Željko Obadović (© Starsport)
Željko Obadović (© Starsport)

Obradović: Mur je pročitao odbranu protivnika u ključnim momentima

Vreme čitanja: 2min | sub. 12.02.22. | 21:43

Partizan se sada sprema za put u Niš

Svih 40 minuta je Partizan strepeo u Železniku, ali na kraju zahvaljujući poenia Dalasa Mura došao je do pobede. Posle meča Željko Obradović je čestitao ekipi na velikoj pobedi, al isto tako je pohvalio i FMP koji je odigrao sjajan meč u 20. kolu ABA lige.

Izabrane vesti

"Igrali smo protiv izuzetno mlade ekipe koja je pokazala dosta. Čestitam im na načinu na koji su igrali, a odigrali su izvanrednu utakmicu. Igrali su sa puno želje, dok mi nismo počeli na taj način i tako smo sebe uveli u probleme. Na kraju u neizvesnoj žavrsnici smo imali strpljenje na njihovu odbranu koju su pokušali da odigraju. Protok je lopte je takođe bio bolji nego u prvom delu meča. Odigrali smo skocentrisano i sa dosta energije", počeo je Obradović.

Kao što smo istakli, Dalasu Muru pripada epitet heroja. On je bio najefikasniji pojedinac susreta sa 21 poenom.

"Dalas Mur je pročitao odbranu i postigao važne poene na kraju. Na kraju je i kompletna ekipa izgledala znatno bolje i zato smo pobedili. Čestitam igračima na jako važnoj pobedi"

Osvrnuo se Obradovič i na kadrovske probleme. Na ovom meču nisu bili Alen Smailagić i Aleksa Avramović.

"Smailagić ima povredu kolena zbog koje ne igra i procena je lekara da radi terapije kako bismo videli da li će biti spreman za treninge naredne nedelje. Avramović se osećao loše jutros, došao je sa problemima i doktor je savetovao da odmori. Nadam se da će biti spreman za kup. Ekipa ima dan odmora, posle toga se spremamo za nove utakmice", zaključio je Obradović.


tagovi

KK PartizanŽeljko Obradović

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara