Saša Obradović sa igračima (©Star Sport)
Saša Obradović sa igračima (©Star Sport)

Obradović pred Cedevitu: Da iskoristimo momentum i slavimo u derbiju

Vreme čitanja: 2min | sub. 19.12.20. | 14:17

Zvezda želi da se vrati seriji pobeda u Jadranskoj ligi

Košarkaši Crvene zvezde nastavljaju s jakim ritmom utakmica, a treća samo u ovoj sedmici biće derbi ABA lige protiv Cedevite Olimpije.

Zvezda ovaj meč čeka u odličnoj atmosferi posle trijumfa nad Valensijom u petak uveče, ali svesna koliko bi još jedna pobeda na talonu značila za ekipu. Dobre vesti za trenera Sašu Obradovića su povratak Lengstona Hola u trenažni proces, kao i dolazak španskog reprezentativca Kina Koloma, ali je neizvesno da li će neko od njih dvojice uopšte biti u sastavu.

Izabrane vesti

"Cedevita igra odličnu košarku sa dobrim individualcima koji su uklopljeni kao celina koja igra vrhunsku timsku igru. Ekipa su koja zna šta hoće i u napadu i u odbrani, i odlično su vođeni od strane trenera Jurice Golemca. Posle velike pobede nad Valensijom koja za nas mnogo znači, očekujem da se dobro raspoloženje i 'momentum' prenesu i na ovu, za nas vrlo važnu utakmicu. Nemamo puno vremena da se pripremimo, i kao što sam rekao odmah nakon meča u petak, osnovni cilj će biti da oporavimo i osvežimo ekipu za ovo što sledi", rekao je trener crveno-belih.

Sa druge strane, neko ko odlično poznaje klub i ekipu narednog protivnika Crvene zvezde je Marko Simonović koji je prošle sezone branio boje tima iz Ljubljane. 

"Dobra ekipa koju ove sezone na parketu predvodi Jaka Blažić koji igra izvanredno. Moram da dodam i da Peri igra odlično i mnogo znači tom timu koji je sastavio Jurica Golemac. Igraju dobro, uigrani su, dobro vođeni, i svako zna svoju ulogu. Ako budemo igrali našu igru, sve će zavisti od nas u ovoj vrlo važnoj utakmici", dodao je jedan od najiskusnijih igrača Crvene zvezde.

Utakmica u hali Aleksandar Nikolić igra se u nedelju od 19 časova.



tagovi

Marko SimonovićSaša ObradovićKK Crvena zvezdaCedevita Olimpija

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara