Uroš Dragićević (Screenshot - asmonaco.basketball)
Uroš Dragićević (Screenshot - asmonaco.basketball)

Obradović pojačao stručni štab, potpisao Uroš Dragićević

Vreme čitanja: 1min | uto. 14.11.23. | 17:24

Veliki korak za srpskog trenera

Rešio je Saša Obradović da pojača stručni štab, pa je u Monako stigao još jedan srpski trener: Uroš Dragićević. Veliki korak za srpskog stručnjaka, koji je početkom karijere radio u omladinskim kategorijama OKK Beograda, pre nego što je otišao u Španiju.

Bio je potom u Torelodonesu, u kojem je svojevremeno radio i Darko Rajaković, a 2018. je učestvovao na NBA juniorskom kampu u Orlandu. Radio je individualno i sa brojnim igračima, od Danila Anđušića, Adrijena Moermana, Alija Traorea, preko Entonija Rendolfa i Treja Tompkinsa do zlatnog španskog reprezentativca Ćabija Lopeza Arostegija.

Izabrane vesti

Monako ga je zvanično predstavio, a evo šta je izjavio prilikom dolaska u redove francuskog šampiona:

"Kada se pojavila šansa da budem deo Monaka, bio sam veoma uzbuđen i srećan. U pitanju je klub koji napreduje svake godine, sa velikim očekivanjima. Zahvalan sam što ću biti deo stručnog štaba Saše Obradovića i što ću raditi sa svim ovim momcima. Učiniću sve da pomognem Saši, zajedno sa Mirkom (Ocokoljićem), Sergijem (Gladirom) i Manuom (Markoišvilijem). To je veliki izazov. Sve su to dobri ljudi i ja ću dati sve od sebe da igraču budu još jači da bi napredovali. U Monaku se sve radi da bismo bili konkurentni, u domaćem prvenstvu, Kupu ili Evroligi. Ambicije da se uvek pobeđuje. Osećam se blagosloveno što sam deo ovog projekta", rekao je Dragićević.


tagovi

KK MonakoUroš DragićevićSaša Obradović

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara