Foto: Željko Obradović
Foto: Željko Obradović

Obradović: Propustli smo veliku priliku

Vreme čitanja: 1min | čet. 19.10.23. | 23:14

Utisci trenera Partizan Mozart Beta posle poraza protiv Olimpijakosa u Pireju

Košarkaši Partizan Mozzart Beta izgubili su večeras u gostima od Olimpijakosa posle produžetka sa 94:98, u utakmici četvrtog kola Evrolige. Crno-beli su doživeli treći poraz u novoj sezoni elitnog tamkičenja, dok Olimpijakos sada ima skor 2:2. Posle meča Željko Obradović je istakao da je propuštena velika prilika da se ostvari trijumf protiv izuzetno jakog protivnika.

Izabrane vesti

"Ako igrate produžetak i ako igrate na način na koji smo igrali, onda mislim da smo propustli veliku priliku večeras. Čestitam Olimpijakosu na pobedi", rekao je Obradović na konferenciji za medije.

Usledila je nešto opširnija analiza.

"Prvo poluvreme je bilo problematično, naročito naše izgubljene lopte i ofanzivni skok Olimpijakosa. Čak i u tim okolnostima, bili smo u zaostatku samo šest poena. Veoma sam srećan zbog načina na koji su moji igrači reagovali u drugom poluvremenu, ipak neke odluke su bile loše i zbog takvih odluka smo izgubili utakmicu".

Osvrnuo se na veliki problem u samom finišu meča.

"Još jedna stvar koja je bila vrlo bitna je činjenica da smo finiš meča igrali bez Kaminskog i Smailagića. To je bio najveći problem za nas. Igrali smo ukupno 13 minuta bez centra. U košarci je 13 minuta čitava večnost", dodao je Obradović.


tagovi

KK PartizanŽeljko Obradović

Obaveštavaj me

Evroliga
KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara