Komentari na vest

Obradović: Mur je pročitao odbranu protivnika u ključnim momentima

I

IVAN 82

pre preko 2 godine

Zeljko moraces davati vise slobode u igri i naravno minuta Muru. Vec neko vreme pricam da je uz Pantera nas najbolji suter ili ti poenter.
Y

Yika

pre preko 2 godine

Ljubomora je čudo
R

Repac Plandiste

pre preko 2 godine

Sa ovim su se slozili...
S

Svedok

pre preko 2 godine

Au pa ovi nemaju kvalitet pored toliko potrosenih para. Ako budu peti u ABA ligi ove sezone veliki uspeh. Duel dve ravnopravne ekipe a troskovi za tim kao nebo i zemlja. Sudija Karum se valjda zove se ubi pravdajuci velikom treneru. Degutantno. Pa ovi ne znaju gde su suplji steta izgubio je tim koji je vodio veci deo utakmice. Bice teska borba Mega,FMP, klub ljubavi.
Z

Zeljeznik

pre preko 2 godine

Problem je druže moj što je taj FMP jako dobra ekipa a to što ih protiv vas nekakva "nevildjiva ruka" drži u leru to je već neka druga stvar. Ne moguće je da igraju tako dobro i protiv nas, i protiv Budućnosti, i Cedevita Olimpije? Jel su i oni krš ekipe? Kako to onda Zvezda jedva izvuče pobedu protiv takve Olimpije ili Krke npr.? Jel to samo Zvezda bogomdan klub, prejak da ne treba ni da igra ABA ligu, jel tako?
G

Gostttt

pre preko 2 godine

ta zvezda je protiv tvog kluba pokazala kakva je ekipa
S

Svedok

pre preko 2 godine

Jel to ti meni repliciras. Pa vi prijatelju igrate retko dve utakmice nedeljno i ne mozete da dibijete utakmicu u ABA ligi bez sudija. I dalje sebi necete da priznate kakvi ste na terenu. Strasno placate igraca mil eur po sezoni a on se ne sastavlja na nijednoj utakmici gde igraju ozbiljnu odbranu. Lidej je smejurija. A tek penzioneri Zagor i Danguba. Ovu vecerasnju na iskustvo Mura i sto mozda niste gibili tokom cele utakmice. Zivite u zabludi poredite babe i zabe a niste nivo klubova u kojima se ozbiljno radi Mege i FMP. Da ne bese par navlacenja od strane sudija izgubiste vi i ovo. Sta je sve hrvatski komentator rekao tokom utakmice o vasem nivou igre i tretmana na utakmicama trebalo je da cujete. Dno dna.
Z

Zeljeznik

pre preko 2 godine

@Svedok Od kada navijače "stuba srpstva" zanima šta misle hrvatski komentatori? Nisam nešto video te hrvatske komentatore kako pričaju o suđenju kada igraju npr. Cibona- Split, Zadar-Split gde suđenje bude 100 puta gore. Isto tako nisam ih nešto slušao da pričaju o suđenju kada su igrali Cedevita-Partizan ili Cedevita-Zvezda u Zagrebu u play-off-u proteklih godina gde sudije u oba slučaja jasno navlače za Cedevitu. Ili će pre biti da su ti hrvatski komentatori malo isfrustrirani i nervozni zato što im njihovi voljeni klubovi više ne pretstavljaju ništa u ABA ligi.
I

Igor78

pre preko 2 godine

Majstore, loše sve ovo izgleda. Godinu dana igrate toplo hladno, ekipa nema kontinuitet. Na znam šta radite na treninzima, ali tvoja biografija neće doneti napredak timu sama od sebe. Košarka se promenila od tvoje poslednje titule prvaka Evrope, Želimire, menjaj nešto!
d

d.g.

pre preko 2 godine

Što se ne zahvali kreatorima pobede?
Ј

Јосиф

pre preko 2 godine

Што натера човека који је најуспешнији европски тренер, дасе овако бламира. После овако лоше игре, тима који према тврдњи њиховог председника има буџет близу 7 милиона евра против тима који нема ни 700 хиљада евра, уместо дасе покрије ушима од стида, он даје некакве изјаве о протоку лопте. Ало човече, најмање 4-5 лопти сте добили на поклон у 4/4,ови вас ставише у џеб, онај њихов тренер ко неки студент ти држи час кошарке са 2 црнца, пете класе и 10 момака који примају по 1000 евра месечно. Ово би било тужно, да није смешно. Позз
M

MOT

pre preko 2 godine

Mesina ti li si, nadam se da si ovakav iscrpan komentar dao posle Krke takodjer. Stvarno je milina citati komentare iz predgradja i stvarno se uvek nasmejem hahahahaha.
Х

Хард

pre preko 2 godine

Још један кандидат за враћање у основну школу.