Balša Koprivica protiv Cibone (©ABA League/Cibona/Marin Susic)
Balša Koprivica protiv Cibone (©ABA League/Cibona/Marin Susic)

Obradović o povredi Koprivice: Mora na operaciju, čeka ga pauza od dva meseca prema prvim procenama

Vreme čitanja: 2min | sub. 05.11.22. | 14:20

"U ovom ritmu utakmica i svega što je ispred nas, sigurno da je fond igrača koje imamo na raspolaganju u ovom trenutku nedovoljan", rekao je trener Partizan Mozzart Beta

Juče je obelodanjeno da je Balša Koprivica tokom utakmice sa Panatinaikosom polomio kost šake, a trener Partizan Mozzart Beta Željko Obradović je istakao da ga čeka dvomesečna pauza.

Izabrane vesti

"Mora na operaciju i to je otprilike dva meseca pauze prema prvim procenama. Za sve ostalo, sešćemo pa ćemo videti. U ovom ritmu utakmica i svega što je ispred nas, sigurno da je fond igrača koje imamo na raspolaganju u ovom trenutku nedovoljan. Videćemo koje su nam mogućnosti. Ništa nećemo donositi na brzinu, moramo da razmislimo i da vidimo šta je u ovom trenutku najbolje za tim", istakao je Obradović.

Novi peh za crno-bele, s ozbirom da su van stroja i Aleksa Avramović i Alen Smailagić, kao i da je Džejms Naneli propustio prethodni meč sa Panatinaikosom jer se prema rečima trenera nije dobro osećao.

Partizan već sutra od 17.00 igra utakmicu šestog kola ABA lige. U čačanskoj dvorani kraj Morave rival crno-belih će biti Borac Mozzart. Za razliku od Obradovićeve ekipe koja je sa učinkom 5-0 na vrhu tabele, četa Marka Marinovića još čeka na trijumf (0-5).

"Nastavljamo niz utakmica, imamo jedan trening da odreagujemo pred tu utakmicu. Dobra okolnost je da smo igrali na turniru u Čačku i da imamo to iskustvo gde su oni odigrali izvanredno protiv nas i nemam nikakvu dilemu da će igrati sa velikom motivacijom. Ono što mi treba uradimo jeste da probamo danas da napravimo trening uz sve probleme koje imamo unutar tima, da se pripremimo i da nastavimo da igramo onako kako smo to radili u poslednje vreme", rekao je Obradović

Mladi krilni centar Partizan Mozzart Beta Tristan Vukčević ističe da nema opuštanja protiv Čačana, iako su se od početka takmičarske godine kretali u suprotnom smeru od Partizanovog.

"Oni su dobra ekipa, izgubili smo protiv njih na pripremama iako to sada ne znači ništa. Treba da igramo jako, sećam se da su nam u toj utakmici dali puno trojki tako da je potrebno taj segment igre dobro da branimo", istakao je Vukčević.



tagovi

Partizan Mozzart BetBalša KoprivicaŽeljko ObradovićTristan VukčevićBorac Mozzart

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara