zeljka odma skacu kao hijene, ne morate da ga volite ili sta god, on nije legenda vaseg kluba, ali je cinjenica da kada god je vest o njemu da je to haoticno sa vase strane (cast izuzecima nisu svi takvi) i posle pricate o necemu, svaka vest je propracena istim komentarima, i sada realno nekada neki portali mozda previse pisu u superlativu o Zeljku, ali kada pogledate njegov CV, to je sve apsolutno zasluzeno, zasto bi on bio cenjen u celoj Evropi ako nije uspesan? Poenta price je da je zivot mnogo bolji kada se ne gleda u tudje dvoriste i ne prizeljkuje da komsiji crkne krava, kada to vecina shvati mozda nam i bude bolje. Pozdrav za sve objektivne navijace Zvezde i Partizana.
e

e

pre 13 dana

Da li te neko prisiljavas da ih citas ili si navikao na jednoumlje?
П

Па...

pre 13 dana

...мало је бљутаво идолопоклонство које се ствара према њему. Да ствар буде још гора, упорно се пљују тренери неупоредиво успешнији од њега. Он је имао фантастичну каријеру, али ИМАО. Тај глагол у српском језику означава прошло време.
@

@igor

pre 13 dana

...kao sto je svaka vest o njemu usiljena i prenaglasena, tako su i komentari na te vesti. ima vise vesti o zeljku nego o ostatku srpske kosarke zajedno. i sve to dok on radi sa totalnim odsustvom rezultata, da je osvojio sve od kada je dosao, pa i da razumes. non-stop se potencira njegova velicina, prica o budzetima i promasajima drugih a on za 3 godine sa najvecim budzetom ima 1 trofej, za koji je bio malo poguran.
s

svaka cast

pre 13 dana

malo mu je najskuplji tim, tim koji drzi evo tri godine zajedno, nesto sto ni jednom treneru nije bilo omoguceno ali je uspeo da osvoji drugo mesto u aba ligi
n

norwegian 81

pre 13 dana

KAKVA SPRDNJA OD LIGE, PA IGRAJU PLAY OFF, 3 UTAKMICE U 3 NEDELJE, DALI SE VI DROGIRATE? CEMU to rastezanje? u NBA tekme na 2 dana ili 3 a ljudi putuju po 5/6 hiljada kilometara, igraju 48 a ne 40 min, tri put manjim intezitetom, a ovi nasi slepci mogu u banju na rehabilitaciju izmedju dve tekme... UZAS....
G

Gostgost

pre 13 dana

1/11, a i taj jedan zahvaljujuci bonus igracima Javoru, Puklu, Bolthauzeru, Radovicu...
L

Lektor na strazi

pre 13 dana

Pokradeni smo za trofej ABA lige u onoj prvoj sezoni i za Kup Radivoja Koraca u ovoj. Sta bi bilo u KLS u toj prvoj i u prosloj sezoni, niko ne moze da zna, cinjenica je da je Partizan prosle godine odlucio da ne igra iako smo imali tj. bismo imali prednost domaceg terena u finalu, a sad smo izabrali da ne igramo iako nemamo pomenutu prednost, gde je tu logika i cemu preokret, stvarno ne znam. Doduse, nije dobro ni da ne igras to.
e

e

pre 13 dana

I naravno pokrali ste Aba prosle godine.
L

Lektor na strazi

pre 13 dana

Tisina da bude.
e

etooo

pre 13 dana

a u zagrebu muk
n

nista novo

pre 13 dana

"Veliki" Zeljko je uspeo od Igokeje da izgubi u Areni, niko nije vikao uprava napolje eto samo primer kako su navijaci zvezde izmanipulisani od strane medija
G

Gostgsot

pre 13 dana

Ja sam 99,99% siguran da su ti koji su na Zvezdinoj utakmici to vikali poslati od strane komsijskog nam uspesnog privrednika.
E

Ehh

pre 13 dana

milione ima , trofeje nema,ali da manipulise sa javnoscu svaki put kada izgubi trofej zna
K

Kmeeek

pre 13 dana

Mislite IGOKEA 2 dočekuje IGOKEU 1.
G

Guh

pre 13 dana

igokea2 vs Igokea1 jedva cekam
p

pa da

pre 13 dana

para ima ali zato trofeja nema
D

DraganKojic

pre 13 dana

Koga briga za trofeje pokazite nam slike dece koja se raduju, to je bitnije od svakog trofeja jel tako mozzart novinari?
G

Geopard

pre 13 dana

Zna li se hoce li opet uzimati odmore tokom plej-ofa..nije u redu da se covek cima sa kalendarom takmicenja
b

bishop

pre 13 dana

Da, imate pravo, fale trofeji, ali mislim da ipak vise fali novac, da bi doticni gospodin dosao do njih. Jos desetak miliona i eto trofeja.