Komentari na vest

Obradović pred ključni meč u Badaloni: Moramo da odigramo najbolju utakmicu do sada

T

Triftar

pre preko 2 godine

Mislim da je trebao povesti Triftara Vukčevića jer on poznaje ekipu Huventuda jer je igrao u Španiji u mladjim kategorijama Reala i bio novi Dončić!!
B

Bublo

pre preko 2 godine

Huventud je dosta kvalitetnija ekipa i igra sa dosta manje oscilacija u odnosu na Partizan!Imaju odlicnog trenera koji ih dobro vodi! Svaka cast Obradovicu,odlicno je vodio ekipu protiv Trenta,Hamburgera i Splita,ali se videlo u nekoliko navrata da ni on ne moze da drzi konce protiv malo jacih protivnika.
D

Dajvak

pre preko 2 godine

Ti ćeš mu objasniti.
A

Akrap

pre preko 2 godine

Bice dranje u Badaloni.Nema sanse nikakve.
z

zorg

pre preko 2 godine

Uvek kada smi rekli da odugramo najbolje,gubili smo SIGURNO,tako smo pricali i protiv mege,pa na kraju sta je bilo,ne vidim uopste nacin na koji mozemo pobediti huventud jos u gostima,sanse za to su svedene na minimum minimuma☹️😕🤷‍♂️
Л

Ложач

pre preko 2 godine

Јел се опет мере као претходних сезона домаћи-страни, или ће наставити да се поштује уредба владе републике Србије да се од ове сезоне мери само млади-стари без обзира на националност
G

GrobarSNS

pre preko 2 godine

Iako izgubimo kupiće nam vlada Srbije još par igrača #NoLimitEfekat
G

Gosty

pre preko 2 godine

Hunvetud je komedija od tima jednako vama, tako da je egal sansa!
W

Wolfasin...

pre preko 2 godine

Realno najveći borac na terenu. Novaku svaka čast, ali Nadal igra do poslednjeg poena dok Novak nekad samo stane sa igrom. Nadal je zasluženo ispred Federera, a Novak će verovatno opet prestići Nadala po broju ATP titula jer deluje svežiji nekako kao da je 3 godine mlađi.
G

Grobar Wolfasin

pre preko 2 godine

Biće to veoma teško. Mi na poziciji 2 i 4 imamo višak igrača, a nemamo pravog klasičnog pleja. Avramović nije klasičan plej, Madar razočarenje, Mur opet nije klasičan plej više dvojka. Vukčević je ok i Lesor, ali nisu nam bila potrebna obojica bolje Vukčević i da smo doveli pravog pleja. Imali bi Koprivicu i Smailagića za centre za četvorku Vukčevića i Ledeja, trojke Dangubić, Zagorac.... Plej nedostaje. Avramovića pustiti da igra dvojku sa Panterom...Mur i Kurcs nisu uopšte potrebni.
B

Brao

pre preko 2 godine

Brao,Mur i Kuruc nisu igraci ni za buducnos ni za sadasnjos!
m

milaneze

pre preko 2 godine

sta ova pena zagorac vise izjavljuje, lik igra 2 min po utakmici, svaku 20-u tekmu ubaci 10 poena i onda ga nema 3 meseca???? dajte komentar nekog igraca koji igra i ima poene u rukama, tipa koprivica, smajli, ledej..
W

Wolfasin ...

pre preko 2 godine

Ledej naš najkonstantniji igrač. Koprivica igrač koji je najviše napredovao. Panter klasa za sebe. Ostali kako-kad.
N

Najjaca ekipa

pre preko 2 godine

Gaze redom narocito kuci.. Bice jako tesko ali ne i nemoguce dobiti..Puna podrska Zeljku i igracima bez obzira na rezultat! Za ovoliko mladih igraca treba imati strpljenja .. Citiram Vujosevica : “Ovom projektu i mladim igracima treba dati vreme ,rezultati ce doci!” Zato grobari podrska nakon ppraza treba biti veca nego nakon pobeda ,jer to ce dati ovoj ekipi vetar u ledja!
K

K R O J F

pre preko 2 godine

Napred Željko napred Partizan

Grobar Nish

pre preko 2 godine

Hrabro Partizane!
R

RUMENIge

pre preko 2 godine

Dace Bog da ih omlati Huventud i ostavi ih bez sanse za osvajanje trofeja. ABA ligu nikad nece osvojiti ! EL vise nikad nece igrati !
U

Uzas.

pre preko 2 godine

Ti ne navijas za Zvezdu, ti mrzis Partizan... Batali komentarisanje.
P

Penzioner

pre preko 2 godine

Ne daj bože, krepaću od gladi!