Komentari na vest

Obradović: Nisam ja od onih mamica i tatica što za sve viču bravo...

G

Gostiona

pre 7 meseci

Zasto se zvezdanci ljute i srde i prete kad budu domacini bla bla…cista pobeda Partizana i navijaca i svega crno belog!A ko zeli da dodje da gleda utakmicu i dozivi navijanje najjace u svetu uvek je dobro dosao!Moze i Terzic i braca Vucic zasto ne i Covic i Dzajic itd
s

senseimaster

pre 7 meseci

Ja stvarno nisam nigde pročitao da se neko iz Zvezde oglasio po pitanju,kako kaže vaš trener,sjajne atmosfere,pri tome mislim na skandiranje supeuzi predsednika Zvezde i skandiranju predsedniku države.Ono što znam je da samo jedan čovek plače i kmeči na konferencijama za medije kada se skandira pogrdno njemu,sve ostalo je sjajna atmosfera,očigledno selektivno čuje šta dolazi sa tribina i očigledno je veliki licemer.
G

GAGI PFC

pre 7 meseci

GAZI IH ZELJKO!!!
B

Bravo

pre 7 meseci

Tako je. Sledeći put dovodimo Tompsona na utakmicu
h

haha

pre 7 meseci

Ne znam sto se nasi navijaci (Zvezdini) pale na ovo sto ovaj prica i sto ovi pevaju svasta, jaka stvar. Covek kad izgubi, on prica o detetu koje pokazuje srednji prst na autobus, a ne kaze nista sto isto rade njegovi igraci, to je valjda dovoljno normalnoj vecini Srbije, da vidi o kome se radi. E sad ne znam ni sto nasi navijaci padaju posle ova dva poraza, pocetak je sezone, tim je nov. Ovaj trener partizana ima ovaj tim na raspolaganju 3 godine i logicno je da budu uigraniji. A i kada pogledam tabelu, oni imaju skor u evroligi 2/3, mi 1/4, a u aba na 4/1 obe ekipe. Jedino sto mi sad imamo protiv njih prednost domaceg terena na preostale 2 utakmice. Tako da ne vidim Sto su ovi ovako poleteli...razumem da su na 5/0 u oba takmicenja, da su nas proslu nesto zgazili pa ajde. Koliko god je kapiten los u napadu toliko nadoknadjuje igrom u odbrani, vidi se da fali, Nedovic mnogo fali, Hanga veceras isto u odbrani. Sve ce to doci na svoje...lagano samo..
h

haha

pre 7 meseci

Ovaj napaljenko sto udara minuse neka kaze sta mu nije jasno i sta nije tacno u ovom komentaru?
l

lg :)

pre 7 meseci

Ali vi nemate vise prednost domaceg Terena.
a

ali?

pre 7 meseci

Budi realan da je zeljko vama trener vi bi bili 5 puta bolji nego jeste momentalno.
d

def

pre 7 meseci

Tvoja analiza je mozda na mestu ili bi bila na mestu kad bi uzeo u obzir i protivnika.Vi cete da napredujete u svim segmentima a mi cemo da gledamo,dobijemo lagano derbi bez Pantera a ti pricas o Hangi.Jedinu jacu utakmicu dobili ste protiv Asvela koji je uz Albu trenutno najgori tim Evrolige i opet trebas da se zapitas kakvi ce biti kad budete gostovali njima.Dal uvek forsirate neku pricu kako neko treba vas da se plasi,druze to je samo u vasim glavama.I da smo dali oba derbija u Evroligi ja nisam siguran da biste zavrsili sezonu ispred nas.Da je ono da je ovo mi bismo pobedili...smarate vise sa izgovorima.
@

@

pre 7 meseci

Dok kod vas dodje na svoje mi uzesmo titulu i zavrsismo na f4 , pozdrav luzeri
a

ako su ruze, procvetace...

pre 7 meseci

kqd u prvoj recenici za Zeljka Obradovica napises OVAJ, covek se zapita sta si ti uradio u zivotu i zasto bi nastavljao da cita tvoj verovanto nebian komentar.
P

Pufta

pre 7 meseci

Setimo se samo utakmica od prošle sezone gde je "normalna većina" htela da linčuje igrače Partizana a i ovoga što se skoro dogodilo da lik koji je u vrhu državnog projekta Telekom Srbija sklopi sporazum sa tužilaštvom zbog napada na igrače Partizana, naravno dobio je uslovnu kaznu, poenta je kada pričaš o normalnim to sigurno niste vi koji ste izgubljeni jadni u ovoj magli autokratije

PFK NIŠ

pre 7 meseci

Posle ove dve pobede, mozete i da izgubite od Baskonije, prelepa tri dana... Rutinski, i to bez Pantera.
P

Perišića

pre 7 meseci

Bravo, nadam se da ti je bilo lepo uz Ivu
p

psyhhodelija

pre 7 meseci

Zašto ne pričaš o klincu koji pokazuje prst kad izgubiš? Šta nam se to desilo? Čuo si kad pionir vređa,ali kad arena vređa ne čuješ? Doći će te vi u ZVEZDAŠKU arenu, samo polako..
m

milaneze

pre 7 meseci

docicemo I nakantacemo vas sa panterom, ponitkom, kaboklom i novim igracem na 1.
s

smejurija...

pre 7 meseci

ma fantasticna atmosfera ne zna sta je sportskije bilo...
B

B.C

pre 7 meseci

Ti si jedan običan kočijaš! Tolike psovke iz tvojih usta , sramota, a sve ide uživo u eter! I sudije te smiruju al džaba!
d

de goll

pre 7 meseci

bravo zeljko !! pokazao si ... mali jago nek i dalje glumi cirkus....kaminski i avram veceras pokazali velicinu..bravo crno beli ,veceras smo srecni
f

ff

pre 7 meseci

Koja atmosfera, vredjanje tudjih žena, necijih majki..., bruko Srbije!
V

Vidi lika

pre 7 meseci

Sve po zasluzi
P

Pedjahn

pre 7 meseci

Ne opravdavam ali samo uporedi razliku u tonu,bezobrazluku,bahatosti i sarkazmu vaseg predsednika i ovog Partizana(sta god neko o njemu mislio bar ima meru u izjavama)Kad to pogledas nenavijackim očima mnoge ce ti se stvari objasniti same.
K

Kou

pre 7 meseci

Gazi ih Željko!!!!!
М

Милош Вш

pre 7 meseci

Лицемерчине одвратне!
s

samo polako

pre 7 meseci

Sada cemo mi biti domacini a videces kako se kolo srece okrece...