Komentari na vest

Obradović: Možemo da budemo hrabriji i odlučniji, ali optimista sam

M

Miroslav67

pre 7 meseci

Citam danima ovde razne gluposti , sve veliki poznavaoci kosarke. Spominju se budzeti sudije ovo ili ono , a dal ste mozda opazili da Valensija ima 5-3 , da Virtus ima 6-2 da Baskonija sa po vama nesposobnim Ivanovićem ima 4-4 itd... Ko je od vas ocekivao to od tih ekipa , hocu da kažem da do marta ne trebam lupetati nista i da je liga izjednačena i odluciju nijanse i ogromna doza srce u vezi povreda.
M

MNM

pre 7 meseci

Ma na jednu loptu jer je malo ka.ilo ovog novog pa pogodi 3 trojke...niti je to na jednu loptu niti će on vezati ikad 3 trojke,pa da:)
B

BEZ PLEJA NISTA

pre 7 meseci

NEMAMO PLEJA !
a

andy obst

pre 7 meseci

Utakmica na 1 loptu, a 9 razlike, Trifunovic da je ubacio trojku na kraju igrao bi se produzetak.
M

MVPČAČAK

pre 7 meseci

Gospodo, dovedite plejmejkera, nema ozbiljne košarke dok to ne uradite.
R

RSKV

pre 7 meseci

Zvezdas sam ali posteno receno nisam od onih koji se smeju tudjoj nesreci i voli da salje, kao neko dete, neke provokativne komentare! Kao Zvezdu, tako sam gledao i svaku tekmu Partizana i mogu reci da ni kod i jednih i drugih ne cveta cvece! Ljudi, ja sam misljenja da Partizan nema centra, Kaminski je doveden, on covek igra sve, sutira trojke, ispucava se, samo ga nema gde treba da bude, to je ispod kosa! Brazilac, je da kazem odigrao odlicno, mogao je uz malo srece da prelomi utakmicu i postane junak, ali ljudi, on je imao 19.poena a 1-2 skoka! Pogledajte koliko puta je reket Partizana bio supalj i msm Bolmaro je ulazio i setao se kroz njega! Buker je pokupio sve sto se moglo pokupiti, da Naneli nije imao onih oko desetak skokova, bio bi haos! Partizan nema igraca koji moze da uhvati loptu u odbrani a o skoku u napadu da ne pricamo! Izvinite, Grobari, sto kao Zvezdas konentarisem vas, ali msm da je vama skok najveci problem!
Z

Znači

pre 7 meseci

Skokova nema zato jer centri čuvaju beove na 8 m od koša. To je taktika i svesno to rade visoki igrači. Da stoje u reketu bilo bi koševe. Da jednom rasčistimo tu situaciju. Jasno kao dan. Nije do frenk, ni Smajli ja, ni bruna. Tako igramo, i možda će se isplatiti. To odlučuje trener
@

@RSKV

pre 7 meseci

Kao Grobar, poštujem i cenim svakog Zvezdaša poput tebe i delim tvoje mišljenje 🤝
D

DajteimPlaya

pre 7 meseci

Jaramaz,Avramovic,Ponitka,Panter....ispada Madar Vam bio taj silni bek,play,ako je tako onda ste jadna ekipa. Decko je zalutao u kosarci,vidi se u Feneru da je los i protiv Vas i Nas uzas od njegove igre. Exum pre fali,ali on nije klasicna play tek. Navedite konkretno neko ime ko Vam to treba. Ili bi nekog bivseg Zvezdinog stranca pre.
Z

ZVEZDIN SKUPLJI ROSTER

pre 7 meseci

,,cigani" imaju 3-4 odlicna pleja. Zato im je i igra tecnija bolje napadaju.
b

bpb

pre 7 meseci

Za sta se pita trener ako se za sve pitaju igraci?!
K

Krivi su.

pre 7 meseci

Igrači su krivi, lepo je rekao Želimir
T

Tomy

pre 7 meseci

Tim koji od polovnog Bayerna za poluvreme primi 60 poena ne može da računa na ništa posebno u Evroligi. Partizan toliko mlako igra odbranu i ne skače ni u napadu a tek ne u odbrani da je to iritantno. I kako mi se čini to se neće promeniti. Sva ubojitost koju tim ima u napadu pada u odbrani. Čak i u napadu nedostaje plej koji dodaje lopte, koji ima pas igru. Kad gledam Jaramaza, Doužera i Avramovića kako telefoniraju dok pokušavaju da spuste loptu na centra pa im se dodavanje preseče, pitam se da li su oni igrači za visok nivo igre. Uz sve, to sve ekipe nadskaču Partizan i dobiju veliko samopouzdanje. Slabosti Partizana su pročitane i svi ih eksploatišu. I više to nije stvar da dovedeš novog igrača da ti spase sezonu, jer to neće ništa promeniti, Partizanov sistem igre u odbrani je loš, bez truda da se odbrana odigra muški i čvrsto, da se pokida.
Г

Групни

pre 7 meseci

и прошле сезоне, увукла се зебња старт је био лош, можда и гори него сада, али лично мислим да је сам тим гори од прошле сезоне ! и не видим (а без опште мобилизације свих играча) како ово може да изађе на повољно !? нешто фали ! можемо (а не мора да значи) да се надамо да неке промене донесе повратак Пантера, али Понитка је у дубоком дауну, сва та прилагођавања одузеће време, коштаће пораза, па вероватно и еуфорије од прошле. сезоне, није разлог да се напушта Партизан, али је сигнал да немамо велика очекивања ! и даље мислим да је екипа на 30% могућности међутим, није нас у неким тренуцима послужила срећа, јер је вероватно нисмо ни заслужили ...
p

pero7

pre 7 meseci

kad su bili vrabac i salic start je bio jos slabiji..pre dve godine sa sceoanovicem..pre 49 godina sa Miskom maricem..koga zanimw sta je bilo..nekada je i boba zivojinovic bio teniser..imas rezultate iili nemas..pekovic nas unistio dosao ostoja od 5 godina jedna dobra i jedna prosecna sezona..smejemo se fmp staracki dom..koji ima bolji ucinak..da smo izgubili od njih vec bi se raspali..nije sport prebrojavanje gledalaca..instagram ..tviter i stampa..ono grobari u transu..pao rekord..ovaj los .movom zena rvac..koga to zanima
v

veksooon123

pre 7 meseci

Dajte coveku prvu petorku NBA pa da vidite kakav je trener.Smejurija nad smejurijama.Brat navikao na beskonacne budzete
s

slaka

pre 7 meseci

Evo za tebe jedno pitanje, posto si ti, jelte neki pametni ovde. Ako je radio sa tim nenormalnim budzetima, zar takve i vece budzete nije imao Real Madrid, Barselona, Olimpijakos, CSKA, Makabi i slicni ? Kako je moguce da je samo jedan covek osgojio cak 9x titulu EL ako su svi navedeni imali tolike budzete ? Sram te bilo.
N

Neznalice

pre 7 meseci

Niko ne baca pare u bunar. "Veliki budžeti" se prvo zaslužuju a zatim opravdavaju. Bez jednog nema ni drugog. Ko bi Veeksonu dao formulu da vozi, niko!
B

Borky10

pre 7 meseci

@slaka Evo ja da ti odgovorim. 8 od tih 9 titula je osvojio kad je konkurencija bila slaba a on u tom trenutku uvjek al vas uvjek vodio najbogatije i najbolje ekipe u tom trenutku pa njemu je jedan Pekovic bio 2/3 centar u Panati. Kasnije kad su i ostali poceli ulagati velike pare u kosarku on je osvojio za skoro 20god. jednu jedinu el sa Fenerom i to na domacem parketu a i tada je imao ubjedljivo najskuplju ekipu. Pa on je otisao iz Fenera jer mu nisu mogli vise obezbjediti nenormalan budzet koji je zahtevao a i Ataman mj je pokazao da je donji cim neko ima bar priblizno isti budzet kao on. Na kraju niko ga nije zelio 2god. bas zbog njegovih prohteva i zato sto je provaljen da je veliki trener al kad nema konkurenciju, a o velikoj ljubavi prema Partizanu se tek moze knjiga napisati al evo jedno pitanje za tebe: kako to da nije dosao prije vec tek kad ga niko al bas niko nije zelio???
P

Pa

pre 7 meseci

I vi imate nenormalan budzet već 10 godina, a uvek 14 ili 15 na kraju i jedan top8 gde vas CSKA pometlao sa 3:0.
B

Borky10

pre 7 meseci

@pa Laz!!! Zvezda sve godine u El je imala ubedljivo najmanji budzet i to se lako moze provjeriti jer postoje zvanicni dokumenti o tome. Tek dolaskom Obradovica i nenormalnim sipanjem para u EUROCUP ekipu pocinje i vece trosenje Zvezde jer se ON prepao nezadovoljstva VECINSKOG navijackog "korpusa" pa je odlucio i Zvezdi otvoriti slavinu ali znatno manje nego Partizanu za otprilike 2M sto su dva odlicna igraca.
Z

Zivkovic

pre 7 meseci

Zeljko vise nije medju top 5 trenera u Evropi,ma kakvih 5 ni medju 10,jednostavno u silaznoj putanji. Ovo sto se sad desava podsjeca me na njegovu zadnju sezonu u Feneru.
Z

Zivko Zivko

pre 7 meseci

Dve najvece gluposti koje citam na portalima su da je Zeljko propao kao trener i da Teodosic nezna vise da igra kosarku.Ljudi da li ste vi normalni sta pisete !
z

zecm

pre 7 meseci

necete moju vest da izbacite,bravo sponzore
b

brine

pre 7 meseci

Ja mislim da je za vaš porsz kriv Čović
J

Jelenko P

pre 7 meseci

Kao i obicno ni jedne rijeci kritike na svoj racun.I uvijek zna sta je razlog poraza i UVIJEK nam se to ponavlja.Vec odavno je jasno da je tvoje vrijeme proslo i da zivis od stare slave i da SAMO zbog toga nisi vec odavno smijenjen.A Ostoji i njegovom sefu to ide u prilog.
T

TAKOO JEEE

pre 7 meseci

Zoc i kosarkasi puno pricaju da su najbolji a malo rade valjanog za klub pa ih razvale Megini brucosi i brucosi iz Laktasa 25 razlike u sred Arene a takodje i studenti iz Podgoricki popeci...🤣...A sinoc i Bajern kojeg je Zvezda unistila...Crvenobela masina samlela Fener skoro 40 razlike a Partizan dobio par razlike na jedvite jade uz pomoc sudija i Obradovicevo vrsenje pritiska na arbitre...Sad se bore za top 16 a imali laksi raspored od masinerije Sferopulosove...Samo koliko su para potrosili na silna pojacanja u zadnjih 3 godine a Dusko Ivanovic ih opet samleo pre pet ili sest dana...
N

NijeNego

pre 7 meseci

Jedini problem je što smo vas mi ovako nikakvi vas laganica oduvali…
A

Avenger

pre 7 meseci

Da mi je malo tvoje glave da odmorim...
@

@nije nego

pre 7 meseci

...ako objektivno pogledas istini u oci, zvezda koja je bila u rasulu u tom trenutku je vec imala dobijenu utakmicu i mnogo vise je ona izgubila, nego sto je mozzart bet dobio. fener bez pola tima, zvezda je pokazala koja je njihova objektivna snaga a vi ste nekako na misice to dobili. i ostaje vam pobeda protiv asvela, sto bi sada sa pocekom bio ozbiljan problem verujem. pozivanje na proslu sezonu ne pije vodu, jer je bila i ona pre nje i videli smo da se ne zavrsava svaka isto. a i jednostavno igraci nisu isti.
b

bebs

pre 7 meseci

ma nije moguce da je preuzeo odgovornost... u stv cek svalio je opet sve na igrace, sve ok to je taj
a

aman vise sa imenom

pre 7 meseci

od pocetka sam govorio i pljuvali me po drustvenim mrezama kada sam rekao da nam fali centar ,sto smo ga doveli sad i PLEJJJJJJJJJJJJ .nama nema ko da razigrava igrace .. Aleksa nit igra nit ne igra kako mu nadodje ,poceo je da se dize puno u nebesa .. znaci Douzer nije plej . nama kreira igru kako ko stigne ,ne moze se tako mora plej da se dovede ,pravi ne priuceni......
J

Jglv

pre 7 meseci

Skoka nema,protivnik odigra zonsku mi ko amateri.Odbrana duva promaja,daj boze da gresim ali deluje pisi propalo…
Š

Šumar

pre 7 meseci

Kada ce ovaj covek prihvatiti nekad odgovornost za poraz? Uvek su mu igraci krivi pa oni igraju po tvom sistemu. Razmislite malo gde vi gresite.
D

Da podsetim...

pre 7 meseci

Pa ovako da krenemo redom od pocetka: Studentski centar bruka i gubitak trofeja u kupu,zatim Makabi 30+ razlike i to lagano,zatim Barsa na domacem ternu poraz,zatim Olimpijakos opet poraz lagano,zatim Mega i Topic Delija,zatim bruka i poraz protiv filijale igokeje 2,zatim sad Bajern poraz takodje lagano...itd itd ko je sledeci da delja nek stane u red i bez guranja molim,jedan po jedan svi ce te doci na red!
a

ahahaha

pre 7 meseci

Oli i Bask je sve bilo samo ne lagano! Ali zato smo tvoju picpustu mezimicu nakantali dva puta u pet dana
P

Preža

pre 7 meseci

Laso mu pokazao kako se igra bez pola tima.Polako ga trse svi treneri.
E

E to

pre 7 meseci

Nisu nas dobili zahvaljujuci Lasom koliko smo mi amaterski odigrali,najgori napad nam strpa 100-ku.
G

Goss

pre 7 meseci

Sve razumem al da drži raspalog andjušića koji vola ne može da ubode i tu se razlika i napravila i ćao neverovatno
O

Odlazi zeljko

pre 7 meseci

Jedini si trener u celoj Evropi koji sa 35.mil budzetom i 2.6mil panterom po sezoni u zadnje tri godine koliko je u klubu osvojio samo JEDAN trofej od mogucih 10 koji su bili u opticaju,a jos na sve to cak 2 puta u 3 godine pobegao iz lige zbog straha da ne izgubi triplu krunu od Covica kao sto je to bio slucaj predprosle sezone!
B

Banence

pre 7 meseci

ZELJKO ODLAZI IZ KLUBA DOSTA JE BILO,HOCEMO NOVOG TRENERA!

Bojank91

pre 7 meseci

Sad sam skapiral da niste nikad postavili fotografiju ovog čoveka na kojoj ne urla
i

ime tvoje

pre 7 meseci

Okrećemo se obavezama u Koraću
G

GostO

pre 7 meseci

Za promenu su igraci krivi za sve
U

Ujka Zitko

pre 7 meseci

Cvekla nemoj da si ljut.
N

Nufc

pre 7 meseci

A malo da probas za zonom? Grk u Zvezdi je imao vremena da dotegne odbranu?! Uz duzno postovanje, ali i njemu se mora reci gde gresi.
0

016

pre 7 meseci

Kad se dobije pitajte mene, kad se izgubi pitajte igrače.
P

Ponovo isto

pre 7 meseci

Pre svega nije moguce da se igra bez dobrog pleya sto mi nazalost nemamo. Sad ce neko da se pravi pametan da mogu Jare,Aleksa i PJD da budu prvi playmakeri..ne mogu..prvi je za Aba ligu,drugi je bolji kao dvojka da se rastereti pritiska kreriranja akcija,a treci eventualno uz dosta dorade i pre svega konstantnosti u igri moze biti rezervni play i tacka. Na dvojci bi morao da se vrati kapiten sa formom od prosle sezone gde kad se lomilo on je pogadjao,a Aleksa da mu bude zamena,Andjusic Aba liga ruku pod ruku sa Jaretom (mogu obojica igrati dobro ali nisu konstantni uopste).. Na krilu Nunneli ok,nazalost mogu reci da je Ponitka za sada veoma slab (i forma i povreda ali stvarno to moras bolje..tako da Trifa u formi karijere je trenutno druga opcija.. Na krilnom centru je Ladey koji mi bas deluje da je u ozbiljnom padu forme..ima on preko 10 poena uglavnom ali igra opet 30ak minuta,Tristana ne pusta da igra kao ne igra odbranu dobro,a svi ostali su top odbrambeni igraci.. E sad centar: Bruno prva opcija koja nam je falila,Kamynski je druga a Smajli treca..kako ce to iskombinovati nek mu je Bog u pomoci,jasno mi je da sva tri igraca mogu biti i 4 i 5..e da i Bruno je dodta pick and roll centar sto se vidi dosta i po otvaranju posle bloka ali nazalost nema ko da mu da pravi pas.. Nama treba play kao onaj njegov Jago iz Zvezde,a mi nazalost od takvog pleya daleko svetlosnim godinama..
K

Kglv

pre 7 meseci

Taj isti Ledej nam je najkonstantniji igrac trenutno,plej je vise nego ocigledno potreban
d

dosta vise sa imenom

pre 7 meseci

bravoooo od pocetka to govorim ,mene su ispljuvali zbog toga sto sam to rekao ,kao Zeljko zna . ocito ne moze bez pravog pleja ne ovih priucenih . na Aleksu se ne moze racunati on nije cist u glavi.....

PFK NIŠ

pre 7 meseci

Najskuplji a lose igrate, lose igrate...
r

retro

pre 7 meseci

A nema ono:'...pricalo se o poenima domacih igraca,jel sad neko broji poene domacih igraca itd.. e zoc,u pobedi se ne ponesi u porazu ne ponizi..
5

56

pre 7 meseci

Zelimire... Volim te ko caleta. Pa makar izgubili sve do kraja. Bice povratak otpisanih! 🖤
B

B200

pre 7 meseci

Imaš velikih problema u životu..u današnje vreme nije sramota imati terapije.
P

POJACANJA

pre 7 meseci

Ponita i Jaramaz su igraci za Aba ligu.. GDE SU POJACANJA?!?!?
p

pero7

pre 7 meseci

pojacanja.svski dan pojacanje..i sta onds..bitna je igra zelja..i ko je pojacanje?.uprava je pozerska..msrketing..bitno uvaliti karte..obradovic ili nema vise autoritet ili puno izlazi..ako vam je stalo do publike polazite volju zelju kao fk pa izgubite svaku ali se borite.
N

Nikola1234567890

pre 7 meseci

Opet vidim da mozemo do top8, nije ovo nista strasno. Samo glavu gore ...
n

ne razumem

pre 7 meseci

i sta do top 8..to je uspeh..kao u tenisu jednom godisnje udjem u cetfinale i sad sam teniser..valjda zelis vise jace..ako ne onda svaki vikend da organizujemo zurku u areni ..igramo pevamo..ostoja naplati karte odemo u lafayet kao veceraa na promociju moeta i svi srecni..da li je to sustina rada ..zivota..ili puki izgovori?
D

Dachaa

pre 7 meseci

Top osam (ako uopste)ali ne vise sa ovakvim gradjenjem kosa i odbranom bolje da se ne brukamo.
4

446

pre 7 meseci

Ja nzm ko nam bira pojacanja u klubu,ali sem Bruna su svi ocajni i nece biti bolji..
t

tre

pre 7 meseci

Sigurno neko ko se ne pita nista…dolaze sami i oni su krivi…eto vec 3 god
0

015

pre 7 meseci

Daj jos jednog centra i bice bolje.
g

gost 005000

pre 7 meseci

Novinar ga pita moze li da se popravi odbrana.....on odgovara da je to pitanje za igrace. Nema dalje....
n

nufc

pre 7 meseci

Mnogo preuzimanja, to zahteva mnogo trcanja u odbrani i ostavlja se prostor za ofanzivni skok protivnika. Bolje da igra zonu, tako bi smanjio trcanje i zagradio skok.
g

gostq

pre 7 meseci

Cigani imate svog Grka pa o njemu i pricajte. Jedan je Obradovic Zeljko!!!!!!!!!!
G

Gost9

pre 7 meseci

Mogu ti reci,da je grk opasan.
f

fsf

pre 7 meseci

Zoc odlazi
G

Gallina

pre 7 meseci

Pa da, nisam ni mislio da ces preuzeti odgovornost i reci da je ovo tvoj poraz… Interesatno grobari sada kazu duga je sezon, mi kada smo izgubili derbi bilo je odmah mi ispali iz svega a vi osvojili EL
K

Kostan

pre 7 meseci

Eeeee taj isti Obradovic vas je pobedio dva puta za redom pre dve nedelje. I dokazao vašem Grku da je ćale još uvek. Baš brzo zaboravljate dogadjaje koji su bili skoro. Dobice vas i kad budete domaćini. To je Željko. Ove godine vas rešava.
@

@ Kostan

pre 7 meseci

Da li si gledao utakmicu? Na osnovu koje igre pricas ovo? Da li si svestan igre svog tima? Osim si slepo gledas ka Obradovicu bolje se zapitaj ko je kriv kada ne igrate odbranu, ko je dovodio pojacanja… Sa druge strane, sezona nije dva derbija, najbolje ti govori ista situacija prosle godine
7

799

pre 7 meseci

e moj Zeljko...ima li nesto da je do tebe ?! Jesi li ti birao ove igrace ?! Jesi li ti dozvolio da cekas igraca, i kao verujes mu na rec, pa posle on kriv sto nije dosao ?! je l ti crtas akcije ?! je l ti postavljas odbranu ?! konstantno pricas o tome da treba faulove pametnije koristiti, pa druze jedino da ima svaki igrac po 5 licni, pa onda udjete ti i onaj spanac. Nema vise smisla slusati ovakve stvari, vreme je da odes,pa makar se i raspali.
G

Grobar90

pre 7 meseci

Penzija, nisi ti više za ovo
s

spiritus movens

pre 7 meseci

Bajer se nudio ali nista. Koliko je igrao neozbiljno pokazuje da su Kabokla u tri napada ostavili na istoj poziciji i on daje tri trojke. Ali promaja u odbrani Partizana duva sve jace. I veceras 39 skokova Bavaraca naspram 25 Partizana.
d

dzonidzoni123

pre 7 meseci

сад је крив густ распоред 😂😂
Ž

Željko,Željko

pre 7 meseci

mali vraže....