Željko Obradović (© Star Sport)
Željko Obradović (© Star Sport)

Obradović: Teško je... Svima nam je teško

Vreme čitanja: 2min | uto. 13.12.22. | 22:45

Trener Partizan Mozzart Beta nije mogao da sakrije razočarenje posle poraza od Asvela u 13. kolu Evrolige.

Nije lako Željku Obradoviću. Uprkos svim naporima, serija poraza za Partizan Mozzart Bet se nastavlja, posebno u Evroligi. Upisan je peti uzastopni neuspeh, a da situacija bude bolnija, na većini tih mečeva je klub iz Humske mogao da pobedi. Tako je bilo i u Francuskoj kada je ekipa imala napad za trijumf, ali neshvatljivim greškama je tim otišao u poraz.

Jedna od njih je faul Joanisa Papapetrua na Nandu De Kolou devet sekundi pre kraja uprkos instrukcijama Obradovića da se faul ne pravi.

Izabrane vesti

"Faul na najboljem šuteru je bio vrlo bitan momenat, posle toga pokušali smo da reagujemo tajm-autom, ali nismo šutnuli na košu. Isto se dogodilo i protiv Cedevite, isti problem, nismo ni šutnuli", počeo je Obradović, a potom i dodao:

"Generalno, ako smo bili u prilici da dođemo do pobede to znači da se ekipa borila i trudila na parketu, ali to očigledno nije dovoljno. Ovo se nastavlja, već dugo. Ne znam ni ja tačno koliko dugo. Teško je, teško je za sve" .

Osvrnuo se na kratko i na protivnika.

"Naravno, čestitam Asvelu. Da li su bili srećniji ili pametniji od nas to nije toliko bitno, oni su pobedili i na tome im česitam".

Upitali su ga novinari i za komentar na izdanje Nanda De Kolao koji je ubacio 32 poena.

"Jedan od najboljih igrača u Evropi u poslednjih 10 godina. Čestitam mu na svemu, na karijeri ali i na ovoj partiji večeras protiv nas", završava Obradović.


tagovi

KK PartizanŽeljko Obradović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara