Markus Pejdž (©Starsport)
Markus Pejdž (©Starsport)

Obradović ne računa na Markusa Pejdža! Nema ni Mozlija, iz prošle sezone samo Zagorac, Dangubić i Trifunović

Vreme čitanja: 1min | uto. 24.08.21. | 13:58

Posle osam pojačanja vreme je i za rastanke

Osam pojačanja, nova energija, ali i nova filozofija. I u njoj nema mesta za Markusa Pejdža. Novi šef stručnog štaba Partizana Željko Obradović u intervjuu za bhbasket.ba ne krije da američki bek nije u planovima za narednu sezonu.

Izabrane vesti

U ovom trenutku Markus Pejdž nije sa nama“, rekao je Obradović za bhbasket.ba pre no što je na pitanje da li je presekao zbog toga što mu Pejdž nije igrač po ukusu status 27-godišnjeg plejmejkera obrazložio rečenicom da na njega nikad nije ni računao.

Ne radi se o ukusima. On je u nekom totalno drugom, kako da kažem, statusu, tako da ja nijednog trenutka nisam sa Zoranom (Savićem) pričao o tome da bi on trebalo da bude deo ovog tima“.

Uostalom, iz prošlogodišnjeg sastava u Partizanu će računati samo na trojicu imena, barem za sada, jer Vil Mozli ima određene zdravstvene probleme zbog kojih trenutno nije na raspolaganju stručnom štabu. Omladinci se ovde naravno ne broje, ali od onih koji su imali veću ulogu ostaju samo Rade Zagorac, Nemanja Dangubić i Uroš Trifunović.

Osam pojačanja, šta to znači? Ako smo mi od prošlogodišnjeg tima zadržali u ovom trojicu igrača, to su Rade Zagorac, Nemanja Dangubić i Uroš Trifunović, onda nekog moraš da dovedeš. Treba da napravimo tim“, rekao je Obradović za bhbasket.ba.



tagovi

Markus PejdžVil MozliŽeljko ObradovićKK Partizan

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara