Saša Obradović (©Star Sport)
Saša Obradović (©Star Sport)

Obradović: Nisam preterano zadovoljan, samo rezultatom

Vreme čitanja: 2min | pon. 23.11.20. | 23:16

"Važno je pobediti", kaže trener crveno-belih

Od dobijenog Crvena zvezda je umalo napravila veresiju i ispustila sve ono što je gradila punih 40 minuta. Na startu poslednje četvrtine dvocifrena prednost, na kraju Kodi Miler Mekintajer je mogao da navuče herojski plašt i slomi Zvezdu na Novom Beogradu!

Logično, Saša Obradović nema mnogo razloga da bude zadovoljan, iako je njegova ekipa za pogodila čak 15 trojki iz 32 pokušaja! Ali, napravila je previše grešaka u odbrani koje su ih umalo skupo koštale...

Izabrane vesti

"Važno je pobediti. Uvek izlaziš s dobrim osećajem na parket. Nije bila preterano kvalitena utakmica, više rezultatom interesantna. Dosta grešaka u odbrani. Umor zbog Evrolige i dve sedmice duplog programa. To se odrazilo na koncentraciju, na momente smo bez ikakvog povoda davali Partizanu šansu da se vrati u utakmicu. Najvažnija je pobeda, možda je ovako i slađa malo. Nisam preterano zadovoljan, samo rezultatom", iskren je Obradović.

Kao igrač vodio je borbe protiv Partizana u večitim derbijima pred prisustvom navijača oba tima. Njegov prvi meč u ulozi trenera prošao je pred praznim tribinama...

"Nije prava atmosfera. Stalno se nadamo da ćemo ponovo da igramo pred našom publikom koja je najbolja nas svetu".

Crvena zvezda nastavlja dalje s napornim košarkaškim programom i novembar zatvara utakmicom protiv Efesa u Evroligi.

"Nama je najvažnija ova pobeda i to nam je bio prioritet. Dobro je da smo pobedili. Efes je ekipa za F4. Nadam se da ćemo i mi vremenom da dođemo do ritma s manje utakmica i putovanja. Nadam se da ćemo uspeti malo i da se osvežimo posle Efesa. Oni imaju pun roster, jedna od najboljih ekipa u Evroligi, nemamo šta da izgubimo, igraćemo hrabro".



tagovi

Saša ObradovićKK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara