Obradović (© Star sport)
Obradović (© Star sport)

Obradović pred Budućnost: Dočekajmo prijatelje iz Podgorice u fer atmosferi

Vreme čitanja: 2min | pet. 19.11.21. | 12:26

„Gosti znaju da igraju bez obzira što im fale neki igrači“, kaže trener Partizana

Poraz u večitom derbiju delimično je zalečen pobedom, na mišić, u Evrokupu protiv Lijetkabelisa. Fokus crno-belih ponovo je prebačen na regionalno takmičenje, a rival i te kako zahtevan, pošto u subotu od 21 čas u Beogradsku arenu dolazi Budućnost.

Prošle sezone Podgoričani su dobili oba duela, ali Parni valjak u ovoj ima ambiciju da napadne trofej u ABA ligi i zato mu je stalo da slavi nad direktnim konkurentom, iako je tek devet kolo u pitanju.

Izabrane vesti

Izuzetno važna utakmica. Budućnost igra izvanredno, na poslednjoj utakmici, pre nekoliko dana, bila je fenomenalna protiv Cedevita Olimpije. Ima kvalitet na svim pozicijama, to pokazuje snagu tima koju ima i način na koji igra, a za to je sigurno zaslužan moj kolega, naš bivši trener, Aleksandar Džikić“, hvali Željko Obradović.

Šef stručnog štaba Partizana se nada da će biti u prilici da računa na sve igrače, a veruje i da bi ambijent na tribinama mogao da bude od koristi domaćinu.

"Iskoristio bih priliku da pozovem navijače da podrže ekipu. Da u fer i sportskoj atmosferi dočekamo naše prijatelje iz Podgorice i da bude utakmica u kojoj će svi uživati", istakao je Obradović uz nadu da će svi igrači biti spremni za sutrašnji meč“.

Protiv Lijetkabelisa je odličan bio Gregor Glas, naročito u šutu za tri poena, pa pre susret sa najboljim timom Crne Gore želi to da ponovi.

Sigurno će biti teška utakmica. Budućnost je iskusna ekipa, tu su Micov i Kobs, a na klupi je trener Džikić. Mi ćemo raditi na našoj igri, spremiti se dobro za meč, u želji da odigramo što bolje. Bez grešaka i bez miskomunikacije u odbrani“, napomenuo je Glas.


 


tagovi

KK PartizanŽeljko Obradović

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara